Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2011
Мислења
42
Поени од реакции
8

C cC на кое дереџе дојде ,,дербите,, Реал Мадрид - Барселона.......Не можам да верувам...
Еј историја 100 години ривалство 96 и никогаш се немало случувано вакво непочитување на противникот одДВЕТЕ страни..
Едните ТЕШКИ фолиранти, другите ТЕШКИ касапи...Дали во времето на Санчиз Кројф Лаудруп Бутрагењо имало вакви работие..Ова е срамота...Абе дека ,кога Иеро или Бакеро ке ти застане на главата не можеш Г да кажеш не па да дигаш рака или се фолираш...Тоа е проблемот во денешниот фудбал фали РЕСПЕКТ...
Чеки бре малку ти кога ке ги облечеш дресот на Мадрид и Барселона треба да се понашаш каков нивен играч да имаш карактер оти тој клуб и историјата која е позади тој дрес не е на БАБА ТИ и ДЕДО ТИ...
Соо еден збор ...СРАМОТА Прво за Шпанскиот а потоа и за светскиот фудбал воопшто.....

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Абе копилиња едни каталонски нејчам да ви коментирам во вашион клуб ама знам дека читате овде бе се запнавте по марсело и мурињо а се запрашавте зошто озил онака реагираше ? Еве ние сме идиоти и сакаме тепачка а вие сте светци, тогаш шо праеше пинто смрдлото че ми објасни некој ? Дегенерици едни дебилина !!

Член од
5 август 2011
Мислења
42
Поени од реакции
8
Пред да почнам да пцујам да знаете дека сум фан на Реал Мадрид...

ЗНАЧИ ОВОЈ ПЕПЕ И ОВОЈ МАРСЕЛО СЕ ТЕШКИ СЕЛАЦИИИ..ЦЕЛА ИСТОРИЈА НА ТОЈ ДРЕС ШТО ГО НОСАТ ЈА ВАЛКАТ СО НИВНАТА НЕЧИСТА ОСМРДЕНА НЕПРОТОЛКУВАНА НЕДЕФИНИРАНА ПСИХА...

ККОЈ НЕНОРМАЛЕН ОДИ ДА УДИРА ПРОТИВНИЦИ ЗА ДА ДОБИЕ ЦРВЕН...МА АЈДЕ ШТО КЕ ДОБИЕ ЦРВЕН АМА ОСТАВА 10 ЦРНЦИ НА ТОА ЗЕЛЕНАТА ТРЕВА КОИ ТРЕБА ДА ГО ИСТРЧАТ И НЕГОВИОТ ДЕЛ...ЗНАЧИ М-О-Р-О-Н-И КРЕТЕНИ НЕ ЗНАМ ВЕКЕ ШТО ДА ПИШАМ ПОДОБРО СО АЛБИОЛ КЕ ИГРАМ ОТКОЛКУ СО ТОЈ НЕНОРМАЛНИОТ,..АЛБИОЛ ИМА БАРЕМ РЕСПЕКТ КОН 2 МИЛЈАРДИ КОИ ГО ГЛЕДАТ И ИСТОРИЈАТА ВО КОЈ ОН(ПЕПЕ//=) КЕ БИДЕ ЗАПАМЕТЕН КАКО НЕНОРМАЛЕН СКОТ ВО КРАЛСКИ КЛУБ КАКО РЕАЛ МАДРИД...

И НЕ СЕ НАВРЕДУВАЈТЕ КОГА НИ ВИКАТ КАРАТЕ КЛУБ КИК БОКС...БИДЕЈКИ СО ОВИЕ ДВАЈЦА И ТОА СМЕ...НЕ СЕ КРИВИ БАРСЕЛОНА ШТО УСПЕВААТ ДА ФОЛИРААТ , НИЕ САМИТЕ СМЕ СИ КРИВИ ЗАТОА ШТО МУ ДАВАМЕ ПОВОДО НА ТОЈ Е---- СУДИЈА ДА МИСЛИ ДЕКА ИГРАЧИТЕ ВО СЕКОЈ СТАРТ ОДАТ ДА МУ СКРШАТ НОГА НА НЕКОЈ...Е ТОА ОД МЕНЕ ПА ВИЕ САКАЈТЕ СОГЛЕСЕТЕ СЕ САКАЈТЕ ПЦУЕТЕ МЕ..ПОЗЗ

A

apidrone

Гостин

ЗНАЧИ ОВОЈ ПЕПЕ И ОВОЈ МАРСЕЛО СЕ ТЕШКИ СЕЛАЦИИИ..ЦЕЛА ИСТОРИЈА НА ТОЈ ДРЕС ШТО ГО НОСАТ ЈА ВАЛКАТ СО НИВНАТА НЕЧИСТА ОСМРДЕНА НЕПРОТОЛКУВАНА НЕДЕФИНИРАНА ПСИХА...

ККОЈ НЕНОРМАЛЕН ОДИ ДА УДИРА ПРОТИВНИЦИ ЗА ДА ДОБИЕ ЦРВЕН...МА АЈДЕ ШТО КЕ ДОБИЕ ЦРВЕН АМА ОСТАВА 10 ЦРНЦИ НА ТОА ЗЕЛЕНАТА ТРЕВА КОИ ТРЕБА ДА ГО ИСТРЧАТ И НЕГОВИОТ ДЕЛ...ЗНАЧИ М-О-Р-О-Н-И КРЕТЕНИ НЕ ЗНАМ ВЕКЕ ШТО ДА ПИШАМ ПОДОБРО СО АЛБИОЛ КЕ ИГРАМ ОТКОЛКУ СО ТОЈ НЕНОРМАЛНИОТ,..АЛБИОЛ ИМА БАРЕМ РЕСПЕКТ КОН 2 МИЛЈАРДИ КОИ ГО ГЛЕДАТ И ИСТОРИЈАТА ВО КОЈ ОН(ПЕПЕ//=) КЕ БИДЕ ЗАПАМЕТЕН КАКО НЕНОРМАЛЕН СКОТ ВО КРАЛСКИ КЛУБ КАКО РЕАЛ МАДРИД...

И НЕ СЕ НАВРЕДУВАЈТЕ КОГА НИ ВИКАТ КАРАТЕ КЛУБ КИК БОКС...БИДЕЈКИ СО ОВИЕ ДВАЈЦА И ТОА СМЕ...НЕ СЕ КРИВИ БАРСЕЛОНА ШТО УСПЕВААТ ДА ФОЛИРААТ , НИЕ САМИТЕ СМЕ СИ КРИВИ ЗАТОА ШТО МУ ДАВАМЕ ПОВОДО НА ТОЈ Е---- СУДИЈА ДА МИСЛИ ДЕКА ИГРАЧИТЕ ВО СЕКОЈ СТАРТ ОДАТ ДА МУ СКРШАТ НОГА НА НЕКОЈ...Е ТОА ОД МЕНЕ ПА ВИЕ САКАЈТЕ СОГЛЕСЕТЕ СЕ САКАЈТЕ ПЦУЕТЕ МЕ..ПОЗЗ
Дали ти освен Ел Класико имаш гледано друга утакмица во која една од екипите е Реал Мадрид?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447

ККОЈ НЕНОРМАЛЕН ОДИ ДА УДИРА ПРОТИВНИЦИ ЗА ДА ДОБИЕ ЦРВЕН...МА АЈДЕ ШТО КЕ ДОБИЕ ЦРВЕН АМА ОСТАВА 10 ЦРНЦИ НА ТОА ЗЕЛЕНАТА ТРЕВА КОИ ТРЕБА ДА ГО ИСТРЧАТ И НЕГОВИОТ ДЕЛ...ЗНАЧИ М-О-Р-О-Н-И КРЕТЕНИ НЕ ЗНАМ ВЕКЕ ШТО ДА ПИШАМ ПОДОБРО СО АЛБИОЛ КЕ ИГРАМ ОТКОЛКУ СО ТОЈ НЕНОРМАЛНИОТ,..АЛБИОЛ ИМА БАРЕМ РЕСПЕКТ КОН 2 МИЛЈАРДИ КОИ ГО ГЛЕДАТ И ИСТОРИЈАТА ВО КОЈ ОН КЕ БИДЕ ЗАПАМЕТЕН КАКО НЕНОРМАЛЕН СКОТ ВО КРАЛСКИ КЛУБ КАКО РЕАЛ МАДРИД...

Добро прво исклучи капс лок читаме тука ние не сме слепи, второ смири си ги фрустрациите, и трето да ти се посерам во фанот кој им дава и леб и сирење на нашите играчи, а додека играчите на Барса ги прави богови (штом не ги спомна во пост значи тие ти се таман тебе). Иди прошетај низ шпански форуми, читај, што и да направат играчите против Барселона, навивачите секогаш застануваат зад нив... ццц не ми се верува што читам ..

M

Mario Gómez

Гостин
И пак не разбрав шо му направија на Озил, стајте некој gif бе.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
C cC на кое дереџе дојде ,,дербите,, Реал Мадрид - Барселона.......Не можам да верувам...
Еј историја 100 години ривалство 96 и никогаш се немало случувано вакво непочитување на противникот одДВЕТЕ страни..
Едните ТЕШКИ фолиранти, другите ТЕШКИ касапи...Дали во времето на Санчиз Кројф Лаудруп Бутрагењо имало вакви работие..Ова е срамота...Абе дека ,кога Иеро или Бакеро ке ти застане на главата не можеш Г да кажеш не па да дигаш рака или се фолираш...Тоа е проблемот во денешниот фудбал фали РЕСПЕКТ...
Чеки бре малку ти кога ке ги облечеш дресот на Мадрид и Барселона треба да се понашаш каков нивен играч да имаш карактер оти тој клуб и историјата која е позади тој дрес не е на БАБА ТИ и ДЕДО ТИ...
Соо еден збор ...СРАМОТА Прво за Шпанскиот а потоа и за светскиот фудбал воопшто.....
Да видиш дека не си во право

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
што се случи може ли некој да ја постира тепачката од нервоза станав и си отидов дома кога ни брцнаа гол последна мин. ??

A

apidrone

Гостин
Виља му мава шамар на Озил... Некој да не има информација за црвените картони (освен Марсело)?

Член од
5 август 2011
Мислења
42
Поени од реакции
8
Manga
Јас ЗАСТАНУВАМ позади историјата нА КРАЛСКИОТ КЛУБ како таков...и секогаш ке застанувам ...Ама не можам да бранам играч како ПЕПЕ..Знаеш ли зошто...Тој влегува остро му дават Црвен, и кој треба да игра на негово место...10 малоумни души кои се оставени на ЦЕДИЛО од ПАМЕТНИОТ Пепе...

Немој да мислите дека јас ги обожавам БАРСЕЛОНА... И јас воопшто не го ценам нивнотит ТЕШКО фолирање...АМА ЗА ТОА фолирање сме си КРИВИ самите...Зошто?Затоа што ние им даваме повод на судиите да изградат стереотип дека Мадрид не игра за ГОЛОВИ туку за Тепење на противниците во овој случај..Самите сме си криви...А дека бевме подобри, БЕВМЕ и тоа на велико....
Hoy manana y para siempre REAL MADRID

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Абе не се нервирајте за ништо ебаго, да си ги искористевме шансите ќе победевме и на првиот натпревар и денес али тоа е кога неќе неќе, Барса си ги искористи шансите и си победи така е тоа во фудбалот. Али никогаш во живот не сум бил посигурен дека ќе ја освоиме Ла Лига.
Одлично мислење се согласувам со се.

И главата горе навивач на Реал може да биде секој,ама Мадридиста кој е со клубот и кога победува и кога губи неможе.Не дека јас не се нервирам ми идеше све да испокршам дома ама тоа е.Него да се вратиме на утакмицава:
Искрено нешто покрупно од судиите немаше вечерва,а од страна на циганите класика,глумење и многу нефер фудбал.А што се однесува за нас како што рече Рикен едноставно мора,мора да се подобри реализацијата во првиот натпревар во второ полувреме имавме чисти шанси и можевме комотно 4-2 да водиме,на овој исто почнувајќи од Озил до Бензема и Роналдо.
Мала анализа:
Касиљас-знам дека е Сан Икер и е капитен и е играчот кој на сите им е омилен во овој фан клуб(вклучувајќи ме и мене),ама едноставно мораше барем малку подобро да реагираше кога ги примаше головите и имам голема забелешка за него како капитен,мислам дека не се застапува доволно за тимот.
Рамос-ништо посебно,во напад катастрофа имаше една чиста шанса од корнерот,промашена нормално.
Карваљо-па мислам дека заедно со Пепе беа кривците за последниот гол,но се бореше како и во секој натпревар и тоа го поштувам.
Пепе-исто како и Карваљо.
Контрао-одличен и незнам што очекувате од играч кој игра на натпревар со толкава тензија,се на се добар беше и во одбрана и во средина и во напад.
Чаби-очаен вечерва тоа е зборот со кој можам да го опишам,не успеваше да одземе на средината а и топките кои ги делеше беа катастрофални.
Кедира-незнам зошто излезе стварно не ми е јасно,играше одлично и како деструктивец па дури и во нападот кога му врати повратна на Бензема,а овој се разбира промаши.
Ди Мариа-катастрофален,ништо освен изгубени топки и занесување дека може да помине цела одбрана не видовме.
Озил-без душа,очаен,не видовме ништо од онаков како што го знаеме,единствено ми се допадна тоа што се бореше и беше најжесток кога требаше да се бара нешто од судијата(за разлика од Икер) тоа е нешто што не сме го виделе од него до сега,браво.
Роналдо-пак,пак и пак бледо изгледаше,неможеше да го помине мајмунот кој е две глави понизок од него,така да вечерва беше едноставно мизерен.
Бензема-баш ме заболе ако го даде последниот гол,кога имаше чисти шанси да даде уште три и на оваа и на минатата,така да ТЕЛЕ си е теле и незнам како може играч како Игуаин да му грее клупа.
Марсело-видовме само борба од него и се забележуваше дека многу изнервиран влезе,а имаше и неколку добри пасови и да ако за она требаше да добие црвен,тогаш незнам(повторно одлична глума од циганите,црвениот незначеше ништо ама од 4 минути се одигра 1,браво).
Игуаин-требаше порано да влезе,а и вечерва едноставно немаше од кого да добие топка,така да не го кривам него воопшто и сигурен сум дека ќе искористеше барем една од шансите што ги имаше Бензема минатата.
Кака-доби многу малку време,а вечерва очигледно беше дека му е потребен на Реал покрај бездушниот Озил.
Мурињо-имаше многу грешки од негова страна според мене за разлика од првата.Ако остане Бензема во првиот состав тоа ќе му биде грешка на сезоната,незнам што му требаше Кедира да го вади и мислам дека Кака го стави многу многуу доцна.

!!!HALA MADRID!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom