Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Им ебам среќата,таман си реков на продолженија ке играат, ромите дадоа гол :tapp::tapp: Тоа е тоа,1 секунда деконцетрација и цел натпревар е изгубен..
Се надевам дека Реал ке игра вака борбено со Барса и во лигашките натпревари и дека конечно ке им ја одземат титулата на циганаријата каталонска..

A

apidrone

Гостин
Јас пак мислам дека единствена грешка на Мурињо е што не почна со Марсело. А иначе Игуаин ако не си ја поврати формата или ќе грее клупа или ќе биде продаден. Видовме на минатата утакмица, едвај се движеше.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Manga
Јас ЗАСТАНУВАМ позади историјата нА КРАЛСКИОТ КЛУБ како таков...и секогаш ке застанувам ...Ама не можам да бранам играч како ПЕПЕ..Знаеш ли зошто...Тој влегува остро му дават Црвен, и кој треба да игра на негово место...10 малоумни души кои се оставени на ЦЕДИЛО од ПАМЕТНИОТ Пепе...

Немој да мислите дека јас ги обожавам БАРСЕЛОНА... И јас воопшто не го ценам нивнотит ТЕШКО фолирање...АМА ЗА ТОА фолирање сме си КРИВИ самите...Зошто?Затоа што ние им даваме повод на судиите да изградат стереотип дека Мадрид не игра за ГОЛОВИ туку за Тепење на противниците во овој случај..Самите сме си криви...А дека бевме подобри, БЕВМЕ и тоа на велико....
Hoy manana y para siempre REAL MADRID
брат олади малку па после пишувај...

Не сме ние криви што таков е стилот на Барса, таква им е филозофијата, да не употребувам сега погрдни придавки за нив.

пука филм после толку фолирања, и од камен да си ќе попуштиш...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Дури бев во транс,викав:Удри на кучињата,на копилињата,на циганите.....Ама сеа си мислам,и сватив дека најмалоумните,најслабо психичките одбрамбени играчи играат во Реал.Ние како да сме некоја психијатриска десница,која шо служит за тестирање за бес и само контрола.Како да играат во општинска 3 лига кај нас,па ако губиш удри,тепај...ако водиш,исто.Криво ми е шо добиваме репутација на селски тим(чекај бе,нели од МАдрид бевме???)....која не знае да претрпи пораз.Не дека БАрса се светци,напротив,но тоа што победуваат 4 години со ред не ја покажува нивната страна кога губат,кукавичка како нашата(ако воопшто ја имаат).Ако си голем спортист,требит да претрпиш секакви..СЕКАКВИ провокации...
А од играта сум задоволен тотално,освен од некоординацијата на шутракот и дедото....едноставно имаше празнина меѓу нив од 20 метри,па за топка меѓу нив моеше и Мело да пуштит,а не ЧАви или меси.....Кејф ми е шо Бензема го скрши мразот против БАрса.Едино ми е криво шо после гужвава на крајов...следните ЕЛ Класика ќе личат повеќе на УФЦ натпревар збогатени со топка за да можат тепачиве да се занимаваат за време на пауза меќу рундите,одколку на прав фудбал..

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Дури бев во транс,викав:Удри на кучињата,на копилињата,на циганите.....Ама сеа си мислам,и сватив дека најмалоумните,најслабо психичките одбрамбени играчи играат во Реал.Ние како да сме некоја психијатриска десница,која шо служит за тестирање за бес и само контрола.Како да играат во општинска 3 лига кај нас,па ако губиш удри,тепај...ако водиш,исто.Криво ми е шо добиваме репутација на селски тим(чекај бе,нели од МАдрид бевме???)....која не знае да претрпи пораз.Не дека БАрса се светци,напротив,но тоа што победуваат 4 години со ред не ја покажува нивната страна кога губат,кукавичка како нашата(ако воопшто ја имаат).Ако си голем спортист,требит да претрпиш секакви..СЕКАКВИ провокации...
А од играта сум задоволен тотално,освен од некоординацијата на шутракот и дедото....едноставно имаше празнина меѓу нив од 20 метри,па за топка меѓу нив моеше и Мело да пуштит,а не ЧАви или меси.....Кејф ми е шо Бензема го скрши мразот против БАрса.Едино ми е криво шо после гужвава на крајов...следните ЕЛ Класика ќе личат повеќе на УФЦ натпревар збогатени со топка за да можат тепачиве да се занимаваат за време на пауза меќу рундите,одколку на прав фудбал..
Океј, сметај го потегот на Марсело како еден вид на провокација... Кој кур цела клупа на дегенерицине станува да се тепа ?

Член од
8 јануари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
4
Пред да почнам да пцујам да знаете дека сум фан на Реал Мадрид...

ЗНАЧИ ОВОЈ ПЕПЕ И ОВОЈ МАРСЕЛО СЕ ТЕШКИ СЕЛАЦИИИ..ЦЕЛА ИСТОРИЈА НА ТОЈ ДРЕС ШТО ГО НОСАТ ЈА ВАЛКАТ СО НИВНАТА НЕЧИСТА ОСМРДЕНА НЕПРОТОЛКУВАНА НЕДЕФИНИРАНА ПСИХА...

ККОЈ НЕНОРМАЛЕН ОДИ ДА УДИРА ПРОТИВНИЦИ ЗА ДА ДОБИЕ ЦРВЕН...МА АЈДЕ ШТО КЕ ДОБИЕ ЦРВЕН АМА ОСТАВА 10 ЦРНЦИ НА ТОА ЗЕЛЕНАТА ТРЕВА КОИ ТРЕБА ДА ГО ИСТРЧАТ И НЕГОВИОТ ДЕЛ...ЗНАЧИ М-О-Р-О-Н-И КРЕТЕНИ НЕ ЗНАМ ВЕКЕ ШТО ДА ПИШАМ ПОДОБРО СО АЛБИОЛ КЕ ИГРАМ ОТКОЛКУ СО ТОЈ НЕНОРМАЛНИОТ,..АЛБИОЛ ИМА БАРЕМ РЕСПЕКТ КОН 2 МИЛЈАРДИ КОИ ГО ГЛЕДАТ И ИСТОРИЈАТА ВО КОЈ ОН(ПЕПЕ//=) КЕ БИДЕ ЗАПАМЕТЕН КАКО НЕНОРМАЛЕН СКОТ ВО КРАЛСКИ КЛУБ КАКО РЕАЛ МАДРИД...

И НЕ СЕ НАВРЕДУВАЈТЕ КОГА НИ ВИКАТ КАРАТЕ КЛУБ КИК БОКС...БИДЕЈКИ СО ОВИЕ ДВАЈЦА И ТОА СМЕ...НЕ СЕ КРИВИ БАРСЕЛОНА ШТО УСПЕВААТ ДА ФОЛИРААТ , НИЕ САМИТЕ СМЕ СИ КРИВИ ЗАТОА ШТО МУ ДАВАМЕ ПОВОДО НА ТОЈ Е---- СУДИЈА ДА МИСЛИ ДЕКА ИГРАЧИТЕ ВО СЕКОЈ СТАРТ ОДАТ ДА МУ СКРШАТ НОГА НА НЕКОЈ...Е ТОА ОД МЕНЕ ПА ВИЕ САКАЈТЕ СОГЛЕСЕТЕ СЕ САКАЈТЕ ПЦУЕТЕ МЕ..ПОЗЗ
Decki vakvi potezi na ostro seckanje na igrata ne se pravat na svoja glava. Razberete deka e strategija na Murinjo za uste edno alibi. Toa se vide so samoto vleguvanje na Marcelo... Samo malku zakasni so crveniot... Ovoj trener se moze da e no covek ne e .... Ednostavno e gjubre.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Океј, сметај го потегот на Марсело како еден вид на провокација... Кој кур цела клупа на дегенерицине станува да се тепа ?
A кој кур пак МАрсело во 92 минута,на средина од терен,стартуват онака?

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Што се напнувате па толку.
Моу: “најважниот трофеј на пред-сезоната е суперкупот истотака тој и е нај неважниот на сезоната“
Покажавме добра игра во нападот но без реализација, единствено треба да се ујачи одбраната и да се тргне стресот и циганиве се наши сезонава.
Секој пораз не прави појаки.

Член од
5 август 2011
Мислења
42
Поени од реакции
8
Не ме интересира како игра БАрселона дали се фолира или не ...Дали сексуално ги задоволува судиите пред натпреварите или нее...
Јас знам дека ние сме РЕАЛ МАДРИД и треба да се понашеме како ГАСПОДА на теренот и надвор од него...
А не да му дозволиме на Гвардиола на крајот на натпреварот да оди кај судијата и со сочна насмевка да му вика,,Заврши одлична , работа,,Ако ги растуриш 0-4 ни судија ни шеик ништо не им помага...
еден римејк на една реченица од Дон Сантијаго Бернабеу..Реченицата вака гласи,,Постојат добри и лоши фудбалери а не стари и млади,, а еве го римејкот,,Постојат паметни и малоумни персони,, Ме нервира што во овие дуели Барселона се паметни затоа што ги користат судиите а ние сме глупавите затоа што се бориме каако луди..Хала МАДРИД

I

IBIZA SOUND

Гостин
porealen post ne procitav vecerva od strana na fan na real
samo ispusti da kazis za klosarskoto ponasanje na mou koga go zadena vilanova,trener od kalibar na mou ne go pravi toa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom