Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Разбирам овие другиве одма да плачат откако Пепе ќе стартува поостро (јбг навикнати се у Примера сите да ги пуштаат), па одма затвори спомињање ау ти реков ми рече, али не можам да ги сфатам фановите на Реал шо плукаат по Пепе... а дркате коа ќе напраи некоја добра интервенција? Или за Бензема. Кој имаше 2 асистенции вечерва? Ама не, вие за промашените шанси сте се фатиле. Ебате навивачите ебате.
кој плука по Пепе???? ако го критикуваме не значи дека не го поштуваме како играч или дефанзивец...сите сме среќни што го имаме Пепе но вистината е дека во дуелите со барса како дмф изигра перфектно а како дефанзивец често кикснува и тие киксови реузлтираат со гол на барса!! дај немојте вака одма да пцуете!!!

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Еве за оние кои не ја гледале утакмицата

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.655
Поени од реакции
22.731
Честито за храбриот пристап, за напаѓачката игра и за тоа што бевте подобар противник.;)
Реалноста е таа, топката и голот на Валдес беа истополово наелектризирани, беа како два магнета, кои еден од друг се одбиваат. :D

Овој натпревар значи многу, овој натпревар покажува дека новата сезона во Ла Лига ќе биде пеколно жешка!

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Јас очекувам победа на Камп Ноу.

Хахахаха,десно у средина 99% е Џерард ама останува мистерија кој е оној во црно бело. Треба на Unsolved Mysteries да пријавиме :pos:
Ако мислиш на ова, шо е ко печурка во глата - Кака е то 100%. А тој на малата црно-бела слика е Алонсо, исто 100%. :)

Attachments

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Честито за храбриот пристап, за напаѓачката игра и за тоа што бевте подобар противник.;)
Реалноста е таа, топката и голот на Валдес беа истополово наелектризирани, беа како два магнета, кои еден од друг се одбиваат. :D

Овој натпревар значи многу, овој натпревар покажува дека новата сезона во Ла Лига ќе биде пеколно жешка!
За колку пари пишиш состави бе? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.608
Поени од реакции
14.448
Jaс само можам да го пофалам тимот вечерва, одлично одиграа и ја заслужија победата. Само благодарејќи на факторот среќа Барселона од Бернабе си замина со нерешено.

Значи го поминуваат центарот два пати ни даваат два гола, па и какви голови... Рамос не даде Виља да го помине, дури и не му остави и некој простор за шут. Виља ја опали топката без да виде каде стои Икер. Секако дека ова му е специјалност и дека е мајстор во тоа, но овие удари ретко се случуваат, уште 10 пати така да проба нема да ја шутне како за голот. Слично нешто и за вториот гол на Меси..

Од играчите, Каљехон може да се пофали, солидно ја одигра својата задача, не се изгуби, ваљда ќе биде нешто повеќе од Педро Леон.. Пепе повторно по старата песна, можеше повторно да го заврши натпреварот порано, факт е дека оваа Барса му има набиено комплекс. Мада и Алвес и Маскерано добро си ја извршуваа својата стандардна улога... Контрао боговски одигра, имаше и продори и пасеви, одзема многу топки, по гледање подобар и од Ди Мариа и од Марсело.

Судењето.. Се на се солидно како за во финале на супер-куп, не ми беше ни една од спорните ситуации за пенал, воглавно добро ја држеше контролата на мечот.

Ете, тоа е тоа на кратко.. На Камп Ноу може да очекуваме се, има оваа екипа предиспозиции да освои пехар и на Камп Ноу. Само нешто ме јебе, а тоа е дека немам чувство дека Барса во овој натпревар влезе со 100% сила, некако изгледаа како да играат пријателски натпревар, и сето тоа изгледаше потценувачки од нив. Тоа ми го смалува тој впечаток на супериорноста на Реал, но се ќе дознаеме во среда..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Задоволен од играта, незадоволен од поединци, очекувам тежок натпревар среда. Ова ќе биди страшна сезона

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Само нешто ме јебе, а тоа е дека немам чувство дека Барса во овој натпревар влезе со 100% сила, некако изгледаа како да играат пријателски натпревар, и сето тоа изгледаше потценувачки од нив. Тоа ми го смалува тој впечаток на супериорноста на Реал, но се ќе дознаеме во среда..
И јас истово го помислив... Напросто не ми се веруваше како без проблем се справуваме во сите сегменти и како сме супериорни. Не верувам дека дотолку Барса можи да си бира процент на залагање во мечот, делуваа нервозни, посебно пигмеецот. Всреда и да не освоиме, ако ја покажиме истава игра, ќе се почешаат фановиве на Барса дали ќе се пее истата песна ко лани. :)

A

apidrone

Гостин
кој плука по Пепе???? ако го критикуваме не значи дека не го поштуваме како играч или дефанзивец...сите сме среќни што го имаме Пепе но вистината е дека во дуелите со барса како дмф изигра перфектно а како дефанзивец често кикснува и тие киксови реузлтираат со гол на барса!! дај немојте вака одма да пцуете!!!
Немам намера имиња да спомнувам, али прочитав тука нешто у стилот: Пепе одма на трансфер листа, све да му е*ам и слично... слободно разлистај поназад.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Па меси го извади од баланс Пепе со тоа што го бутна малку но колку толку за да Пепе падне и гнидата да искочи 1 на 1 со Касиљас.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Супер утакмциа, само Ди Марија многу слабо незнам шо му беше ко надрогиран, и таа шансата роналдо сам коа беше второ полувреме, кога ја удри во пад а имаше место и време да си се мести да си шутира

A

apidrone

Гостин
Супер утакмциа, само Ди Марија многу слабо незнам шо му беше ко надрогиран, и таа шансата роналдо сам коа беше второ полувреме, кога ја удри во пад а имаше место и време да си се мести да си шутира
Не би рекол дека имаше време, ама затоа Бензема ако шутираше од прва (кога Маскерано му ја блокира), и под претпоставка дека ќе го погодеше голот, гол ќе беше 102,3%.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
^ А да беше Раул таму или некој поискуен напаѓач 102,3% ќе направеше лажнаќ и ќе имаше да бира каде да му шутира на валдес или да му подаде лево на Роналдо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom