- Член од
- 13 август 2011
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 7
пепе си користи шанса за да убие некојMa koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:20 PM ---
Pepe vredi zlato be![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
пепе си користи шанса за да убие некојMa koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa
Pepe vredi zlato be![]()
Ako neka gi ubiva tie sto furaatпепе си користи шанса за да убие некој![]()
Да да..Се гледа колку се ривалски настроени..Јас сум презадоволен од играта ама од резултатот не.
Бензема одигра на ниво, се бореше и асистираше за голот на Озил, иако и сам имаше неколку прилики да даде гол, а и можеше да асистра до Роналдо на 2 пати. Кедира малку изгубен али си ги заврши дефанзивните задачи. Замените одлични, Коентрао и Каљехон буквално беа секаде на теренот, единствено Игуаин не се снајде али влезе касно така да и немаше некоја прилика да се покаже. Единствено под ниво Ди Марија.
Одбраната добра али можеше и подобро.
ПС Баш ми направи ќеф Пепе коа го собра Алвес...да му врати за ЛШ![]()
Играчот што го мразат повекето навивачи на Реал,а ти го браниш и го сакаш,пепе тако звани Чак Норис !!!Ma koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa
Pepe vredi zlato be![]()
Mene ne me interesira koj sto i kako misli ile. Pepe koa saka znae da izigira fantasticno e sega on e tip koj lesno mozes da go isprovociras i saka odma da tepaИграчот што го мразат повекето навивачи на Реал,а ти го браниш и го сакаш,пепе тако звани Чак Норис !!!![]()
хахахахахахахахах ме насмеаRamos - Pepe - Varane - Marcelo![]()