Кој е Марсело?
Мaрсело, уште од раѓање мрднат
Dr koj se ,evaj gji prepoznavam...samo Kasiljas,Murinjo i RonaldoВаљда е оној црнион, или не !?
Месут не го препозна???Dr koj se ,evaj gji prepoznavam...samo Kasiljas,Murinjo i Ronaldo
Анри е црнчено а оној најдесно долу мислам дека е ТоресDr koj se ,evaj gji prepoznavam...samo Kasiljas,Murinjo i Ronaldo
Него го заборавив........накокан уше од мал,очите ко фиљџаниМесут не го препозна???
Остај то,и фаној од други фан клубој вкључи во распознавањевоНе превземам веќе слики од арапи... Ем ме заебаа имаа пишано Madrid kids... ем ја не препознавам дечишта...
Не, не. Анри е тоа.Ваљда е оној црнион, или не !?
Тој десно во средината што е, мислам дека е Виља.Dr koj se ,evaj gji prepoznavam...samo Kasiljas,Murinjo i Ronaldo
Тој е намбер фајв...овај де спешл фајвХахахаха,десно у средина 99% е Џерард ама останува мистерија кој е оној во црно бело. Треба на Unsolved Mysteries да пријавиме
Личи на Алонсо дали е он сеуште е мистеријаХахахаха,десно у средина 99% е Џерард ама останува мистерија кој е оној во црно бело. Треба на Unsolved Mysteries да пријавиме
Мене ми личи на Кирстен Данст )Личи на Алонсо дали е он сеуште е мистерија