Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.679
Поени од реакции
5.307
Леле еј. Полудеа фановите на фарса, секаде читам, се мрднаја, кои комплекси, не можат да се помират..... барем еднаш да признаат и честитаат ...
и што е најтрагично уште мислат дека се бољи, абе гревчиња невидени :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Според Роберто Солдадо играчите на Валенсија ќе ни приредат ново Пасиљо за да ни ја честитаат титулата во купот. Тоа ќе го напревеле заради респект кон играчите и клубот .

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Честитки, Честитки . . . ЗАСЛУЖЕНО . . . .

Во ЛШ ќе биде ВИСТИНСКИ РАСПЛЕТ :)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Го нема старецот со неговите колумни, тивок е некако или јас немам сретнато ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Khedira travels to Germany for treatment for an hamstring injury and is out for Valencia.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108

Снајдер кон Серхио: „Многу тежи пехарот, нели брат?:)

Ехх, како да не ги сакаш: :wub:

Бензема. :pos:

Незнаев дека имало толку броманси во тимот. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/page/2011/04/21/0677006.html?pos=n1

Сум имал огромна почит спрема Чави, иако игра за барса. Ама у последно време, почнуајќи од поразот од Интер, све појќе и појќе ги мрзим. Значи какви клошари са, незнаа еден ебан пораз да признаа. Уште им е у паметот дека са најдобри и дека са од “друга планета“. Ама ако, само ова им остана, да јада гомна дека не им бил важен купот. Впрочем, ова е шанса да увидат сите за какви кретени и дебили се работа, а не дека са “најпоштените“ и све најдобро што може да постои. Само си докажуваат колкави буљаши са уствари.

"Iako smo bili bolja momčad na terenu, Real je odlično odigrao presing gdje se nismo najbolje snašli.

Ова е најсмешниот дел од изјавата. САМ СЕБЕ ГО УБИЈАЛ! Биле подобри, ама неможеле да се снајдат. Е како тоа бе, ај нека ми објасни некој?? :pos2::pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Јуриј Гагарин се зачленил на Кајгана за да ни каже дека и тој навива за Барселона и горе од космосот се гледал само еден тим, а тоа е Барселона. :pos: Кои филмови само ги маваат, а што убав пост си имаше напишано во продолжение..

http://forum.kajgana.com/showthread.php?52662-Фан-Клуб-Барселона&p=4229802&viewfull=1#post4229802

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Впрочем, ова е шанса да увидат сите за какви кретени и дебили се работа, а не дека са “најпоштените“ и све најдобро што може да постои. Само си докажуваат колкави буљаши са уствари.

"Iako smo bili bolja momčad na terenu, Real je odlično odigrao presing gdje se nismo najbolje snašli.

Ова е најсмешниот дел од изјавата. САМ СЕБЕ ГО УБИЈАЛ! Биле подобри, ама неможеле да се снајдат. Е како тоа бе, ај нека ми објасни некој?? :pos2::pos2:
Ако испаднат во ЛШ, а ќе испаднат дали и тогаш ќе казат не им бил битен купот или нешто сосема десето, интересира уште од сеа?! :uvo:

--- надополнето ---

Јуриј Гагарин се зачленил на Кајгана за да ни каже дека и тој навива за Барселона и горе од космосот се гледал само еден тим, а тоа е Барселона. :pos: Кои филмови само ги маваат, а што убав пост си имаше напишано во продолжение..

http://forum.kajgana.com/showthread.php?52662-%D0%A4%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%91%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0&p=4229802&viewfull=1#post4229802
:pos2: Кај и да е ќе се зачлени и Гвардиола да им каже да не плачат многу:pos2:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ништо не е официјално додека не излезе на официјалната, али по се изгледа дека наскоро Сахин ќе биде наш играч
Едино за Кедира ми е жал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom