Кањизарес бранеше до 97-ма у Реал ми се чини, ако сум грешка нека ме попрае некој.И кањизарес бранеше
Дефинитвно е заштитна икона на клубот^ Касиљас почна да брани од 2001 ми се чини, сакам да кажем стандардно. Памтим Цезар се повреди во финалето против Леверкузен, па влезе Касиљас. Иначе 2000 ми чини бранеше Цезар, а предтоа Бодо Илгнер. После старецов влезе во години, а и се појави новата икона на Мадрид, така да ми се чини од тоа финале почна Касиљас да брани стандардно.
Кањизарес бранеше до 97-ма у Реал ми се чини, ако сум грешка нека ме попрае некој.
Не, не тој бранеше на почетокот на првенството али првиот меч против Норвбешка ми се чини прими гол од пола, па после незнам дали заигра^ На Молина никад нема да му го забраем примениот гол на ЕП 2000 во Белгија и Холандија, не ми текнуе сега со кого беше утакмицата...кога истрча скоро до пола терен по топката и се заеба, и јадеше лоб. Заради тој гол Шпанија испадна...да му ебем глупиот
Да, и мислам дека Зизу им даде два гола...Не, не тој бранеше на почетокот на првенството али првиот меч против Норвбешка ми се чини прими гол од пола, па после незнам дали заигра
Шпанија ја помина групата (мислам дека ја тепаше Југославија со 3-4) али и двете екипи отидоа понатаму. Јас сакав Словенија да помине али испаднаа за жал откако водеа 0-3 против Југославија со головите на Заховиќ, па после овие се вратија и израмнија на 3-3 иако имаа играч помалку...
После го лапнаа 6-0 од Холандија
Ако не се лажам Шпанија тогаш испадна од Франција