Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Касиљас почна да брани од 2001 ми се чини, сакам да кажем стандардно. Памтим Цезар се повреди во финалето против Леверкузен, па влезе Касиљас. Иначе 2000 ми чини бранеше Цезар, а предтоа Бодо Илгнер. После старецов влезе во години, а и се појави новата икона на Мадрид, така да ми се чини од тоа финале почна Касиљас да брани стандардно.

И кањизарес бранеше
Кањизарес бранеше до 97-ма у Реал ми се чини, ако сум грешка нека ме попрае некој.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.633
^ Касиљас почна да брани од 2001 ми се чини, сакам да кажем стандардно. Памтим Цезар се повреди во финалето против Леверкузен, па влезе Касиљас. Иначе 2000 ми чини бранеше Цезар, а предтоа Бодо Илгнер. После старецов влезе во години, а и се појави новата икона на Мадрид, така да ми се чини од тоа финале почна Касиљас да брани стандардно.

Кањизарес бранеше до 97-ма у Реал ми се чини, ако сум грешка нека ме попрае некој.
Дефинитвно е заштитна икона на клубот :)
Сега проверив Молина нема брането во Реал, значи грешка сум бил :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ На Молина никад нема да му го забраем примениот гол на ЕП 2000 во Белгија и Холандија, не ми текнуе сега со кого беше утакмицата...кога истрча скоро до пола терен по топката и се заеба, и јадеше лоб. Заради тој гол Шпанија испадна...да му ебем глупиот :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.633
^ На Молина никад нема да му го забраем примениот гол на ЕП 2000 во Белгија и Холандија, не ми текнуе сега со кого беше утакмицата...кога истрча скоро до пола терен по топката и се заеба, и јадеше лоб. Заради тој гол Шпанија испадна...да му ебем глупиот :)
Не, не тој бранеше на почетокот на првенството али првиот меч против Норвбешка ми се чини прими гол од пола, па после незнам дали заигра :pos:
Шпанија ја помина групата (мислам дека ја тепаше Југославија со 3-4) али и двете екипи отидоа понатаму. Јас сакав Словенија да помине али испаднаа за жал откако водеа 0-3 против Југославија со головите на Заховиќ, па после овие се вратија и израмнија на 3-3 иако имаа играч помалку...
После го лапнаа 6-0 од Холандија :pos:
Ако не се лажам Шпанија тогаш испадна од Франција:)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Серхио Рамос за случката на Twitter напиша: Пехарот не ми падна.Тој сам скокна кога виде толку Мадридисти на едно место.
:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не, не тој бранеше на почетокот на првенството али првиот меч против Норвбешка ми се чини прими гол од пола, па после незнам дали заигра :pos:
Шпанија ја помина групата (мислам дека ја тепаше Југославија со 3-4) али и двете екипи отидоа понатаму. Јас сакав Словенија да помине али испаднаа за жал откако водеа 0-3 против Југославија со головите на Заховиќ, па после овие се вратија и израмнија на 3-3 иако имаа играч помалку...
После го лапнаа 6-0 од Холандија :pos:
Ако не се лажам Шпанија тогаш испадна од Франција:)
Да, и мислам дека Зизу им даде два гола... :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Аку земе дека КАсиљас имат уше 8 години кариера.....Ќе ѓи срушит сите рекорди во одиграни мечеви....гарантид! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Трофејот е онаму каде што треба да биде, во витрините, без никаква гребнатинка.. :))

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Лоша пијанка има Серхи. Ама затоа ги сечеше циганите вчера. Еден дуел не загуби со актерот Виља и Леси

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Леле еј. Полудеа фановите на фарса, секаде читам, се мрднаја, кои комплекси, не можат да се помират..... барем еднаш да признаат и честитаат ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom