Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sea koj saka neka ni se padne, i da otpadneme uste od prviot natprevar ne mi e krivo iCH

198504_208211345857143_201174773227467_855406_4149768_n.jpg

El noche magico!

Сите овие што го сакате Шалке, ако стварно ни се падне има по едно црвено да ви дадам... :icon_lol:

198504_208211345857143_201174773227467_855406_4149768_n.jpg

El noche magico!

Сите овие што го сакате Шалке, ако стварно ни се падне има по едно црвено да ви дадам... :icon_lol:

Оти бе ?? :) Би било убаво да видиме како ќе биде пречекан РАУЛ на Бернабе. :)

--- надополнето ---

Аууу да, Честито Победа ! :smir:

ајде Манчестер ! :) кога веќе сите кажувате желби, ова е мојата, фарса ги сакам во финале !

Уффф,незнам што правам у пм :) Многу сум среќен,одиме напред !
HALA MADRID !

Ја би било кој да падне - ѕверска ни е екипава и пред се трењерот!
Бенз не ме изневери :) Ќе се цитирам самиот себе од пред 200 страни :tv:
Како во Лион можеше против тимови како Манчестер да постигнува голови? И да биде најдобар стрелец? Не верувам дека одеднаш заборавил да игра... Он може да го постигне истото и во Реал, само треба да му се врати самодовербата која тотално ја изгуби-што е страшно за напаѓач. Ако му тргне 2-3, не верувам дека ќе допре...
Со Бенз и Озил во форма, Кристијано стандард и одбрана бикови, ќе тепаме се што ќе налета. Хала Реал!

Дајте бе......Каков Шалке.Тоа ќе биде една мизерна победа.........Го испративме Раул како ништо по долги години,таман си ја најде среќата и сега ние паметните од ЛШ ќе го исфрлиме.....Не иде......
Утре е моментот.....Каков тест физика,какви бакрачи........Па цела гимназија ќе ечи..........Посебно моиве од клас,со навика-педерчињата победија ли?Ќе си ги изедат зборовите што ги јадат цела недела.....
ALE....ALE...ALE....ALE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom