Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пепе одма на клупа.Глупак кога рече Боби прав сељак,фудбалеер бил тој.Нека се смири додека не не сјебал на некоја важна утакмица.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Честито и да се надеваме на четири Ел класико натпревари во Април.... Може?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Конечно :pos:
Ваков го сакам Реал, одлични беа посебни беа Марсело и Бензема(изгледа се пронајде). Не дека другите беа слаби сите беа на ниво, само Пепе треба малку да се прибере :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Закон закон закон, супер партија одлично. Честито ова ни требаше.

Пепе слободно нека не го продолжува договорот.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Заприпнав..з.арипнав,и заплакав! Цел Фавотир во ОХриуд ме сметаше за будала,ми се истурија викање..ама аку,вредеше,вредешееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :).....6 години се веќе минато....Мурињо царе,фала ти! :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Тоа е тоа... редно беше!

И Вамос Реал, напрај пауза со пишување... не те заебавам за ова. :)
Брат остај ме да уживам во победава со Бензема и таио Круз...
Конечно!!! Јебем ли ти 1/8 финале! Секоја чест, одлична утакмица од сите. Посебно Бензема, со секоја наредна утакмица се повеќе ме воодушевува.

п.с Пепе не е токму со паметот, нека го среди малку Мурињо. Се понаша како најголем сељак!!
ПЕПЕ е ЅВЕР ги тепа сите и дај боже да го продолши договорот.

Дечки тикава сум направен...тооооооооооооооооооооооооооо

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Чувството кога после 6 години чекаш да дојде Петок за да ја гледаш ждрепката и да видиш со кој ќе се падне Реал Мадрид.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Леееееееееееелеееееееееееееееееееееееееееее колу сму среќен не сте свесни вие, поготов заради Бенземааааааа...

I

IBIZA SOUND

Гостин
leleeee decki vie kolku se raduvate za osmina finale,ami ako pominete cetvrt finale sto ke se desi :)
inaku bravo za maicite,samo kretenite od kanal 5 odma ja izgasija slikata i ne vidov koi fudbaleri nosea maici

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Вамос бе, ти вака секоја утакмица прај се камењ и нема зима за нас :pos2::pos2::pos2:

Со Бензема и со Таио Круз бе :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom