Фан клуб: Рафаел Надал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде нека се врати, па да не го мачат повреди ќе го видиме во одлична форма наредното Австралиа Опен.
Абе за 5 години. Има доволно турнири до пред А.О. :tapp: Иначе на 11 месецов почнува Indian Wells каде што брани титула Nadal, а не верувам дека ке биде доволно поготвен зошто почна од пред некој ден со тренинзи:toe: Му посакувам се најдобро и да ја одбрани титулата иако е тешко али, ај никогаш не се знае Nadal е ова:vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе за 5 години. Има доволно турнири до пред А.О. :tapp: Иначе на 11 месецов почнува Indian Wells каде што брани титула Nadal, а не верувам дека ке биде доволно поготвен зошто почна од пред некој ден со тренинзи:toe: Му посакувам се најдобро и да ја одбрани титулата иако е тешко али, ај никогаш не се знае Nadal е ова:vozbud:
Еј фала што ми кажа дека има турнири пред А.О. незнаев..ако ти мислиш на форма во која ќе победува топ 50 играчи, а ќе губи од топ 5, јас мислев на таква форма со која го прегази Федерер на А.О. и Вимблдон. А за тоа треба време и напорни тренинзи..

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ај само да се надеваме дека нема да стане како Ана Ивановиќ па ептен да го батали тенисот, а ништо чудно,само погледнете што прави.Место да тренира, поинтересно му е да изиграва манекен(го има во најновиот спот на Шакира-Џипси)али тоа се дешава кај 80% од тенисерите и тенисерките.:toe:

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Сега ќе им покаже кој е Рафа ! !

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
:bravo: Рафа. http://www.nadalnews.com/2010/03/09/i-need-to-continue-to-play-well-and-win/

Од понеделник почнува Indian Wells и ке видиме колку ќе успее да изигра на своето ниво.

VAMOS RAFAAAA!!!
Грешка сум бил не е од понеделник туку денес е отварањето на Indian Wells Masters 1000. Рафа го чека противникот од првото коло меѓу Thaigo Alves/Rainer Schuttler. Еве ја и официјалната страна http://www.bnpparibasopen.org/ :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И конечно дојде времето после месец дена да заигра пак Надал. Кај и да е треба да започне мечот, а противник му е Шутлер:tv:

ИСКАЧА ЅВЕРОТ НА ТЕРЕН :vozbud:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Не бе тоа, ја многу дува. (kidding :))

И лани беше слично, се сеќавам во финалето Мареј имаше многу проблеми поради ветeрот, а Надал одлично се снајде, точно е дека повеќе му одговара.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Не да дува катастрофа, ама на Надал му одговара ради спиновите:smir:
Абе ајде сте се исплашиле уште во прво коло....ќе се управи и Рафа, а сеа дали ќе биди на овој или на тој во Мајами е тоа незнам...:wink:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Конечно го заврши мечот 6-4 6-4...Слаба игра од Надал вака нема да одбрани титула. Исто и прв меч после подолго време му е така да ке видиме понатаму што ке биде. Во следно коло ке игра против Марио Анчич:smir:
Што ќе искоментираш за играта ти боби2008?

VAMOS RAFAAA!!!

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Само малку гледав во првиот сет, ама имаше многу грешки поради ветерот. Поради временските неприлики, не знам колку е добар репер овој меч за коментирање на играта.

На следниот меч, ако не дува толку многу и нормално ако го изгледам целосно, ќе имам подобра слика за играта на Надал.

Kajgana Shop

На врв Bottom