Фан клуб: Рафаел Надал

С

сашенко

Гостин
Фиш не би требало да прави проблеми како Дел Потрово

С

сашенко

Гостин
Искусен е Надал со рибите нема што.Островјанин е дечкото секој ден пецал риби како мал.Ова е малце поголмка и башка е во добра форма а и не е европејска Амеркичка е незгодни се тие.Ама риба си е риба ипак.Ке ја спреми и ке ја испржи додека федерер си ги врзува патиките за вториот меч за денот..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Фиш не би требало да прави проблеми како Дел Потрово
Мене повеќе ми личеше дека од 6-6 медицински тајмаут коа имаше дека му тргна во надолна линија играта, а предходно баш добро играше.:confused:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мислам дека премногу мислеше на повредата, и затоа беше така, дефокусиран.. Промашуваше удари кои со затворени очи го годи, и мора да признаеме, на овој меч да беше Федерер, Надал ќе изгубеше... Но, што би било кога би било.. Фиш навидум е лесен противник, но и не сум баш убеден... Го чекав Томас, во реприза на финалето, но ништо..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мислам дека премногу мислеше на повредата, и затоа беше така, дефокусиран.. Промашуваше удари кои со затворени очи го годи, и мора да признаеме, на овој меч да беше Федерер, Надал ќе изгубеше... Но, што би било кога би било.. Фиш навидум е лесен противник, но и не сум баш убеден... Го чекав Томас, во реприза на финалето, но ништо..
Можно е да е до тоа како што викаш, цело време мислел на повредата да не биде бетер и неможел да се сконцентрира/фокусира на играта. Башка цело време делуваше и се приметуваше дека е нервозен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да да, сигурно влијај.. Колку и да е јак психички, мора да мисли на тоа, како е, шо е, дали ќе можам и сл.. А и плус судијата го „гибна“ па се собраа неколку работи.. Иако мора да признаам, кога судијата го опомени, не го имам видено Рафа во онакво издание, и со онакво лице...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да да, сигурно влијај.. Колку и да е јак психички, мора да мисли на тоа, како е, шо е, дали ќе можам и сл.. А и плус судијата го „гибна“ па се собраа неколку работи.. Иако мора да признаам, кога судијата го опомени, не го имам видено Рафа во онакво издание, и со онакво лице...
Штета што толку многу работи му се насобраа баш сега на турниров, кога почна полека да живнува со играта:confused:
Какви неколку Форхенд дијагонали испрати, ЅВЕР:love:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема ништо посериозно изгледа,чим продолжи да игра но сепак стравот беше присутен.Добро е што е стопалото сигурно незгодно доскокнал,се надеваме колената му се во ред.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро е, добро е ... Еве што напиша на ФБ :
-Rafael Nadal
Good morning everybody. Yesterday after the match I went to take an MRI at a London hospital. During the match I thought I had something serious but as the match went through the pain got better and thankfully the tests don't show an injury. Today I will practice at 4.30 pm and I'll play tomorrow. Thanks all for the support.

Kajgana Shop

На врв Bottom