- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Nadal vs Del Potro 7-6 3-6 7-6 6-4
Next is Fish
Next is Fish
Мене повеќе ми личеше дека од 6-6 медицински тајмаут коа имаше дека му тргна во надолна линија играта, а предходно баш добро играше.Фиш не би требало да прави проблеми како Дел Потрово
Можно е да е до тоа како што викаш, цело време мислел на повредата да не биде бетер и неможел да се сконцентрира/фокусира на играта. Башка цело време делуваше и се приметуваше дека е нервозен.Мислам дека премногу мислеше на повредата, и затоа беше така, дефокусиран.. Промашуваше удари кои со затворени очи го годи, и мора да признаеме, на овој меч да беше Федерер, Надал ќе изгубеше... Но, што би било кога би било.. Фиш навидум е лесен противник, но и не сум баш убеден... Го чекав Томас, во реприза на финалето, но ништо..
Штета што толку многу работи му се насобраа баш сега на турниров, кога почна полека да живнува со игратаДа да, сигурно влијај.. Колку и да е јак психички, мора да мисли на тоа, како е, шо е, дали ќе можам и сл.. А и плус судијата го „гибна“ па се собраа неколку работи.. Иако мора да признаам, кога судијата го опомени, не го имам видено Рафа во онакво издание, и со онакво лице...
повредата е повеќе од сериознаНекој информации за повредата?