Фан клуб: Работнички

Член од
17 август 2011
Мислења
10.330
Поени од реакции
18.407
Слушам на секој што ќе ви дојде утре на трибина ќе му биде доделена гратис маица?:D
Нели немате пари бе :icon_lol:
нема пари клубот,али некој членови имаат пари цела лига да ја купат :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.330
Поени од реакции
18.407
мисли само дека немаат ;) тоа е за да привлече некој успат...иначе за другиве маици се најмал проблем.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
мисли само дека немаат ;) тоа е за да привлече некој успат...иначе за другиве маици се најмал проблем.
10 члена не се цела група ;)
--- надополнето: 20 декември 2011 во 21:29 ---
Алал да им е на ЦПБ...... го знаат и за другата сезона распоредот за одигрување на натпревари.... Од сега прават НЕВИДЕНА мобилизација.... :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
3/4 16 разлика.Прегазен Торус, ЦПБ екстра издание имаат... можда 800+.Нека пукнат душманите!!

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
зашто цел тим е препун со сумњиви србенди од седма лига шо играат у горњи милановац место да земате наши играчи?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Па млад е тој, а у Работнички нема млада србенда која би ја заменил. Некст ?

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
шо сум ја бе скаут, сигурно има каде каде бољи од оној кељавион шупак

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
шо сум ја бе скаут, сигурно има каде каде бољи од оној кељавион шупак
Чекај бе тој има 3 утакмици играно, и не е лош у одбрана, прави скокови, а тоа е нешто што на Работнички му фалеше

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
значи муабетот ми е Работнички треба да биде дестинација на секој талентиран македонски кошаркар, такада не пишувајте глупи коментари од типот епа кого конкретно и тоа кељавото дека скокови правел, нели сте као поим за кошаркарски клуб во мк, ондак секој што го бива треба да го прибирате, да го соберете најдоброто од Македонија и да направите еден тим за долги стази. искористете го статусот на најтрофеен клуб. Имате деца, па и поискусни низ цела држава, земете ги нив а не ојлевци од Србија за поише пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom