Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам на секој што ќе ви дојде утре на трибина ќе му биде доделена гратис маица?:D
Нели немате пари бе :icon_lol:
нема пари клубот,али некој членови имаат пари цела лига да ја купат :)

мисли само дека немаат ;) тоа е за да привлече некој успат...иначе за другиве маици се најмал проблем.

мисли само дека немаат ;) тоа е за да привлече некој успат...иначе за другиве маици се најмал проблем.

10 члена не се цела група ;)
--- надополнето: 20 декември 2011 во 21:29 ---
Алал да им е на ЦПБ...... го знаат и за другата сезона распоредот за одигрување на натпревари.... Од сега прават НЕВИДЕНА мобилизација.... :pos:

ITVxo.jpg

зашто цел тим е препун со сумњиви србенди од седма лига шо играат у горњи милановац место да земате наши играчи?

Па млад е тој, а у Работнички нема млада србенда која би ја заменил. Некст ?

шо сум ја бе скаут, сигурно има каде каде бољи од оној кељавион шупак

шо сум ја бе скаут, сигурно има каде каде бољи од оној кељавион шупак

Чекај бе тој има 3 утакмици играно, и не е лош у одбрана, прави скокови, а тоа е нешто што на Работнички му фалеше

значи муабетот ми е Работнички треба да биде дестинација на секој талентиран македонски кошаркар, такада не пишувајте глупи коментари од типот епа кого конкретно и тоа кељавото дека скокови правел, нели сте као поим за кошаркарски клуб во мк, ондак секој што го бива треба да го прибирате, да го соберете најдоброто од Македонија и да направите еден тим за долги стази. искористете го статусот на најтрофеен клуб. Имате деца, па и поискусни низ цела држава, земете ги нив а не ојлевци од Србија за поише пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom