Фан клуб: Работнички

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
bev na neutralna tribina i mozam da kazam samo deka i dvete grupi bea mizerni, edinstveno dobro bese sto fa ispeaja 15 pesni za razlika od cpb samo tri, od koi dve: anti aerodrom i o gospode....MIZERIJA !
Inace bravo za momcite od 1060, respect !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.429
^ Така се брани Македонија :aplauz:
Пичињата шпонски само така знаат да нападнат кога се вооружени со нож. Јадат ќотек како магариња, кај стигнат :bip:
Мртов ши**ар добар ши**ар ле о ле

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
^ Така се брани Македонија :aplauz:
Пичињата шпонски само така знаат да нападнат кога се вооружени со нож. Јадат ќотек како магариња, кај стигнат :bip:
Мртов ши**ар добар ши**ар ле о ле

мене ми е чудно ова, до сега неидни вести не го коемнтира ово јнастан, ќе почекаме до утре, сторијата од точка е во целост истата од нет прес, има многу контрадикторности како на приемр -

Оние кои биле надвор влегле во автобусот со метални прачки и со мотки и почнале да ги тепаат напаѓачите, кои избезумени се обидувале да побегнат. Истовремено автобусот бил и жестоко каменуван.

и сега очекував додека го читав ова при вакво млатење некој шипац да биде у несвест, друг а не може на ноги да стои додека наредно во текстот го пишува ова -

Во мешаницата, вооружените напаѓачи го извлекле подебелиот крај, но сепак успеале да побегнат во момент кога дошле бројни полициски екипи.

:) мислам ако некој сака да лаже не знам што сака да постигне со ова, ги проверив сие интернет страни на нашиве телевизии никој не пишува з аова. ајде ќе видиме но сумњиво ми е приказната.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
^ Што ти е сумливо во приказната Зоте ??
Во Нет прес е напишана точно приказната,од А до Ш.
Вестите нема ни да кажат дека нешто имало во Ѓорче,некој инцидент,а ако кажат ќе измешаат се,ќе лажат како и секогаш колку да не се создава тензија...ебати тензијата.Ако им е на сечените,барале тепачка,се курчеле од автобус,добро ги снашло !
Тек сега се гледа колку се само пички,носеле ножеви во нив,другар ми кажа дека еден од тие и пиштол извадил,колку е точно ова не знам.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
мене ми е чудно ова, до сега неидни вести не го коемнтира ово јнастан, ќе почекаме до утре, сторијата од точка е во целост истата од нет прес, има многу контрадикторности како на приемр -

Оние кои биле надвор влегле во автобусот со метални прачки и со мотки и почнале да ги тепаат напаѓачите, кои избезумени се обидувале да побегнат. Истовремено автобусот бил и жестоко каменуван.

и сега очекував додека го читав ова при вакво млатење некој шипац да биде у несвест, друг а не може на ноги да стои додека наредно во текстот го пишува ова -

Во мешаницата, вооружените напаѓачи го извлекле подебелиот крај, но сепак успеале да побегнат во момент кога дошле бројни полициски екипи.

:) мислам ако некој сака да лаже не знам што сака да постигне со ова, ги проверив сие интернет страни на нашиве телевизии никој не пишува з аова. ајде ќе видиме но сумњиво ми е приказната.
zarem mislis deka bi izmisluval nekoj ? : ))))
od sigurni informaacii (od momcite koi bile tamu) ovaa prikazna e vistinita , podrska za nasiot brat koj e isecen so noz !

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
bev na neutralna tribina i mozam da kazam samo deka i dvete grupi bea mizerni, edinstveno dobro bese sto fa ispeaja 15 pesni za razlika od cpb samo tri, od koi dve: anti aerodrom i o gospode....MIZERIJA !
Inace bravo za momcite od 1060, respect !!!
Чудно и јас бев на неутрална па слушнав повеќе од 3 песни на ЦПБ кој за разлика од минатото дерби овој пат беа повеќе организирани.Една песна се пееше подолго време.3 и 4 четвртина грмеа.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Чудно и јас бев на неутрална па слушнав повеќе од 3 песни на ЦПБ кој за разлика од минатото дерби овој пат беа повеќе организирани.Една песна се пееше подолго време.3 и 4 четвртина грмеа.
oni so drugi ushi slushaaat ... ako ako pubavo e vaka sami sebe si koa se lazat ... napolitanci :D

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
Прва четвртина се пееше И нека пее цел Градски парк
Втора се пееше Единствен Работнички
Трета Градски парк але и Комплекси ле
Четврта Анти Аеродром и Комплекси ле

Тие беа главните песни што се пееа а и плус се пееа уште 10тина песни пократки и поктратко време ...

Незнам зашто се праите глуви али нема везе...

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
ОДЛИЧНО ДЕРБИ СЕКОЈА ЧЕСТ САМО ШТО ТРЕНЕРОТ МАЛЦЕ НЕ Е ВО РЕД

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
BRAVO BRAVO BRAVO ! napravivme od niv magarinja , ne gledaaa celo vtoro poluvreme ...
samo na momenti zavikaaa ... megutoa osven pevaljkata na mikrofonot drugoto jas ne go slusnav ... !

se gledame sabota ... gradski park ... ovche pole ... : )

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17

dobro decko lazeme nema potreba tebe nekoj da ti se dokazuva nie toa ne go napraivme za da vie znaete na forumi i da se failme... zatoa ne umaraj bidna so bidna ne si bil NE UMARAJ !

--- надополнето ---

i ne pravite prazni muabeti ve molam na net press si pisuva tocno so bilo a kopanje info deka imalo pistoli i slicni rabotni ne si dodavajte sami vo prikaznite....a za naviavnjeto nz zaso se pravite gluvi seljacite cela 3i4 cetvrtina ne gledaa i kjutea a kaj nas na tribina bese ludilo :D

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
kolku ste glupi, ne sum od fa pa ni od aerodrom zasto da lazam. I samite znaete deka fa ispeaja dosta poveke pesni od vas zasto ne si priznaete? A za po glasni fa bea po glasni u prvo a vie u vtoro, sekoj neautralen ke go kaze ova.....

Член од
25 ноември 2010
Мислења
156
Поени од реакции
149
Дали имаше ПФК тетоважа кај еден од дечките од цпб? (прв ред, одма позади оградата, на средина негде)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.429
Аха, опасен е. Избркан од Комити, полуредовен со Гробари, на дерби со ЦПБ заради 2,3 пива.
Тоа е нашата реалност, МАКЕДОНСКА ТИФО СЦЕНА!
Али сепак е поим за храброст во Македонските навивачки кругови, без разлика што е избркан од кај нас... :)
Незнаев дека сега станал дел од ЦПБ, ако воопшто е редовен на нивни утакмици :icon_mrgr

Kajgana Shop

На врв Bottom