Фан клуб: Работнички

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Значи за тие што гледале на тв...ЦПБ одлично навивање во текот на скоро цел натпревар посебно во првата и третата четвртина, ФА повеќе се слушаа само кога ЦПБ не пееа и кога свиреа

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Бољи бевте и на трибина и на терен. Поздрав од Куманово. :helou:

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Сигурно имало "браќа" во автобусите :icon_mrgr
Имаше имаше и шипци со ножеви влеговме 100 души у автобус тие од позади ги снема за 2 секунди а од од средината на автобусот шипците со ножеви по мали деца и по нас излеговме од автобус внатре во автобусот шипци и други луѓе меѓу кои и трудница и неколку мали деца од страна на член на 1060 трудницата и децата и уште неколку луѓе беа извадени надвор а внатре останаа кутрите брцачи кои си поминаа со 40-50 камења , многу срча и исеченици поздрав и тоа им е за памет за друг пат ;) а тоа за билетите нема благе везе само измислица

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Ti si za odbojka sa pratis takov tip si mi si go promasil fan klubot!!!

За групите не сакам да слушнам веќе фалење,или видеа кога ќе дојдат од натревар.А и играта мизерна за едно вакво дерби.Во секој случај добро второ на Работнички и честито победа.
ti ke komentiras retardos eden vakvo derbi nemalo ni vo fudbal kaj nas a kamoli vo basket i ti najde da kazuvas.

--- надополнето ---

skopje2010 напиша:
ti ke komentiras retardos eden vakvo derbi nemalo ni vo fudbal kaj nas a kamoli vo basket i ti najde da kazuvas.
Честито побета РАБОТНИЧКИ, овие од МЗТ на крај се устраа за цел натпревар, заслужено си победивте.
п.с. Јас сум на неутрална страна :)
popusi od dvete strani :))) najubavo

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Кој ти кажал да се зачлениш на форум бе главоњо,и дали знаеш шо е целта тука и што треба да се прави.Секакви има бе.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
^ Кој ти кажал да се зачлениш на форум бе главоњо,и дали знаеш шо е целта тука и што треба да се прави.Секакви има бе.
Абе нежно детенце,ДАЈ ПРЕКУ КУР НЕ ЗАМАРАЈ ДА ТИ ЈА ЕБАМ МАЈКАТА У ПИЧКА ЈАС !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=82076&kategorija=4 ????
Колку од ова е точно ? Нормално напаѓачите Албанците нема ни еден приведен,да знаете дека НЕМА НИ ДА ИМА !!
ЧИСТА МАКЕДОНИЈА !!
1000 % Е вистина...Не знам што да кажам освен едно ОГРОМНО БРАВО за тоа што возвратиле и ги згазиле а ДУПЛО ПОГОЛЕМО за тоа што ја извадиле бремената жена:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41