Фан клуб: Работнички

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ќе изгубат МЗТ бе, видено е веќе се !!!

--- надополнето ---

Тука е крајот.:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Ајде честито победа. Мислев дека МЗТ че тепа после првото полувреме, но Аеродромци не изиграа ама баш НИШТО во вториот дел. Не дека Работнички изигра прејако во овој дел, но и тоа што го направи ва воглавно се базираше на блесоци на поединци беше доволно да се осигура победата. Работнички го добива овој слаб меч на ист начин на кој што МЗТ го доби првиот меч.
Иначе на трибини слабо и едни и други.
Толку спремање а не видовме ништо. Само уште еднаш се потврдува дека е подобро 300 вистински навивачи, отколку 2000 дерби фанови :)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Voopsto ne mi e jasno kako Blasevski im pravi na Mzt dva ofanzivni skokovi vo dva klucni momenti vo tie godini..definitivno loso go pocna mecot Blazevski ama na kraj gi izede..sekoja cest za covekot na tie godini kako se drzi..
p.s Bravo za Rabotnicki..cestito pobeda !!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
За групите не сакам да слушнам веќе фалење,или видеа кога ќе дојдат од натревар.А и играта мизерна за едно вакво дерби.Во секој случај добро второ на Работнички и честито победа.

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Честито побета РАБОТНИЧКИ, овие од МЗТ на крај се устраа за цел натпревар, заслужено си победивте.
п.с. Јас сум на неутрална страна :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
честитки за победата, се покажа дека е право дерби, дека не се знае ништо до самот крај, иако некој овде навијачи на вардар од љубомора сакаат да омаловажуваат навијање, и игра на терен можат само да посакаат ваков спектакл да направат и да напунат стадион додека игра вардар. и се гледа дека немаат поима од дерби мзт - работнички чим на полувреме го прогласија за победник мзт и го исмејуваа перо блажевски ибогоев а тие посел, дадоја највеќе кошеви.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
честитки за победата, се покажа дека е право дерби, дека не се знае ништо до самот крај, иако некој овде навијачи на вардар од љубомора сакаат да омаловажуваат навијање, и игра на терен можат само да посакаат ваков спектакл да направат и да напунат стадион додека игра вардар. и се гледа дека немаат поима од дерби мзт - работнички чим на полувреме го прогласија за победник мзт и го исмејуваа перо блажевски ибогоев а тие посел, дадоја највеќе кошеви.
Па мислиш ти овие се дојдени да ги гледаат МЗТ и Работнички. Гледаш дека за кошарка никој не прави муабет тука. Тоа е ривалство на населба Аеродром против населба Центар. Да не се ојачаа ФА, ЦПБ немаше да се реактивираат уште милион години. Па цел меч не се слушанаа бе. На тоа да љубоморам??? Не фала :)
ФА колку толку живее за МЗТ, а ова на другава страна е собрано само заради тоа што на гости доаѓа одлично припремена навивачка група.
Од дома гледано, атмосферата беше тапа со голед дека имаше премногу "ултраси". За навивање (без пароли пошто ништо не прочитав од нив) ФА имаат 2+ или 3 од мене, а ЦПБ 2- накај 1 :wink: (што можеби е заради тоа што кај ФА се камерите а плус го имаа и микрофнот за овој меч).
Вардар нема противник кој има фанови, и сите што идеме на стадион идеме за Вардар, а не заради некое ривалство. Тоа што против Пелистер, Шкендија и слични екипи има над 1000 дерби ултраси, е исто како што денес има поголема бројка. Тие нити пеат, нити ништо, само збогатуваат бројка.
А 300 редовни навивачи за домашни утакмици, кои идат за Вардар а не за противничките фанови, во една ваква мизењрна ситуација во која што е Вардар и во град во кој што на секое ќоше има екипа со навивачи кои воглавно се јутјуб едуцирани и си немаат три чисти за клубот што го бодрат, сум презадоволен :wink:

П

Паспарту

Гостин
Тешко сите навивачи ако љубоморат на вакво навивање, и едните и другите беа мизерија, со тоа што според она што го слушнав малку подобри беа CPB, но и двете навивачки групи заслужуваат 1+ само заради бројката и ништо повеќе. Дербито беше дерби само поради големата посетеност, сето друго како што кажав беше на многу ниско ниво. Вакво навивање може да има против екипи како Куманово, Торус и Овче Поле, а на едно големо дерби - НЕ! Спореди го претходното дерби со ова и ќе ја видиш огромната разлика... :)

И за крај, сосема заслужена победа на Работнички, по онаква очајна игра на Емзете во второ полувреме, не заслужија ништо повеќе од пораз...

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Тешко сите навивачи ако љубоморат на вакво навивање, и едните и другите беа мизерија, со тоа што според она што го слушнав малку подобри беа CPB, но и двете навивачки групи заслужуваат 1+ само заради бројката и ништо повеќе. Дербито беше дерби само поради големата посетеност, сето друго како што кажав беше на многу ниско ниво. Вакво навивање може да има против екипи како Куманово, Торус и Овче Поле, а на едно големо дерби - НЕ! Спореди го претходното дерби со ова и ќе ја видиш огромната разлика... :)

И за крај, сосема заслужена победа на Работнички, по онаква очајна игра на Емзете во второ полувреме, не заслужија ништо повеќе од пораз...
Minatoto moze bese podobro derbi ama tvojata ocenka od 1+ da si ja davas na tebe.... So sto bile podobri CPB so pesnite anti Aerodrom cela utakmica... I so kutenjeto se do poseldnata cetvrtina i povtorno so anti Aerodrom pesni....

I koja ti e taa zasluzena pobeda na Rabotnicki koga cela utakmica gubese... Trenerot na MZT ja izgubi ete toj e zasluzen za nivnata pobeda!

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Minatoto moze bese podobro derbi ama tvojata ocenka od 1+ da si ja davas na tebe.... So sto bile podobri CPB so pesnite anti Aerodrom cela utakmica... I so kutenjeto se do poseldnata cetvrtina i povtorno so anti Aerodrom pesni....

I koja ti e taa zasluzena pobeda na Rabotnicki koga cela utakmica gubese... Trenerot na MZT ja izgubi ete toj e zasluzen za nivnata pobeda!
а што требаше,да се прекине додека МЗТ водеше или......????
старците Перо и Тони го решија МЗТ......

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34

Ти дечко не си гледал иста утакмица очигледно

Kajgana Shop

На врв Bottom