- Член од
- 17 јануари 2014
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 159
Не верувам дека Гинјард и воопшто странците ќе останат.Гинјард си заминува?
Не верувам дека Гинјард и воопшто странците ќе останат.Гинјард си заминува?
Па нели лани викаа демек 600к буџет ви дале или само да се каже? Мене не ми е јасно зашто не му даде поголема минутажа на Ефремовски, кога веќе не сака да игра барем нека го пушти на позајмица. Се сеќавам кога имавте многу помал буџет он, Ефремовски и Николиќ имаа голема минутажа.Баш дека е кратка клупата, не се исплаќа да играат на меѓународно ниво. А Градски Парк и реновација, не идат во иста реченица.
Тој од околу 600к беше за екипата, односно плати и други трошоци. Ефремовски малку го играат против МЗТ. Да, во сезоната 2015/16, Виктор и Николиќ многу повеќе играа, ама тоа е дека речиси немавме екипа. Јован Марковски од следната сезона 2016/17, заигра за Вардар, па отиде во албанска Влазнија. Оттогаш не заигра. Станков после сезона 15/16, мислам не заигра.Па нели лани викаа демек 600к буџет ви дале или само да се каже? Мене не ми е јасно зашто не му даде поголема минутажа на Ефремовски, кога веќе не сака да игра барем нека го пушти на позајмица. Се сеќавам кога имавте многу помал буџет он, Ефремовски и Николиќ имаа голема минутажа.
П. С. Каде се сега Станков и Јове Маркоски
Имаш мака, па ти требаме?живи сте?
И сеа нечини.Ама Самсоненко е крив,што црвено-црни столици турилги прашав да ги однеле во старата лименка без струја и вода.