Не, не, овој е Брендон КолНекој да ми каже дали тој Кол што игра кај вас моментално Доналд Кол што беше у фени?
Овој мислам дека у Торус играше една сезонаНекој да ми каже дали тој Кол што игра кај вас моментално Доналд Кол што беше у фени?
Плејмејкер,Торус,РаботничкиОвој мислам дека у Торус играше една сезона
А кај виде ти дека му се дава поддршка на Јане??? Ако тебе ти е мерило фејсбук каде што 90% од тие што му пишале се деца или луѓе кои никој не ги знае на трибина тогаш тоа е твој проблем. Очигледно многу те боли што МЗТ функционира беспрекорно на секој план, почнувајќи од буџет, организација, резултати итн. Вие имавте Влада позади вас, па успеавте да ја уназадите македонската кошарка со тоа што го одбивте учеството во Јадранска лига. Ние таа шанса нема да пропуштиме...нашиот клуб иде напред во секој поглед, за разлика од вашиот кој полека но сигурно тоне на секое поле (долгови, реноме, играчки...)Се можам да разберам, комплексите на фамилијата куропушачи и подршката што му ја даваат на Јане Петровски, пред се како човек, единствен нивен проблем е тоа што не го почитуваат својот противник и сеуште не ја разбираат изреката дека ИСТОРИЈАТА СЕ ПОВТОРУВА ...
Секој играчиште кое што блескало во селскиот тим, на титулата се радува играјки и гинејќи во РАБОТНИЧКИ, уште една поука, за да бидеш шампион треба да имаш и шампионски менталитет, традиција, срце, а не куп пари и цела влада позади клубот ....
И самиот знаеш дека, за да се пратиципира во Јадранска Лига треба јаки спонзорства т.е. јаки пари што реално работнички во 2007 кога беше поканата ги имаше ... Штерјо го стегнаа со одземање на лицанца ли што ти знам не ми текнува точно, и педерски од негова страна ги повлече парите, а со тоа и шансата за целата кошарка кај нас да се повлече во нагорна линија падна во вода ...А кај виде ти дека му се дава поддршка на Јане??? Ако тебе ти е мерило фејсбук каде што 90% од тие што му пишале се деца или луѓе кои никој не ги знае на трибина тогаш тоа е твој проблем. Очигледно многу те боли што МЗТ функционира беспрекорно на секој план, почнувајќи од буџет, организација, резултати итн. Вие имавте Влада позади вас, па успеавте да ја уназадите македонската кошарка со тоа што го одбивте учеството во Јадранска лига. Ние таа шанса нема да пропуштиме...нашиот клуб иде напред во секој поглед, за разлика од вашиот кој полека но сигурно тоне на секое поле (долгови, реноме, играчки...)
П.С. оваа година вие трета по ред како правите МОБИЛИЗАЦИЈА...нешто што е редок примерок во навивачкиот свет...
П.П.С. 2011 година...Арис или Ираклис?
za da uchestvuvash vo jadranska liga treba da imash titula neznam dali znaesh? )))) inache jane beshe izbrkan od mzt kako kuche a gineshe za mzt i bez pari ima igrano i ja kraj go izbrkaa epa zatoa kje vidish jane ovaa godina kako kje si se raduva na titulaИ самиот знаеш дека, за да се пратиципира во Јадранска Лига треба јаки спонзорства т.е. јаки пари што реално работнички во 2007 кога беше поканата ги имаше ... Штерјо го стегнаа со одземање на лицанца ли што ти знам не ми текнува точно, и педерски од негова страна ги повлече парите, а со тоа и шансата за целата кошарка кај нас да се повлече во нагорна линија падна во вода ...
Работнички и со овие мизерни средства што ги располага, со никакви договори кон играчите, каква таква организација во клубот е верувај и тоа доста сериозен претендент за титула кај нас, а светлосни години далеку од АБА.
На твојот клуб е честа да биде првиот македонски преставник во јадранска, не по реноме, не по тоа што е јак, туку по тоа што во моментов има ПАРИ ... не ми е криво најмалце, мило ми е што ке учите што е кошарка, и ке се градите некако како клуб кој игра во ЈЛ, а не бил шампион на Македонија .... плус финансиски силен мзт верувам дека ке биде причина за финансиски силен Работнички,
За мобилизациите, тоа е работа на тој што го пишува тоа ...
Гледајте да не ја доживеете истата судбина како Работнички, што јас лично не го посакувам
А за јане, тоа е тоа, нас ни треба плеј, човекот му треба клуб, изгледа и на Врба и на Симиќ им требало клуб ....
Изгледа требало и тостер да имаме, очигледно тоа правило не сме го исполниле ...za da uchestvuvash vo jadranska liga treba da imash titula neznam dali znaesh? )))) inache jane beshe izbrkan od mzt kako kuche a gineshe za mzt i bez pari ima igrano i ja kraj go izbrkaa epa zatoa kje vidish jane ovaa godina kako kje si se raduva na titula