Фан клуб: Работнички

Член од
17 август 2011
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.193
моеш и ти накај аеродром да идеш верувам дека ке бидеш убаво пречекан..Не се курчи на интернет,секој што сака тепачка знае добро како да ја добие..Нема сигорно некој си мацко да идат да бараат.

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
da ti dadam ako sakash mozham i adresa :) ubavo me znaat tvoite postari drugarchinja divtar , bebe , bristol manga... :) inache vie se praite jaki :) a na ruzveltova plachete ko pichki

Член од
17 август 2011
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.193
Полека полека..не ми се другарчиња овие..а верувам моеш да ги најдеш у секое време..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.920
Поени од реакции
44.929
Дај баталете ги тие муабети ...
Денес само прво полувреме бев во можност да го гледам и осетно се виде напредокот во екипава од она со Фени ( поготово кај Кол, бар од она што го видов во прв, ги немаше оние нелогични потези, исто и Калањ беше ок, ипак, втор меч му е ова ), без разлика што загубија, не треба да потсеќаме какви подготовки имаа Работнички, какви останатите тимови ...

Полека но сигурно се ќе си дојде на свое место, јебига, нештата сами си ги искомплицираа али ќе имаат шанса за поправка, има простор за оптимизам, сличен беше почетокот и лани кога беа поразени во Борис од МЗТ а потоа и декласирани дома од Фени, башка и правилово со млад играч го десеткува тимов ептен.

Нејсе, једино можам да забележам, бар од тоа како се движел резултатот, воделе 67-62 ( така ми кажаа ) а дозволиле на крај серија од 17-3 што е недозволиво, али ај, нека е, сега за сега имам разбирање на работите, незадоволството може да се изрази за начинот на кој оние од горе работеа пред сезоната, и за подготвителниот период и испуштањето на Симич и Симоновски, сакал некој или не, таквиот начин на работа нормално е да се одрази дестркутивно врз тимот.

Честитки за МЗТ.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
мора да се најде замена за мите вака тешко иде со еден плејмејкер само тимба ке видиме деновиве што ке стане со јане петровски :)

за вчера не игравме лошо паднавме во 4 четвртина каланј не бил лош ништо не е загубено сабота со аба струмица во храмот градски парк мора да им дадеме на момците голема подршка затоа сите во сала мобилизација.

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
toa e toa bez mite inace ke gi zdrobevme nese mzt niso posebno od toa sto najavuvaa ideme jako so aba najvazna utakmica za samodoverba ako ne ideme kaj marin

Член од
23 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
toa e toa bez mite inace ke gi zdrobevme nese mzt niso posebno od toa sto najavuvaa ideme jako so aba najvazna utakmica za samodoverba ako ne ideme kaj marin
да и јас мислам дека ако не победи ме со аба струмица мора да се избрка марјан србиновски.
друго чаре нема сериозно е векје трето коло е три порази имаме векје

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Работнички е многу јак, ја гледав утакмицата вчера, да имаа подготовки како што треба, а и Мираковски да беше во тимот ќе победеа некои 20 разлика, после утакмицата вчера и дефинитивно не се плашам (ако останат овие тимови) од дуел во плеј-оф со МЗТ, лани многу по тешко беше и по голем песимист бев, у секој случај честитки за МЗТ, следува интересна сезона ;)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Работнички е многу јак, ја гледав утакмицата вчера, да имаа подготовки како што треба, а и Мираковски да беше во тимот ќе победеа некои 20 разлика, после утакмицата вчера и дефинитивно не се плашам (ако останат овие тимови) од дуел во плеј-оф со МЗТ, лани многу по тешко беше и по голем песимист бев, у секој случај честитки за МЗТ, следува интересна сезона ;)
несме уште како што треба мора да се најде под хитно замена за мите вака не оди со еден плејмејкер другите позиции се добри незнам што стана со јане петровски 15=15 :)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
2
Димитар Мираковски полека но сигурно закрепнува по извршената операција на коленото. Тој сеуште се наога во болница заради превентивни мерки, но истата се очекува да ја напушти во среда. Димитар се осека добро, но и покрај тоа што не е во можност да игра заради сериозноста на повредата, тој воопшто не е одалечен од тимот, секојдневно комуницира и ја дава најголемата подршка на соиграчите онака како што му доликува на еден лидер. Ги поздравува сите добронамерници кои сочуствуваат со него, но најповеке ги поздравува неговите омилени и единствени "CITY PARK BOYS", на кој им порачува дека бргу ке се врати на теренот за да ја продолжи битката заедно со нив

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Само што прочитав :D Браво, многу го сакав и во мзт кога играше, ептен мерак ми се направи :D (y)
--- надополнето: Oct 25, 2011 12:46 PM ---
Одличен играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom