А што изигравате демек сте бројна група ? Коа исти курац сте со ЦПБ, 150-200 константи остатантото се ротира, денес беше ти на утакмица, другар ти не следно коло он ќе отиде ти не... а сите ФА си се декларирате... По големи позери од Аеродромци ако сум видел, утепај ме
500 Души ????
Тогаш колку ли има овде.....
По бројни од вас во секој момент.....А што изигравате демек сте бројна група ? Коа исти курац сте со ЦПБ, 150-200 константи остатантото се ротира, денес беше ти на утакмица, другар ти не следно коло он ќе отиде ти не... а сите ФА си се декларирате... По големи позери од Аеродромци ако сум видел, утепај ме
a ti so izigravas koga ne ni ides redovno na utakmici. Da be se rotirame, endo kolo on ne ide drugo kolo jas, i koa ke vidis i dvajcata tamu sme. Skoro sekoj natprevar si e polna tribinata ne zamaraj so gluposti. Imas sliki video materijalА што изигравате демек сте бројна група ? Коа исти курац сте со ЦПБ, 150-200 константи остатантото се ротира, денес беше ти на утакмица, другар ти не следно коло он ќе отиде ти не... а сите ФА си се декларирате... По големи позери од Аеродромци ако сум видел, утепај ме
Не само што не реплицираше како треба, само го потврди оноа што јас го кажав (фала за тоа), па уште изглеа ме познаваш па знаеш дали сум јас редовно на утакмициa ti so izigravas koga ne ni ides redovno na utakmici. Da be se rotirame, endo kolo on ne ide drugo kolo jas, i koa ke vidis i dvajcata tamu sme. Skoro sekoj natprevar si e polna tribinata ne zamaraj so gluposti. Imas sliki video materijal
Мрш бе педер еденEj gejovi edni glavni ste da pumpate so brojki ccccc...do koga copy paste na se do koga?!?!?! Uzivajte pustete si kanal5 i duvajte go...
а од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 души
КАДЕ сегде пишува ?
Не си праете филмови
Не знам кој кого ебеше на утакмицава да ти ибам тоа педерот центарски!може само да ни го пушите селјаци селодромски ајде уште 2 саати пуштете си на канал 5 и дркајте на нас како ве ебе како ве ебе само работнички за вас е само курот центарски !
се плашат од нашата бројност ве газиме на терен ви демолираме коли за срце да ве боли !
АНТИ аеродром ПУШИ мзт
комплексите на аеродромско селјаче колку само он го пушел доказ се трофеите селјаците нејкат да постоиме но секогаш сме ние тука спремни да ги ебеме !
На мајкати у грклан, а сестрати да го излиже центарскиовБаравте пола,цел ви влезе ПОЗДРАВИ НЕЖНИ !!!!!