Фан клуб: Работнички

Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Ej gejovi edni glavni ste da pumpate so brojki ccccc...do koga copy paste na se do koga?!?!?! Uzivajte pustete si kanal5 i duvajte go...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

500 Души ???? :eek:

Тогаш колку ли има овде..... :confused:

А што изигравате демек сте бројна група ? Коа исти курац сте со ЦПБ, 150-200 константи остатантото се ротира, денес беше ти на утакмица, другар ти не следно коло он ќе отиде ти не... а сите ФА си се декларирате... По големи позери од Аеродромци ако сум видел, утепај ме

З

Забавата е во Кругот

Гостин
А што изигравате демек сте бројна група ? Коа исти курац сте со ЦПБ, 150-200 константи остатантото се ротира, денес беше ти на утакмица, другар ти не следно коло он ќе отиде ти не... а сите ФА си се декларирате... По големи позери од Аеродромци ако сум видел, утепај ме
По бројни од вас во секој момент.....
А за останатото нека ти реплицира некој друг ако знае што да ти каже јас дефинитивно незнам ...;)

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
a ti so izigravas koga ne ni ides redovno na utakmici. Da be se rotirame, endo kolo on ne ide drugo kolo jas, i koa ke vidis i dvajcata tamu sme. Skoro sekoj natprevar si e polna tribinata ne zamaraj so gluposti. Imas sliki video materijal

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
a ti so izigravas koga ne ni ides redovno na utakmici. Da be se rotirame, endo kolo on ne ide drugo kolo jas, i koa ke vidis i dvajcata tamu sme. Skoro sekoj natprevar si e polna tribinata ne zamaraj so gluposti. Imas sliki video materijal
Не само што не реплицираше како треба, само го потврди оноа што јас го кажав (фала за тоа), па уште изглеа ме познаваш па знаеш дали сум јас редовно на утакмици :D

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Не се плашете до толку од нашата бројност, за вас и 300 души се доволни ... мршшшш
--- надополнето: Oct 22, 2011 12:44 PM ---
Ej gejovi edni glavni ste da pumpate so brojki ccccc...do koga copy paste na se do koga?!?!?! Uzivajte pustete si kanal5 i duvajte go...
Мрш бе педер еден

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
може само да ни го пушите селјаци селодромски ајде уште 2 саати пуштете си на канал 5 и дркајте на нас како ве ебе како ве ебе само работнички за вас е само курот центарски !

се плашат од нашата бројност ве газиме на терен ви демолираме коли за срце да ве боли !

АНТИ аеродром ПУШИ мзт

комплексите на аеродромско селјаче колку само он го пушел доказ се трофеите селјаците нејкат да постоиме но секогаш сме ние тука спремни да ги ебеме !

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
За сега Тасоски и Кол одлични, Калаљ проработува. Да се разигра Хаџи и тоа би било тоа :vozbud:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
може само да ни го пушите селјаци селодромски ајде уште 2 саати пуштете си на канал 5 и дркајте на нас како ве ебе како ве ебе само работнички за вас е само курот центарски !

се плашат од нашата бројност ве газиме на терен ви демолираме коли за срце да ве боли !

АНТИ аеродром ПУШИ мзт

комплексите на аеродромско селјаче колку само он го пушел доказ се трофеите селјаците нејкат да постоиме но секогаш сме ние тука спремни да ги ебеме !
Не знам кој кого ебеше на утакмицава да ти ибам тоа педерот центарски!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Работнички 75 - 38 Ментален Завод Титула

Ова во победи се разбира !!!!

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
dechki a da vi kazham ja vaka mozhe? chim sme pederi zashto ne dojdete u karposh 1 kaj centar za stranski zhiveam macko me vikaat da se presmetame???? a pichki edni aerodromski

Kajgana Shop

На врв Bottom