- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Се знае колку ќе отсуствува Мираковски ?
па по операцијата е утврдено дека мите нај вероватно надвор од терените ке биде околу 6 месеци ама ке издржи и ке се врати како никогаш до сега мите издржи брату сите сме со тебеСе знае колку ќе отсуствува Мираковски ?
Со овој одговор јасно кажуваш кој е бр.1 моментално...Не изигравајте мангупи кога се знае дека за ЦПБ треба поголема организација за нив навива цело Ск, а на тренинг идат само Центарците оние што се поблиску вие едно излагање од дома в нос ви е салата.Без никаква организација можете да се соберете мн.
Добро го долови Моментот со Мурињо, зашто моментално вашиот тренер е Мурињо, или кошаркарски, Зенот, за Србиновски ...За дербито утре очекувам доста неизвесен натпревар.... Се надевам на победа на МЗТ,но сум голем песимист и неверувам ич во моменталниов состав..поготово не во тренерот "Мурињо" ....... Така да преостанува Канал 5 да ни ги пренесе емоциите,кога веќе ни ги скршија срцата....
како да им се објасни кога имат комплекси патете селјаци.Не изигравајте мангупи кога се знае дека за ЦПБ треба поголема организација за нив навива цело Ск, а на тренинг идат само Центарците оние што се поблиску вие едно излагање од дома в нос ви е салата.Без никаква организација можете да се соберете мн.
немојте пичи не тагувајте немојте пички не жалете дека и мзт ке победи кога ке го испуши курот центарски.Со овој одговор јасно кажуваш кој е бр.1 моментално...
Не мислев ништо лошо.. супер издание на цпб... Но лошо е кога бројката се пумпа до толку.... Поготово од членови од денеска кои имаат 1 мислење......
За дербито утре очекувам доста неизвесен натпревар.... Се надевам на победа на МЗТ,но сум голем песимист и неверувам ич во моменталниов состав..поготово не во тренерот "Мурињо" ....... Така да преостанува Канал 5 да ни ги пренесе емоциите,кога веќе ни ги скршија срцата....
абе јас бев на утакмицата и дека се дава формулари за членски карти имаше вчера 500 души сигурно ако не 500 450 10000 % денеска ке ве мочаме сред селодромИ со ова сакаш да кажеш дека ЦПБ се број 1 во Македонија ...
Тука ако има 500 души тогаш Багабонти се 270 души
овде сте фемили фаланга штип хаааааахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахахахахах
500 Души ????
Тогаш колку ли има овде.....
а од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 душиабе јас бев на утакмицата и дека се дава формулари за членски карти имаше вчера 500 души сигурно ако не 500 450 10000 % денеска ке ве мочаме сред селодром
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:08 AM ---
Сликата кажува се ... 200 - 250 души сте
И иначе никаде не спомнав дека сум од таму и дека навивам за Мзт па ме мочаш мене
доста више со комплекси само измислуватеа од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 души
Од вакви 8мо оделенци преку ку*ов...... Прво вика сегде пишува дека сме биле 500 а послем не е битна бројката......а од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 души
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:43 AM ---
доста више со комплекси само измислувате
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:45 AM ---
нее битна бројката битна е лјубовта кон клубот а вие доста измислувате гледајте си за вас и патете