- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Се знае колку ќе отсуствува Мираковски ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па по операцијата е утврдено дека мите нај вероватно надвор од терените ке биде околу 6 месеци ама ке издржи и ке се врати како никогаш до сега мите издржи брату сите сме со тебеСе знае колку ќе отсуствува Мираковски ?
Не изигравајте мангупи кога се знае дека за ЦПБ треба поголема организација за нив навива цело Ск, а на тренинг идат само Центарците оние што се поблиску вие едно излагање од дома в нос ви е салата.Без никаква организација можете да се соберете мн.
Добро го долови Моментот со Мурињо, зашто моментално вашиот тренер е Мурињо, или кошаркарски, Зенот, за Србиновски ...За дербито утре очекувам доста неизвесен натпревар.... Се надевам на победа на МЗТ,но сум голем песимист и неверувам ич во моменталниов состав..поготово не во тренерот "Мурињо" ....... Така да преостанува Канал 5 да ни ги пренесе емоциите,кога веќе ни ги скршија срцата....![]()
како да им се објасни кога имат комплекси патете селјаци.Не изигравајте мангупи кога се знае дека за ЦПБ треба поголема организација за нив навива цело Ск, а на тренинг идат само Центарците оние што се поблиску вие едно излагање од дома в нос ви е салата.Без никаква организација можете да се соберете мн.
немојте пичи не тагувајте немојте пички не жалете дека и мзт ке победи кога ке го испуши курот центарски.Со овој одговор јасно кажуваш кој е бр.1 моментално...
Не мислев ништо лошо.. супер издание на цпб... Но лошо е кога бројката се пумпа до толку.... Поготово од членови од денеска кои имаат 1 мислење......
За дербито утре очекувам доста неизвесен натпревар.... Се надевам на победа на МЗТ,но сум голем песимист и неверувам ич во моменталниов состав..поготово не во тренерот "Мурињо" ....... Така да преостанува Канал 5 да ни ги пренесе емоциите,кога веќе ни ги скршија срцата....![]()
абе јас бев на утакмицата и дека се дава формулари за членски карти имаше вчера 500 души сигурно ако не 500 450 10000 % денеска ке ве мочаме сред селодромИ со ова сакаш да кажеш дека ЦПБ се број 1 во Македонија ...
Тука ако има 500 души тогаш Багабонти се 270 души
овде сте фемили фаланга штип хаааааахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахахахахах![]()
500 Души ????
Тогаш колку ли има овде.....
![]()
а од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 душиабе јас бев на утакмицата и дека се дава формулари за членски карти имаше вчера 500 души сигурно ако не 500 450 10000 % денеска ке ве мочаме сред селодром
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:08 AM ---
Сликата кажува се ... 200 - 250 души сте
И иначе никаде не спомнав дека сум од таму и дека навивам за Мзт па ме мочаш мене![]()
доста више со комплекси само измислуватеа од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 души
а од кај извади дека сме биле 250 души кога сегде пишува 500 души
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:43 AM ---
доста више со комплекси само измислувате
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:45 AM ---
нее битна бројката битна е лјубовта кон клубот а вие доста измислувате гледајте си за вас и патете