Исто како што вашиот командант ве собра 2000ne mesam politika samo kazuvam deka sea vie uzivate imunitet od strana na vasiot gazda koj sto e partiski opredelen i mn lesno prai so saka....ako ne e taka objansi mi kako na prvoto derbi 2ta vasi clenovi sto bea simnati od tribina vasiot semoken gazda so 1 telefonski povik gi vrati na tribina ?
14-0.NE ZALETE NE PLCETE I VIE EDEN DEN KE POBEDITE AKO KOGA KE POBEDITE GOSPOED ZNAE KUR PUSET !!!
pa pak ke te pozdravam so taa pesna zoso nikogas nema da poletate imate 0 da te podsetam da de sea ja naednas ne sum ti dostoen ti bese toj opasniot po stanici taka i nadenas si intelekt pffff mali aj ne replirciraj vise idi na niva pozz
Ej aj zavrsi osnovno, nauci da pisuvas pa pisuvaj komentari tuka.....
pa pak ke te pozdravam so taa pesna zoso nikogas nema da poletate imate 0 da te podsetam da de sea ja naednas ne sum ti dostoen ti bese toj opasniot po stanici taka i nadenas si intelekt pffff mali aj ne replirciraj vise idi na niva pozz
I dali vide u nekoj moj post da te opcujam? Ne pcuj glupaku nemas li neso popametno da kazes?jas sum na moj fan klub nz vie so barate tuka aj ebi si majkata
NE ZALETE NE PLCETE I VIE EDEN DEN KE POBEDITE AKO KOGA KE POBEDITE GOSPOED ZNAE KUR PUSET !!!
vesel i marin 2cata pomosni treneri , ke trgnat rabotite na podobro 100 %Сеа на мсн ми спомнаа дека Марин се враќа во Работнички, одлично е ова за тимов, т.е., ова е и она што требаше, топоини ...
sekako , feni e prejak ... pre pre prejak , imaat odvrzani race trenerite , da dovedat bilo koj igrac ,,,, bez razlika na cena (dobro do kaj 3 4k eura mesecno nema problem) i so takov kadar na igraci , nema sansi da gi dobieme , megutoa so vakva ljubov i navivanje kako so pokazavme denes ,,, feni bar ke padne u gradski park kako i da e glavite gore ... sepak nie sme tie so tradicija ... EDINSTVENIВо моментов, со тој кадар на клупата ако не забегуваме од моментот реалност, максимумот е финале, сепак, Фени сега за сега се скалило над останатите ( нема потреба за објаснување зашто е тоа така ).
Но да, во право си, со ваков однос од управата и начин на работа сакал некој или не, сеедно, нештата во иднина и те како ќе тргнат кон подобро, само нека се продолжи со истото темпо и бројот 14 веќе нема да биде синоним за КК Работнички. :wink:
Ne sum family! Ama pojse gi podrzuvam fa pojse mi se svigaat, kako sekoj normalen covek si imam svoi simpatii kon nekogo.... Ako sakas ke ti pratam slika od mene pa baraj me po sliki na tribina....
I pomalce pcuenje sakav da mu kazam na cpb 1060 zatoa so furumov e za razmenuvanje mislenja i informacii a ne za prepucavanje... Aj pozz
--- надополнето ---
pa ke pcujam preku kur mi e vise od vas umarate se fakate za najmali sitnici i go potite za gluposti sto sum vi ja kriv sto si imate kompleksi i umarate na nas forum. A TI SI VIDEL JA DA UMARAM KAJ VAS NA FAN KLUB KAKO DA SUM OPSEDNAT SO VAS KAKO STO STE VIE NA NASIOV FAN KLUB ????I dali vide u nekoj moj post da te opcujam? Ne pcuj glupaku nemas li neso popametno da kazes?
--- надополнето ---
i vie se prepucavate so nas vie ne razmenuvate mislenja ! znaci pak ste vie tie sto ste opsednati so nas tolku mn !
--- надополнето ---
gospod znae koga vie titula ke zemete :pos2: i ke zalite cel zivot vie zoso nikogas nema da zemete hihihihihihNE ZALETE NE PLCETE I VIE EDEN DEN KE POBEDITE AKO KOGA KE POBEDITE GOSPOED ZNAE KUR PUSET !!!