Фан клуб: Работнички

Член од
22 декември 2007
Мислења
31
Поени од реакции
1
Леле ама ми мириса финале МЗТ - Работнички ...?!?!:vozbud:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Леле ама ми мириса финале МЗТ - Работнички ...?!?!:vozbud:
Стави си капки во носот (оперил по можност)..не ти работи добро сетилото за мирис...:pos2:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Работнички сигурно ке иде во финале,е сега дали против Струмица или МЗТ тоа незнам

Член од
22 декември 2007
Мислења
31
Поени од реакции
1
Стави си капки во носот (оперил по можност)..не ти работи добро сетилото за мирис...:pos2:
брат ти мора да пиеш прокулин капки за очи
Работнички сигурно ке иде во финале,е сега дали против Струмица или МЗТ тоа незнам
Сигурно :pos::pos::Dzver:
хаххаха овдека на форумов имало од си и сешто од доктори до циркузанти и комедијанти... ја казав мене како ми стојат работите за у финале ја сум 100% сигурен дека МЗТ ги поминува струмица а би сакал и работнички да помине за едно добро финале како во старите добри времиња

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
За старите добри времиња слушај си ги нови фосили..за кошарка ќе гледаш финале Струмица-Фени..и тоа го зборам објективно според квалитетот на екипите..

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
За старите добри времиња слушај си ги нови фосили..за кошарка ќе гледаш финале Струмица-Фени..и тоа го зборам објективно според квалитетот на екипите..
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
toa e tocno deka feni-strumica ke gi gledame u finale pa podobriot neka pobedi

Член од
22 декември 2007
Мислења
31
Поени од реакции
1
нови фосили ке ти ги препуштам на тебе да ги слушаш пошо не ми се баш по ќејв... а ја нигде не реков дека струмица и фени не се објективно поквалитетни него го казав како моја една предвелигденска желба која се надевам дека ке ми се исполни пошо стварно ми фалат тие финалиња од минатото ајде :salut:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Предвелигденска желба за после велигден за мене е истата како на езлнск.За вас е полесно почнувате од 0-0 додека ние почуваме од 0-1 за Фени плус прва утакмица кај нив:cug:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Предвелигденска желба за после велигден за мене е истата како на езлнск.За вас е полесно почнувате од 0-0 додека ние почуваме од 0-1 за Фени плус прва утакмица кај нив:cug:
a ako ve tepame sea doma posle ke igrame li uste?

Kajgana Shop

На врв Bottom