sedoeka postoi nades zos da ne...ako nis drugo moze posle vie samoinicijativno dase dogovorite da igrate za treto mesto:pos2:Леле ама ми мириса финале МЗТ - Работнички ...?!?!
Стави си капки во носот (оперил по можност)..не ти работи добро сетилото за мирис...:pos2:Леле ама ми мириса финале МЗТ - Работнички ...?!?!
брат ти мора да пиеш прокулин капки за очиЛеле ама ми мириса финале МЗТ - Работнички ...?!?!
ти со очите намирисуваш? :pos2::pos2::pos2::pos2:брат ти мора да пиеш прокулин капки за очи
леееее абе ај јас сум за леванте и он секако ке тепа у шпанијаРаботнички сигурно ке иде во финале,е сега дали против Струмица или МЗТ тоа незнам
Сигурно zver:ти со очите намирисуваш? :pos2::pos2::pos2::pos2:
Стави си капки во носот (оперил по можност)..не ти работи добро сетилото за мирис...:pos2:
брат ти мора да пиеш прокулин капки за очи
Работнички сигурно ке иде во финале,е сега дали против Струмица или МЗТ тоа незнам
хаххаха овдека на форумов имало од си и сешто од доктори до циркузанти и комедијанти... ја казав мене како ми стојат работите за у финале ја сум 100% сигурен дека МЗТ ги поминува струмица а би сакал и работнички да помине за едно добро финале како во старите добри времињаСигурно zver:
За старите добри времиња слушај си ги нови фосили..за кошарка ќе гледаш финале Струмица-Фени..и тоа го зборам објективно според квалитетот на екипите..
нови фосили ке ти ги препуштам на тебе да ги слушаш пошо не ми се баш по ќејв... а ја нигде не реков дека струмица и фени не се објективно поквалитетни него го казав како моја една предвелигденска желба која се надевам дека ке ми се исполни пошо стварно ми фалат тие финалиња од минатото ајде :salut:За старите добри времиња слушај си ги нови фосили..за кошарка ќе гледаш финале Струмица-Фени..и тоа го зборам објективно според квалитетот на екипите..
a ako ve tepame sea doma posle ke igrame li uste?Предвелигденска желба за после велигден за мене е истата како на езлнск.За вас е полесно почнувате од 0-0 додека ние почуваме од 0-1 за Фени плус прва утакмица кај нив:cug:
Дали заслужуваш одговорa ako ve tepame sea doma posle ke igrame li uste?