Фан клуб: Работнички

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
А ти цпб ги сметаш за голема навивачка група ???
Хххх. Абе дечко да не сонуваме, реално гледано во Македонија и не постои некоја голема навивачка група! За во странски услови, овие 2000 души на ЦПБ и 2000 души на Фемили шо се собраа на дербито во Борис се апсолутна 0! И двете заедно не би зафатиле повеќе од едно ќоше на Вествален во Дортмунд на пример! Али ако видиш од поинаков агол ќе видиш дека во македонија освен овие 2 и плус Комити и Чкембари, и нема некој групи кој ја надминуваат бројката од 1000! Затоа реков голема навивачка група! А и реално не е можно да се знаат сите 1000 меѓу себе, така да ако сака некој да го порекне ова горе шо го пишав, ондак е стварно голем идиот!

А и дај престани со глупи провокации, или толку ти е нивото?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Хххх. Абе дечко да не сонуваме, реално гледано во Македонија и не постои некоја голема навивачка група! За во странски услови, овие 2000 души на ЦПБ и 2000 души на Фемили шо се собраа на дербито во Борис се апсолутна 0! И двете заедно не би зафатиле повеќе од едно ќоше на Вествален во Дортмунд на пример! Али ако видиш од поинаков агол ќе видиш дека во македонија освен овие 2 и плус Комити и Чкембари, и нема некој групи кој ја надминуваат бројката од 1000! Затоа реков голема навивачка група! А и реално не е можно да се знаат сите 1000 меѓу себе, така да ако сака некој да го порекне ова горе шо го пишав, ондак е стварно голем идиот!

А и дај престани со глупи провокации, или толку ти е нивото?
:vozbud::vozbud::kesa::vozbud::nesvest:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Големината на групата не е само во нејзината бројка, туку и во квалитетот на навивањето на трибина, за некои спектакуларни бројки на навивачи, а посебно кога фигурираат 3,4 озбилни навивачки групи во град од 600 000 жители не може и да се очекува, единствено мислам дека тоа може само со силен Вардар, ама под силен мислам на Вардар во лига шампиони или уефа

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Шо е смешно!? :)

--- надополнето ---

За плачење ни е работава не за смеење :)
Па како што пиша дечкото над мене во град со 600.000 жители, незнам колку студенти од провинција и браќава од косово ти споредби праиш со Германија.

Rikal

Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Па како што пиша дечкото над мене во град со 600.000 жители, незнам колку студенти од провинција и браќава од косово ти споредби праиш со Германија.
Баш на ова ве чекав да кажете како сме ние мала земја и затоа и бројката е мала! А колкав е Израел! А погледнете им ги стадионите, увек исполнети до поседно место, а видете кај нас, само по 1000 навивачи максимум а останатото е празно! Кај нас изчезна културата да се оди на натпревари! И порано немало појќе луге од сега, ама сите оделе на натпревар и во секој град се барало карта повеќе за на утакмица, а наивачките групи биле барем за дупло поголеми него шо се сега! Може глупа ми беше споредбата со Германија али Дортмунд прв ми дојде на памет!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Баш на ова ве чекав да кажете како сме ние мала земја и затоа и бројката е мала! А колкав е Израел! А погледнете им ги стадионите, увек исполнети до поседно место, а видете кај нас, само по 1000 навивачи максимум а останатото е празно! Кај нас изчезна културата да се оди на натпревари! И порано немало појќе луге од сега, ама сите оделе на натпревар и во секој град се барало карта повеќе за на утакмица, а наивачките групи биле барем за дупло поголеми него шо се сега! Може глупа ми беше споредбата со Германија али Дортмунд прв ми дојде на памет!
Значи јасно ми е што збориш ама кој ќе иде да глеа такви мизерни екипи??? Што има да се гледа кажи ми ти од фудбал, кошарка или ракомет?? Освен ако не си навивач на некој клуб нема друга причина некој обичен гледач да отиде и да глеа утакмица. Ни има квалитет во нашиве екипи ни доаѓаат од странство некои јаки клубови значи ништо буквално нема. Само се краде и се плескаат забрани за гостувања. Значи на некој му одговара да нема народ на утакмици и тоа е тоа.

Rikal

Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Значи јасно ми е што збориш ама кој ќе иде да глеа такви мизерни екипи??? Што има да се гледа кажи ми ти од фудбал, кошарка или ракомет?? Освен ако не си навивач на некој клуб нема друга причина некој обичен гледач да отиде и да глеа утакмица. Ни има квалитет во нашиве екипи ни доаѓаат од странство некои јаки клубови значи ништо буквално нема. Само се краде и се плескаат забрани за гостувања. Значи на некој му одговара да нема народ на утакмици и тоа е тоа.
Жива вистина не викам не, ама онда шо викате градот бил мал ова она, луѓе има, ама квалитет нема друже!!!

--- надополнето ---

uste eden dolg pozz do adminot so pesnata !!

slusajte i zurkata pucnuva
Абе во светот на бајките :) Не друже дај малце озбилно да прекинеме со провокации ептен ја расипавме темава!

ПС: без навреда за ова во светот на бајките, шала е :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Само те поздравив пријателе!!!!
не ми го глуши сега,сам знаеш кој е со комплекси!!!

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Slusnav nesto F.a Vs Cpb 10 VS 10 ali nekoj poebal.... pa ako ima nekoj sto znae poveke neka kaze ......

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Slusnav nesto F.a Vs Cpb 10 VS 10 ali nekoj poebal.... pa ako ima nekoj sto znae poveke neka kaze ......

‎10x10!? Младата екипа наша одат 6 души на аеродромска територија, каде педерчињата плаво-бели чекаат опремени 70 души!
СРАМ И РЕЗИЛ ЗА МАКТИФО СЦЕНАТА!
R.I.P. FA!

Kajgana Shop

На врв Bottom