abe ti so se ubacuas u sekoj muabet i go tapaciras ???? bog da cuva vie ste stv cudni, neso koa ne vi odgovara jadete burek, a koa ne ste u pravo samo menjate tema !
--- надополнето ---
alal ti vera be drugar... ccc ova e mizerno ej ova blogovive bi gi ukinal so zakon sve kakvi debili postojat na nego.. kopanje inforamcii od svojot sopstven mozok kako so mu odgovara i ja pisuva tuka... kazi mi koja povrzanost ja ima grobari so CPB ne me smej.. kazi mi drugar kako moze da kazuvas za so lirija so bilo koga nemas poima... znaci vas coek pet pati ke vi kaze deka ne bese dozovleno da se ide zoso u salata bea pristuni SELAMNI I RIKER onoj amasadoron amerikanski. zoso pred toa koa bevte vie napravite tepacka so Albancite ne li svakas. ili sea nema da mi vratis na komentarov i nikoj od FA nema da vrati... ili ke pocnete da jadete govna deka toa e izmisleno deka bil selmani i nz koj vie sekogas ili koa ne ste u pravo ne pravite maubet menjate tema ili voopsto ne vrakate so argument ! a za strumica ne zbori bea nekoj 20 dusi gledaa samo basket a ne navivaa a za avtobusi neasme ako ti teknua na toj den SDSM pravea mars niz skopje i ste avtobusi bea zafateni.... i da bevme odbieni od poveke kompanii i luge so vozat privatni avtobusi zoso nikoj nejke za edna tura vozenje da rizikuva da mu bide osteten avtobusot...
--- надополнето ---ЗА ОВА НЕМАМ ЗБОРОВИ НЕМАМ ШТО ДА ТИ ВРАТАМ ЌЕ ТИ СЕ СМЕАТ СИТЕ АКО ТЕ ПРОЧИТААТ АБЕ ВИЕ НАВИВАЧИ СТЕ ИЛИ ПОЛИТИЧАРИ МЕ ЗАБОЛЕ КОЈ БИЛ ДАЛИ РИКЕР ИЛИ СЕЛМАНИ ПА АКО СИ НАВИВАЧ КЕ ВЛЕЗЕШ И КЕ БОДРИШ СВОЈОТ КЛУБ,НЕ СЕ ВАДИ ДЕКА НЕ БИЛО ДОЗВОЛЕНО.
ТИ СО ДОЗВОЛА ИДЕШ НА УТАКМИЦИ САМО КАЖИ МИ ОД КАДЕ ИЗДАВААТ ДОЗВОЛИ ДА СИ ИЗВАДАМ И ЈАС ЕДНА ОВА Е НЕШТО НОВО ДО СЕГА.
ЕТЕ ТИ КАЖАВ ОД НАВИВАЧКИ АСПЕКТ НЕ МЕЊАМ ТЕМА,А И ГОМНА ДА ЈАДЕВ ОДАМНА КЕ ТЕ ИЗЕДЕВ.
ТАКА ВИКАШ 20 ДУШИ ГЛЕДАА И СЕ ИЗНАГЛЕДАА ПА КАЈ СЕ ТИЕ 300 СПАРТАНЦИ ДА ОТИДАТ ДА РАСПАЛАТ ЛОМ ДА НАПРАВАТ АХА НЕМАЛО АВТОБУСИ ТАКА ТЕ КОНТАМ ДА ИСТИ ПРОБЛЕМИ ИМАМЕ И НИЕ САМО КАЈ СЕПАК СЕ ИДЕ И АКО ИЗЛЕГУВААТ ТАКВИ ПРОБЛЕМИ НО СЕПАК НЕ ПИШУВАЈ ГЛУПОСТИ КЕ ТЕ ПРОЧИТА НЕКОЈ ОД ВАН МАКЕДОНИЈА КЕ ТИ СЕ ИЗНАСМЕЕ НЕМАЛО АВТОБУСИ РИКЕР И СЕЛМАНИ ВО САЛА 20 ДУШИ СЕДЕЛЕ НЕ НАВИВАЛЕ ИТН.
ОВА Е ЖАЛОСНА ТВОЈА ИЗЈАВА НЕ Е НАВИВАЧКА ИЗВИНИ ВАКА ШТО МОРАМ ДА ТИ ПИШАМ БИДЕЈКИ ПРАТАМ НАВИВАЧКА СЦЕНА ШИРУМ ЕВРОПА И ДО СЕГА НЕМАМ СРЕТНАТО НЕГДЕ ВАКВО НЕШТО.(РАЗЛОГ ЗА НЕ БОДРЕЊЕ НА СВОЈОТ КЛУБ ЕДИНСТВЕНИ СТЕ ВО ВАКВИ НЕШТА) ЗНАЧИ НА НЕКОИ СРЕДБИ АКО ПРИСУСТВУВА ВИСОКО ПОЛИТИЧКО ЛИЦЕ НЕ СМЕЕШ НИ ДА ГОСТУВАШ НИ ДА НАВИВАШ НЕКА БИДЕ ТАКА ИЗВИНИ ЗА АРГУМЕНТОВ И КЕ ГО ИМАМ ОВА ВО ПРЕДВИД И НЕМА ДА ИДАМ И ЈАС ЧИМ Е ТАКОВ НАВИВАЧКИОТ СТАВ.
a so ke kazes za trasnot MZT piramida so e ukraden??? drugar ili takvo neso e postoi a? ne e vistina ? hhh smesni ste smesniiiii
--- надополнето --- ДА ДА НЕМАМ ЗБОРОВИ КАКО СПЕКТАКУЛАРНО КРАДЕЊЕ НА КОЦКАТА ПИРАМИДА АЕРОДРОМ ДА НАД ВАС ВИСЕШЕ И САМО СИ ЈА ЗЕМАВТЕ ТОА Е ГРЕШКА НА ТОГАШНО ВОДСТВО НА ГРУПАТА БРАВО ЗА ТЕБЕ.
А ШТО КЕ КАЖЕШ НА ГОСТОВАЊАТА НА ВАШАТА ГРУПА БЕЗ ЗАСТАВИ НЕКОЛКУ ГОДИНИ ВО АЕРОДРОМ АКО СТЕ НАВИВАЧИ ЗАКАЧЕТЕ НЕКОЈА ЗАСТАВА ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈА ОДБРАНИТЕ ТОА СЕ ГЛЕДА НА ПОСЛЕДНОТО ДЕРБИ ВО БОРИС КАДЕ ВАШИТЕ ЗАСТАВИ ВИ ГИ БРАНИ ПОЛИЦИЈА И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ МАЛЦЕ ФАЛЕШЕ ДА ВИ БИДЕ ОДНЕСЕНА АЛИ КЕ ИМА ОБИДИ И ТОА ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ НЕ КАКО ПИЧКИ КОИ ДО СЕГА САМО ТАКА МОЖЕТЕ ДА ЗЕМЕТЕ ЗАСТАВА.
misir eden parola i vasata setalica ne e isto !!!! i kako vtoro nikoj nikogo ne moli !!!!! nekoj ako nejke nema da ide na utkmici pa makar go molele 10 dusi ne bidi seljak tie maubeti samo vie gi vadite.... ali ajde prasajte gi site so bile na tribina site dosle dobrovolno zoso sakale a ne zosonekoj gi zamolil... nemozam da svatam do koga ke si vadite sami inforamcii i ke gi pustate niz luge da se zborat zoso imate kompleks od nas... i za pp mi se smuci na debili ko tebe da ojbasnuvam deka transot bese zemen od dzandar dur jadevme kjutek zoso nie prvi gi napdanvme majmunite i izbegaa nie ninvite transovi gi iskinavme i ostaivme na tribina a posle jadevme kjutek a zoso pp e selce so 1000 ziteli so se vika dzandarot so go zema niso cudno i da mu e cicko striko dedo ili nz sto na nekoj od niv pa go zemal ... i spored zakon nesmee policeac da zima trans na navivacka grupa i bas radi toa go vratija dzandarite zoso ke go jadea kurot ke imase tuzbi i gluposti ! a vie ste smesni od FA sto samo na KAJGANA FORUM SE UMARATE so nas dodeka drugite clenovi od CPB gi boli kur i ne se umaraat....i da da kazam deka ODAM NE OBIVNIVTE DEKA KRADEME OD SRBITE leleee strasnooo prepeana pesna pa so kur.. cel svet isti pesni prepeuvaat i sea da gi obvinime site cccc poima si nemate vie od navivanje... dale cavese togas sto e ? vasa e a da be darko dimitrov vi ja komponirase za vaseto gordo selo misir eden.... komiti so peat vardar igra fantasticno e od zemun toa nema vrska, samo zborot mi e deka cel svet gi prepeuva edni isti pesni i toa e toa nemos niso da smenis sto tolku se puvate objasni mi....inace pozz do biser i vasata sala
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
dobro znaete za sto zboram
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
ama za toa kjutite nikoj ne zbori.... aj sea ebi si majkata i ne me umaraj poso znam deka ke me baniraat...