Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
И пред дерби вие на фејсбук имавте 3000, а ние 1000.. Па на трибина резултатот беше ние 2400 вие 1800! :)
А остај тоа што се фалеле по странски форуми дека во сала биле 3500, а надвор 5000 .... Изгледа им се требат циганките за фалење

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
И доста со тие муабети дека нас не немало 4 години, ајде поставете 5 слики од вас од 2000 до 2005 година(од дерби не се рачунаат)!
Тие години вие во Градски парк изгледавте вака(без транспаренти, ЈУНАЈТЕД КОЛОРС ОФ БЕНЕТОН)

Немојте за историјата да зборите, знаете кој бил кој во минатото подобро ви стои за сегашноста да зборите го искористивте периодот кога бојкотиравме и се случи смена на генерации па потешко се консолидиравме. Вие пркнавте во 2006 пред тоа нигде ве немаше, навивавте 96,97,98.. додека клубот играше против РЕАЛ,БЕНФИКА,ПОРТО итн итн..
Кога вие ке влезете во терен во ГРАДСКИ ПАРК да славите титула вака..

Кога ке ни земете транспрент во наша сала(пирамида)
Кога ке имате 14 титули :)

Уште еднаш спомени име на форумов и леташ

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Прво ќе ти одговорам на твоето прашање

А кажи ми ти кој е овде комплекс, каде што од година во година на ривалот од немоќ му ја смалуваш трибината

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
zlaten lordu si otisol epten daleku od temata, ali nejse koga veke sakas iminja i preziminja taka neka bide. toj tvoj nadreden vodza kako sto go narekuvas ti, pred edna ili dve sezoni ima dojdeno na mladinska utakmica da se zakanuva na pomladite clenovi na FA koi vo toj moment igrale za Torus. posle intervencijata na ne e bitno koi lugje istiot toj "hrabar" vodza si ja svitkal opaskata i dzom da go nema. da te potcetam i druga rabota, a toa deka pri incidentot kaj Vatasa vo Aerodrom komandantot bese prv sto fati stikla vo taxi ostavajki ve vas na cedilo.

okolu navivanjeto vase samo na kratko, vie malisan eden ne postoite od 2003 godina koga prakticno i vasata grupa postoese za MZT. Vie ste edinstvenata grupa sto sekoja sezona se vrakja KAKO NEKOGAS, ama bukvalno sekoja. nikogas ovde na forumov ne dobivme odgovor zasto go prekinuvavte bojkotot samo koga igrate so mzt. zasto se pojavivte na proslavata 10 godini FA, a vo isto vreme ne napravivte vasa proslava. nikogas nema da go pokriete sramot od lanskata polusezona, makar go izbegnuvale prasanjeto sekoj pat. toa ke ostane za vas CRNA RUPA, citaj ubavo, CRNA VELIKA RUPA ili DAMKA za Edinstvenite.

kako sto pisal i fa997 vie ste mozda i edinstvenite koi od strav ili nemokj ili ne znam kako da go narecam istoto, ja smaluvate moznosta za doaganje na gostinski navijaci. mn ubavo se gleda na slikite deka na 3 pati e smaluvana taa tribina koja btw go ima i rekordnoto gostuvanje megju dvata rivala vo 2008 godina. dodeka grupata ja vodat takvi idioti kako tebe, ili uste 5-6 puleni na gorespomenatiot lik , jas pak pocituvam, ne spominjam iminja, ke tonete uste poveke. vi se posra novata generacija na fa so idenjeto vo sveti nikole pri zabranata za gostuvanje. ama toa e, busevite bea zafateni za opozicijata pa nemavte moznost da dadete od svoj dzeb, a kako i ke imate cel zivot nauceno na gaga.

dodeka ve lazat deka ke dojdat podobri denovi so doagjanjeto na sdsm ili vmro na vlast, otreznete se i svatete deka fa nitu e sdsm, nitu e vmro. fa e 10 godini pred vas, a vie cekajte nekoi podobri vreminja koga namesto sami da napravite nesto, ke dojde nekoj nagotovo da vi napravi vasata odamna potonata grupa number 1.

--- надополнето ---

И пред дерби вие на фејсбук имавте 3000, а ние 1000.. Па на трибина резултатот беше ние 2400 вие 1800! :)
:3: :3: :3:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Се ќе разберам нежни,ама некоја група која се нарекува единствена,да нема ниеден напад на нивниот најголем ривал...

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Епа до каде дојде кајгана штом некој од ѓорче што во петок навечер искача во тетово а фаќа такси од првата патарина да ни објаснува на нас за навивањето.Извинето мачиња ѓорче упс лавови де ние со вас немаме ништо затоа што вашата интелегенција е еквивалентна на бројот под 1. Одма познав дека си од надворешниот дел на мостот Сарај.Благорадам однапред господине застава и тоа ударна.Ве молам тетоважите мачиња на нога што ги имате да ги избришете а ф.а. ќе го финансира сето тоа.Апел до кајгана ве молам ѓорчевецов да биде администратор.
tipicna rabota za selodromec glup so izbegnuva da komentira na toa sto mu e dadeono kako tema na razgovor i izmisluva trista drugi raboti....ne ste krivi vie toa bolest e kompleks da si imas ajde sea ne me umaraj i ne vrakaj odnosno sigurno imas 30 godini a sedis ko misir na pc i gi bildas prstite aee pozz ... sve u picka !

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
abe ti so se ubacuas u sekoj muabet i go tapaciras ???? bog da cuva vie ste stv cudni, neso koa ne vi odgovara jadete burek, a koa ne ste u pravo samo menjate tema !

--- надополнето ---

alal ti vera be drugar... ccc ova e mizerno ej ova blogovive bi gi ukinal so zakon sve kakvi debili postojat na nego.. kopanje inforamcii od svojot sopstven mozok kako so mu odgovara i ja pisuva tuka... kazi mi koja povrzanost ja ima grobari so CPB ne me smej.. kazi mi drugar kako moze da kazuvas za so lirija so bilo koga nemas poima... znaci vas coek pet pati ke vi kaze deka ne bese dozovleno da se ide zoso u salata bea pristuni SELAMNI I RIKER onoj amasadoron amerikanski. zoso pred toa koa bevte vie napravite tepacka so Albancite ne li svakas. ili sea nema da mi vratis na komentarov i nikoj od FA nema da vrati... ili ke pocnete da jadete govna deka toa e izmisleno deka bil selmani i nz koj vie sekogas ili koa ne ste u pravo ne pravite maubet menjate tema ili voopsto ne vrakate so argument ! a za strumica ne zbori bea nekoj 20 dusi gledaa samo basket a ne navivaa a za avtobusi neasme ako ti teknua na toj den SDSM pravea mars niz skopje i ste avtobusi bea zafateni.... i da bevme odbieni od poveke kompanii i luge so vozat privatni avtobusi zoso nikoj nejke za edna tura vozenje da rizikuva da mu bide osteten avtobusot...

--- надополнето ---ЗА ОВА НЕМАМ ЗБОРОВИ НЕМАМ ШТО ДА ТИ ВРАТАМ ЌЕ ТИ СЕ СМЕАТ СИТЕ АКО ТЕ ПРОЧИТААТ АБЕ ВИЕ НАВИВАЧИ СТЕ ИЛИ ПОЛИТИЧАРИ МЕ ЗАБОЛЕ КОЈ БИЛ ДАЛИ РИКЕР ИЛИ СЕЛМАНИ ПА АКО СИ НАВИВАЧ КЕ ВЛЕЗЕШ И КЕ БОДРИШ СВОЈОТ КЛУБ,НЕ СЕ ВАДИ ДЕКА НЕ БИЛО ДОЗВОЛЕНО.
ТИ СО ДОЗВОЛА ИДЕШ НА УТАКМИЦИ САМО КАЖИ МИ ОД КАДЕ ИЗДАВААТ ДОЗВОЛИ ДА СИ ИЗВАДАМ И ЈАС ЕДНА ОВА Е НЕШТО НОВО ДО СЕГА.
ЕТЕ ТИ КАЖАВ ОД НАВИВАЧКИ АСПЕКТ НЕ МЕЊАМ ТЕМА,А И ГОМНА ДА ЈАДЕВ ОДАМНА КЕ ТЕ ИЗЕДЕВ.
ТАКА ВИКАШ 20 ДУШИ ГЛЕДАА И СЕ ИЗНАГЛЕДАА ПА КАЈ СЕ ТИЕ 300 СПАРТАНЦИ ДА ОТИДАТ ДА РАСПАЛАТ ЛОМ ДА НАПРАВАТ АХА НЕМАЛО АВТОБУСИ ТАКА ТЕ КОНТАМ ДА ИСТИ ПРОБЛЕМИ ИМАМЕ И НИЕ САМО КАЈ СЕПАК СЕ ИДЕ И АКО ИЗЛЕГУВААТ ТАКВИ ПРОБЛЕМИ НО СЕПАК НЕ ПИШУВАЈ ГЛУПОСТИ КЕ ТЕ ПРОЧИТА НЕКОЈ ОД ВАН МАКЕДОНИЈА КЕ ТИ СЕ ИЗНАСМЕЕ НЕМАЛО АВТОБУСИ РИКЕР И СЕЛМАНИ ВО САЛА 20 ДУШИ СЕДЕЛЕ НЕ НАВИВАЛЕ ИТН.
ОВА Е ЖАЛОСНА ТВОЈА ИЗЈАВА НЕ Е НАВИВАЧКА ИЗВИНИ ВАКА ШТО МОРАМ ДА ТИ ПИШАМ БИДЕЈКИ ПРАТАМ НАВИВАЧКА СЦЕНА ШИРУМ ЕВРОПА И ДО СЕГА НЕМАМ СРЕТНАТО НЕГДЕ ВАКВО НЕШТО.(РАЗЛОГ ЗА НЕ БОДРЕЊЕ НА СВОЈОТ КЛУБ ЕДИНСТВЕНИ СТЕ ВО ВАКВИ НЕШТА) ЗНАЧИ НА НЕКОИ СРЕДБИ АКО ПРИСУСТВУВА ВИСОКО ПОЛИТИЧКО ЛИЦЕ НЕ СМЕЕШ НИ ДА ГОСТУВАШ НИ ДА НАВИВАШ НЕКА БИДЕ ТАКА ИЗВИНИ ЗА АРГУМЕНТОВ И КЕ ГО ИМАМ ОВА ВО ПРЕДВИД И НЕМА ДА ИДАМ И ЈАС ЧИМ Е ТАКОВ НАВИВАЧКИОТ СТАВ.

a so ke kazes za trasnot MZT piramida so e ukraden??? drugar ili takvo neso e postoi a? ne e vistina ? hhh smesni ste smesniiiii

--- надополнето --- ДА ДА НЕМАМ ЗБОРОВИ КАКО СПЕКТАКУЛАРНО КРАДЕЊЕ НА КОЦКАТА ПИРАМИДА АЕРОДРОМ ДА НАД ВАС ВИСЕШЕ И САМО СИ ЈА ЗЕМАВТЕ ТОА Е ГРЕШКА НА ТОГАШНО ВОДСТВО НА ГРУПАТА БРАВО ЗА ТЕБЕ.
А ШТО КЕ КАЖЕШ НА ГОСТОВАЊАТА НА ВАШАТА ГРУПА БЕЗ ЗАСТАВИ НЕКОЛКУ ГОДИНИ ВО АЕРОДРОМ АКО СТЕ НАВИВАЧИ ЗАКАЧЕТЕ НЕКОЈА ЗАСТАВА ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈА ОДБРАНИТЕ ТОА СЕ ГЛЕДА НА ПОСЛЕДНОТО ДЕРБИ ВО БОРИС КАДЕ ВАШИТЕ ЗАСТАВИ ВИ ГИ БРАНИ ПОЛИЦИЈА И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ МАЛЦЕ ФАЛЕШЕ ДА ВИ БИДЕ ОДНЕСЕНА АЛИ КЕ ИМА ОБИДИ И ТОА ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ НЕ КАКО ПИЧКИ КОИ ДО СЕГА САМО ТАКА МОЖЕТЕ ДА ЗЕМЕТЕ ЗАСТАВА.

misir eden parola i vasata setalica ne e isto !!!! i kako vtoro nikoj nikogo ne moli !!!!! nekoj ako nejke nema da ide na utkmici pa makar go molele 10 dusi ne bidi seljak tie maubeti samo vie gi vadite.... ali ajde prasajte gi site so bile na tribina site dosle dobrovolno zoso sakale a ne zosonekoj gi zamolil... nemozam da svatam do koga ke si vadite sami inforamcii i ke gi pustate niz luge da se zborat zoso imate kompleks od nas... i za pp mi se smuci na debili ko tebe da ojbasnuvam deka transot bese zemen od dzandar dur jadevme kjutek zoso nie prvi gi napdanvme majmunite i izbegaa nie ninvite transovi gi iskinavme i ostaivme na tribina a posle jadevme kjutek a zoso pp e selce so 1000 ziteli so se vika dzandarot so go zema niso cudno i da mu e cicko striko dedo ili nz sto na nekoj od niv pa go zemal ... i spored zakon nesmee policeac da zima trans na navivacka grupa i bas radi toa go vratija dzandarite zoso ke go jadea kurot ke imase tuzbi i gluposti ! a vie ste smesni od FA sto samo na KAJGANA FORUM SE UMARATE so nas dodeka drugite clenovi od CPB gi boli kur i ne se umaraat....i da da kazam deka ODAM NE OBIVNIVTE DEKA KRADEME OD SRBITE leleee strasnooo prepeana pesna pa so kur.. cel svet isti pesni prepeuvaat i sea da gi obvinime site cccc poima si nemate vie od navivanje... dale cavese togas sto e ? vasa e a da be darko dimitrov vi ja komponirase za vaseto gordo selo misir eden.... komiti so peat vardar igra fantasticno e od zemun toa nema vrska, samo zborot mi e deka cel svet gi prepeuva edni isti pesni i toa e toa nemos niso da smenis sto tolku se puvate objasni mi....inace pozz do biser i vasata sala :D dobro znaete za sto zboram :D ama za toa kjutite nikoj ne zbori.... aj sea ebi si majkata i ne me umaraj poso znam deka ke me baniraat...
НИЕ ШТО ГО ВИДОВМЕ ДЕЧКОТО НА СЛИКАТА СО ВАШАТА ЗАСТАВА НЕ МИ ЛИЧЕШЕ НА ПОЛИЦАЕЦ ТУКУ ЧЛЕН НА МАЈМУНИ И ДОСТА КАКО ВИ ОДГОВАРА ГИ ВРТИТЕ ПРИКАЗНИТЕ 21 ВЕК Е ДАЈ СЛИКА ДАЈ КЛИП ДОКАЖИ НЕ МИ КАЖУВАЈ ШТО Е ЗАКОНСКИ ШТО НЕ Е БИДЕЈКИ НЕМА ЗАКОН ДОДЕКА СИ НАВИВАЧ И ДОДЕКА СИ НА ТРИБИНА.ПОЛИЦИЈА ВИ ЗЕЛА ЗАСТАВА НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈА ОДБРАНИТЕ БРУКИ ЕДНИ СЕ ПИСКАЛЕ И ПЛАЧЕЛЕ ВО САЛА И САМИОТ ВИКАШ ВЕ ТЕПАЛЕ КЕ ВЕ ТЕПААТ КОГА НЕ ВЕ БИВА СЕГДЕ КАЈ КЕ СТИГНАТ.
ХЕХЕХЕХЕ ТУЖБИ КЕ ИМАЛО ПРОТИВ ПОЛИЦИЈА ТИ СИ ИЗГЛЕДА ЗАКОН КЕ ТЕ ВИКАМ СЛЕДЕН ПАТ ЗА НЕКОЈА ТУЖБА АКО ТРЕБА ДА СТЕГНЕШ.
НА КАЈГАНА ФОРУМИ ГИ ЕДУЦИРАМЕ И УЧИМЕ Е ВАКВИ КАКО ТЕБЕ НЕ УКИ И НЕПИСМЕНИ ОКОЛУ НАВИВАЧКИОТ СВЕТ МОРА МАЛА ЕДУКАЦИЈА И ЗНАЕЊЕ ДА ИМАШ КЕ ИДЕШ НЕГДЕ НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА КЕ ТИ СЕ СМЕЈАТ КОГА КЕ ПОЧНЕШ ДА ОБЈАСНУВАШ(КАКО СЕЛМАНИ И РИКЕР СЕДЕЛЕ ВИЕ НЕ СТЕ ИМАЛЕ ДОЗВОЛА ИЗВАДЕНО ЗА ГОСТОВАЊЕ,КАКО ИМАЛО МИТИНГ СТЕ НЕМАЛЕ БУСЕВИ ЗА ГОСТОВАЊЕ,КАКО ПОЛИЦИЈА ВИ ЗИМАЛА ЗАСТАВИ И ПОСЛЕ ВИ ГИ ВРАКАЛА ДА НЕ ЛЕТАЛЕ ТУЖБИ И КОГА КЕ ТЕ ГЛЕДААТ И СЛУШААТ ГОСТИТЕ КАКО ТИ ИМ ОБЈАСНУВАШ КЕ СЕ ЧУДАТ ЗА НАШАВА НАВИВАЧКА СЦЕНА) ПА ЗАТОА НИЕ ВИСИМЕ ПО КАЈГАНА ФОРУМИ,А ОСТАТОКОТ НА ЦПБ НЕ СУМ И ЈАС КРИВ ШТО НЕ СЕ ПИСМЕНИ И НЕ ЗНААТ ДА СЕ ЛОГИРААТ НА КАЈГАНА ТОА БЕШЕ НА ПРВИТЕ ЧАСОВИ КЕ ПОФТОРИМЕ ОВИЕ ДЕНОВИ И ДРУГИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ЦПБ ШТО НЕ ИМ СТИГА СИГНАЛ ЗА ИНТЕРНЕТ КЕ ИМ КАЖЕМЕ НА НЕТ ЕКИПИВЕ ДА ПОМИНАТ ДА СРЕДАТ БИДЕЈКИ ПО ПРИГРАДСКИТЕ НАСЕЛБИ НЕКОГАШ И СТРУЈА НЕМА А КАМОЛИ ИНТЕРНЕТ.

ДА ВО ПРАВО СИ ДРУГАР ЗА ПРЕПЕЈУВАЊЕ НЕМА ШТО ДА НИЕ ДАЛЕ КАВЕЗЕ СМЕ ЈА КОПИРАЛЕ ЕТЕ ОД АРГЕНТИНА,ИТАЛИЈА НЕКОЈА ПЕСНА КЕ ВЛЕТА И ТАКА СИТЕ КОПИРААТ НЕМА НЕКОЈ ШТО НЕ КОПИРАЛ.
АМА АКО СИ ПАМЕТЕН КЕ МЕ РАЗБЕРЕШ АКО НЕ СИ НЕ МОЖАМ ДА ТИ ПОМОГНАМ ИМА ИНСТИТУЦИИ КАДЕ МОЖАТ.
ДРУГАР КОГА ПЕСНА КЕ СЕ ИСКОПИРА ОД ГОРЕ ДАЛИ ГРЧКА,АРГЕНТИНА,СРБИЈА ИЛИ БИЛО ОД КАДЕ И ЈА ПЕЕ ВИШЕ КАЈ НАС НЕКОЈА НАВИВАЧКА ГРУПА НЕ ТРЕБА ТАА ДА СЕ КОПИРА ОД КАЈ НАС И ДА СЕ ПРЕПЕЈУВА ЗНАЧИ ЗНАЕШ И САМИОТ ДОБРО НА ШТО МИСЛАМ АЈ ДА ТЕ ПОТСЕТАМ БИДЕЈКИ ГЛЕДАМ ИМАШ АМНЕЗИЈА.

О МЗТ ТЕ САКАМЕ
РОДЕН СУМ ЈАС ЦЕЛ ПЛАВО БЕЛ ТИ СИ МОЈОТ СВЕТ
КОПИРАНА ОД ФАМИЛИ НЕ ЗНАМ ОД КАДЕ И ДОНЕСЕНА ВО МАКЕДОНИЈА СМЕНЕТ ТЕКСТ НОВ НАПРАВЕН И СЕ ПЕЕ

ЦПБ ПОСЛЕ НЕКОЕ ВРЕМЕ ИМ СЕ ДОПАДНА И САМО СМЕНЕТ ТЕКСТ
rabotnicki rabotnicki i nikoj drug vo srcevo ne postoi ale ale ale ale :))) И НЕ МОЖАМ ПОНАТАКА ДА ПИШУВАМ МИ КОЧИ ТАСТАТУРАВА КОГА ГО ПИШУВАМ ТОА ИМЕ.
2.00min
0.50min ЗАЛОСНО ПАК КЕ КАЖАМ КОПИРАЊЕ ОД ПРОТИВНИЧКАТА НАВИВАЧКА ГРУПА ОВАА ПЕСНА ШТО ЈА ПЕЕТЕ ТРЕБАЛО ДА ВИ ЈА КАЖАТ ПОСТАРИТЕ ВАШИ ГЕНЕРАЦИИ ДЕКА ОДАМНА ЈА ИМА ПЕЕНО ПИРАМИДА ПА ПОСЛЕ ФАМИЛИ И ДЕКА Е КОПИРАНА ОД ТОРЦИДА АЛИ ВИЕ ОД НАС БИДЕЈКИ ВИШЕ Е ПЕЕНА НА ОВИЕ ПРОСТОРИИ.

ПОЗДРАВ И НЕ СЕ НЕРВИРАЈ СЛЕДНИ ИЗБОРИ КЕ ТИ ГО АСВАЛТИРАМЕ ПАТОТ ч)))

--- надополнето ---

The Lords Of The City ЛОРДОВИ КАЈ СЕ ГУБИТЕ!?
АЈДЕ СИТЕ ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ДА СИ НАПУНИМЕ ЕДЕН АВТОБУС ПО НАВИКА И ИДЕМЕ!
15:30 универзална сала!

03 декември во 00:21

ТУКА КОЛКУ СПАРТАНЦИ БЕВТЕ ИЛИ АПАРАТОТ ВИ ГО ЗЕДЕ ПОЛИЦИЈА.

--- надополнето ---

• На Stefan Johnny Mladenoski му/ѝ се допаѓа ова.
  • ТУКА КОЛКУ СПАРТАНЦИ БЕВТЕ ИЛИ АПАРАТОТ ВИ ГО ЗЕМА ПОЛИЦИЈА.

--- надополнето ---

ТУКА КОЛКУ СПАРТАНЦИ БЕВТЕ ИЛИ АПАРАТОТ ВИ ГО ЗЕМА ПОЛИЦИЈА.

--- надополнето ---

ЈАКА НАВИКА ИМАТЕ САМО ДО КОГА КЕ ВЕ ДРЖИ
И ГРЕШКА СИ СПОРЕД НЕКОИ СТАТИСТИКИ ВИЕ 3500 НИЕ 700.

--- надополнето ---

ЈАКА НАВИКА ИМАТЕ САМО ДО КОГА КЕ ВЕ ДРЖИ
И ГРЕШКА СИ СПОРЕД НЕКОИ СТАТИСТИКИ ВИЕ 3500 НИЕ 700.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
И доста со тие муабети дека нас не немало 4 години, ајде поставете 5 слики од вас од 2000 до 2005 година(од дерби не се рачунаат)!
Тие години вие во Градски парк изгледавте вака(без транспаренти, ЈУНАЈТЕД КОЛОРС ОФ БЕНЕТОН)

Немојте за историјата да зборите, знаете кој бил кој во минатото подобро ви стои за сегашноста да зборите го искористивте периодот кога бојкотиравме и се случи смена на генерации па потешко се консолидиравме. Вие пркнавте во 2006 пред тоа нигде ве немаше, навивавте 96,97,98.. додека клубот играше против РЕАЛ,БЕНФИКА,ПОРТО итн итн..
Кога вие ке влезете во терен во ГРАДСКИ ПАРК да славите титула вака..

Кога ке ни земете транспрент во наша сала(пирамида)
Кога ке имате 14 титули :)

ВАШИОТ ВОЃА ПОРАДИ ВАКВИ КАКО ТЕБЕ УЛТРАСИ НА НЕТ СО ЗАКРУЖУВАЊЕ И СПОМНУВАЊЕ НА ИМИЊА КЕ НАЕБЕШЕ ЗА МАЛЦЕ ТАКА ДА ПРИПАЗИ СЕ МАЛЦЕ НЕ БИДИ КРАТКОЖАРЕЧИ ДА НЕ ВАДИМЕ СЛИКИ КАКО МОЛИТЕ И ГРЕБЕТЕ КАКО МАЧИЊА ч)))

--- надополнето ---

tipicna rabota za selodromec glup so izbegnuva da komentira na toa sto mu e dadeono kako tema na razgovor i izmisluva trista drugi raboti....ne ste krivi vie toa bolest e kompleks da si imas ajde sea ne me umaraj i ne vrakaj odnosno sigurno imas 30 godini a sedis ko misir na pc i gi bildas prstite aee pozz ... sve u picka !
БИДИ СРЕКЕН ШТО ТИ ПУШТАМЕ ВО ЃОРЧЕ СИГНАЛ ЗА ИНТЕРНЕТ ЗА ДА МОЖЕШ НА КАЈГАНА ДА ПИШУВАШ И КАЖИ ИМ ТУКА НА СИТЕ КОЛКУ ВРЕМЕ ТИ ТРЕБАШЕ ДА ЗА ДА ЛОГИРАШ ДА НАПРАВИШ ПРОФИЛ КОЈ ТИПИЧНО ЃОРЧЕВСКИ ЗЛАТКО ЃОРЧЕ ГИ СРАМИШ ТИЕ НЕКОИ ЛИКОВИ КОИ СЕ ОК ОД ЃОРЧЕ И НЕ ГО ЕБААВААТ ВИШЕ ВАШИОТ ЛИДЕР ВОЃА ПОСЛЕ НЕГОВОТО БЕГСТВО ВО ТАКСИ ВО АЕРОДРОМ ч))

--- надополнето ---

А остај тоа што се фалеле по странски форуми дека во сала биле 3500, а надвор 5000 .... Изгледа им се требат циганките за фалење
НЕМА ШТО ДА СЕ ФАЛИШ ПРАШУВААТ САМИТЕ ПРАВИ НАВИВАЧИ КОИ ГИ ГЛЕДАЛЕ КЛИПОВИТЕ НЕ ИМ Е ЈАСНО КАКО ВИЕ СЕДИТЕ НА ТРИБИНА И НАВИВАТЕ ДОДЕКА НИЕ ВИ ЗИМАМЕ ЗАСТАВА,ВИ ПРЕВРТУВАМЕ КОРЕОГРАФИЈА И СО ПОЛИЦИЈА МАЛА ПРЕСМЕТКА ТОА НЕ ИМ Е ЈАСНО САМО ЗА ТЕПАЧКАТА ГОРЕ ИМ ОБЈАСНИВМЕ ДЕКА НЕ ВЕ ТЕПАМЕ ТУКУ ДЕКА ТОА Е НЕШТО ДРУГО.
И КАЈ ЈА СТАВИЈА ЗАБРАНАВА КОГА ВИЕ СТЕ КАКО ГОСТИ ч)))

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
ВАШИОТ ВОЃА ПОРАДИ ВАКВИ КАКО ТЕБЕ УЛТРАСИ НА НЕТ СО ЗАКРУЖУВАЊЕ И СПОМНУВАЊЕ НА ИМИЊА КЕ НАЕБЕШЕ ЗА МАЛЦЕ ТАКА ДА ПРИПАЗИ СЕ МАЛЦЕ НЕ БИДИ КРАТКОЖАРЕЧИ ДА НЕ ВАДИМЕ СЛИКИ КАКО МОЛИТЕ И ГРЕБЕТЕ КАКО МАЧИЊА ч)))

--- надополнето ---

БИДИ СРЕКЕН ШТО ТИ ПУШТАМЕ ВО ЃОРЧЕ СИГНАЛ ЗА ИНТЕРНЕТ ЗА ДА МОЖЕШ НА КАЈГАНА ДА ПИШУВАШ И КАЖИ ИМ ТУКА НА СИТЕ КОЛКУ ВРЕМЕ ТИ ТРЕБАШЕ ДА ЗА ДА ЛОГИРАШ ДА НАПРАВИШ ПРОФИЛ КОЈ ТИПИЧНО ЃОРЧЕВСКИ ЗЛАТКО ЃОРЧЕ ГИ СРАМИШ ТИЕ НЕКОИ ЛИКОВИ КОИ СЕ ОК ОД ЃОРЧЕ И НЕ ГО ЕБААВААТ ВИШЕ ВАШИОТ ЛИДЕР ВОЃА ПОСЛЕ НЕГОВОТО БЕГСТВО ВО ТАКСИ ВО АЕРОДРОМ ч))

--- надополнето ---

НЕМА ШТО ДА СЕ ФАЛИШ ПРАШУВААТ САМИТЕ ПРАВИ НАВИВАЧИ КОИ ГИ ГЛЕДАЛЕ КЛИПОВИТЕ НЕ ИМ Е ЈАСНО КАКО ВИЕ СЕДИТЕ НА ТРИБИНА И НАВИВАТЕ ДОДЕКА НИЕ ВИ ЗИМАМЕ ЗАСТАВА,ВИ ПРЕВРТУВАМЕ КОРЕОГРАФИЈА И СО ПОЛИЦИЈА МАЛА ПРЕСМЕТКА ТОА НЕ ИМ Е ЈАСНО САМО ЗА ТЕПАЧКАТА ГОРЕ ИМ ОБЈАСНИВМЕ ДЕКА НЕ ВЕ ТЕПАМЕ ТУКУ ДЕКА ТОА Е НЕШТО ДРУГО.
Дали гости или домаќини исто ти се фаќа....они пак со молби ке се собираат!!!!
златко од селото ѓорче,немој се у пичка да пишуваш да не ти настрада све у уста!!!

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Nie sme izgledale united colors of beneton a kako izgledavte vie kaj nas? Casuals,Ultras ili bevte NEVIDLIVI?
Kako i da sme izgledale nie postoevme i doagavme na sekoe gostovanje.A koa trebase vie da gostuvate nemavte motiv :))))

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Aбе оди дете лечи се, ако надвор ги лажете, тука не може да лажете .... пробавте да крадете да точно, ама како си помина дечкото што крадеше тоа е друга работа ... а дали украл е трета ..... Педерски пробал, котек си доби .... Да не улетаа желките, ќе го качевме горе, транспарент да го правиме .... Престанете да се лажете, за срамота беше дербито за вас. Капак јадевте на се што ке направевте. Поголем резил не сте јаделе никогаш.
Друга работа е што цел саат не држеа во сала по натпреварот за да можете дома да си отидете нетепани.
А за следнава се надевам дека нас ке не пуштат први да искочиме, 2500 , а надвор ке ве чекаат 5000 .... Па голи да ве соблечеме ....

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Aбе оди дете лечи се, ако надвор ги лажете, тука не може да лажете .... пробавте да крадете да точно, ама како си помина дечкото што крадеше тоа е друга работа ... а дали украл е трета ..... Педерски пробал, котек си доби .... Да не улетаа желките, ќе го качевме горе, транспарент да го правиме .... Престанете да се лажете, за срамота беше дербито за вас. Капак јадевте на се што ке направевте. Поголем резил не сте јаделе никогаш.
Друга работа е што цел саат не држеа во сала по натпреварот за да можете дома да си отидете нетепани.
А за следнава се надевам дека нас ке не пуштат први да искочиме, 2500 илјади, а надвор ке ве чекаат 5000 .... Па голи да ве соблечеме ....
Ова животна желба ти е сигурно :D :D

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
А за следнава се надевам дека нас ке не пуштат први да искочиме, 2500 , а надвор ке ве чекаат 5000 .... Па голи да ве соблечеме ....
Сањам те скоро сваке ночи!!!!
Чул те господ и тебе и тие 5000 души,да се сретнеме.....не треба повеќе доволни сме 1000 за вас!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom