Фан клуб: Работнички

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
ДА НЕ ИМАШ ЗАВРШЕНО ВО МАКАРЕНКО ч))

Aбе оди дете лечи се, ако надвор ги лажете, тука не може да лажете .... пробавте да крадете да точно, ама како си помина дечкото што крадеше тоа е друга работа ... а дали украл е трета ..... Педерски пробал, котек си доби .... Да не улетаа желките, ќе го качевме горе, транспарент да го правиме .... Престанете да се лажете, за срамота беше дербито за вас. Капак јадевте на се што ке направевте. Поголем резил не сте јаделе никогаш.
Друга работа е што цел саат не држеа во сала по натпреварот за да можете дома да си отидете нетепани.
А за следнава се надевам дека нас ке не пуштат први да искочиме, 2500 , а надвор ке ве чекаат 5000 .... Па голи да ве соблечеме ....
ХЕХЕХЕХ КАКО СИ ПОМИНА ГО УБИВТЕ НЕЛИ ДА ОН ПРОБАЛ ПЕДЕРСКИ ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ СО ВАС НЕ Е КАКО ВАС ДА КРАДЕТЕ ВО НИЕДНО ВРЕМЕ КОГА НЕМА НИКОЈ ПО САЛА.
НЕМА ШТО АКО ГО КАЧЕВТЕ ГОРЕ ЛОМ КЕ БЕШЕ ПА ЦЕЛО ВРЕМЕ БЕШЕ МЕЃУ ВАС РЕТАРДИРАН ЕДЕН БИДЕЈКИ НЕ СЕ ЗНАЕТЕ ОД РАЗЛИЧНИ КРАЕВИ СТЕ НА ГРАДОТ.
ДА СВЕ ШТО ПРОБАВМЕ ЗА НИКАДЕ БЕШЕ НЕЛИ ВИЕ СТЕ БРУКА И СРАМ ЗА МКД НАВИВАЧКАТА СЦЕНА САМО ПЕСНАТА ФАМИЛИ И ТОЛКУ ТАКА ВИ Е КОГА ВЕ ВОДИ НИСКОКВАЛИФИКУВАНА БАГРА ОД ЃОРЧЕ КОЈА ВО МНОГУ ГРУПИ НЕ ПОМИНА ПА КАЈ ВАС НАЈДЕ МЕСТО И СЕ ЗДОМИ ч))
НИЕ НЕ ЛАЖЕМЕ РЕТАРОДОС ИМАШ КЛИП ГЛЕДАЈ И УЖИВАЈ БИДЕЈКИ ТАКВО НЕШТО НЕМА ДА ВИДИШ КАЈ ТВОЈАТА ГРУПА И ГЛЕДАМ НА КЛИПОВИВЕ ИМА ГОЛЕТМА ПОСЕТА КАЈ НАС И ВАШИ ЧЛЕНОВИ СИ ПРИЗНАВААТ И ГЛЕДААТ.
И УБАВО КЕ ВИДИШ КАКО СЕ СПРАВУВАМЕ СО ЖЕЛКИТЕ,А НЕ ВИЕ 300 СПАРТАНЦИ ПИСКАТЕ КАКО МАЛИ ДЕЦА КОГА НЕ СЕ ЗНАЕТЕ МЕЃУ ВАС И КОГА НИКОЈ ЗА НИКОГО НЕ Е КАЈ НАС СИТЕ СЕ СЛОЖНИ И НЕМА ПРОМАШАЈ Е ТОА Е ДРУЖЕ ШТО НЕ НАС ОДРЖУВА.

ПА ДРУЖЕ ДА ТИ КАЖАМ НЕ МОРАШ ДА ВЛЕГУВАШ НА УТАКМИЦА ЗА ДА НЕ ЧЕКАШ АКО САКАШ ИЛИ МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ ПОРАНО И ДА ТИ КАЖАМ НЕКОГАШ БРОЈКАТА НЕ ИГРА УЛОГА ИГРА СРЦЕТО НЕ СЕ ЧЕЛИЧИ 5000 КЕ НЕ ЧЕКАТЕ БИДЕЈКИ ВИШЕ НЕМА ДА САКАМ ДА ИДАМ НА УТАКМИЦИ ОД СТРАВ.
ПОМИНАВМЕ МНОГУ ТЕШКИ И ПООПАСНИ ГОСТОВАЊА ЗА КОИ ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СОНУВАТЕ ЗНАЕШ ВИЕ СТЕ СИТНА БОРАНИЈА НА КОЈА НИ ДЕТЕ МАЛО ОД 13 ГОДИНИ НЕ И СЕ ПЛАШИ.
И ДА ТИ КАЖАМ ЗНАЕШ ДЕКА ПРАВИЛО БРОЈ ЕДЕН НЕ Е СВЕ ВО ТЕПАЊЕТО ЗНАЧИ НАЈУБАВО Е ДА ГО РЕШИШ ПРОТИВНИКОТ СО ЗБОР ЗБОРОВИТЕ МНОГУ ПОВЕКЕ БОЛАТ БИДЕЈКИ ЈА ОСЛИКУВААТ ВИСТИНАТА.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84

И ДА ТИ КАЖАМ ЗНАЕШ ДЕКА ПРАВИЛО БРОЈ ЕДЕН НЕ Е СВЕ ВО ТЕПАЊЕТО ЗНАЧИ НАЈУБАВО Е ДА ГО РЕШИШ ПРОТИВНИКОТ СО ЗБОР ЗБОРОВИТЕ МНОГУ ПОВЕКЕ БОЛАТ БИДЕЈКИ ЈА ОСЛИКУВААТ ВИСТИНАТА.
Последново е најточно што го кажа.
Дека од навивачка гледна точка го јадевте на дербито, го јадевте мораш да признаеш ... Ако ми спомнуваш клипови, почнувам да мислам дека не си бил ....
А како тоа дечкото бил меѓу нас? ... кога седеше доле уште пред да влеземе во сала и пред да бидат поставени платната, кое лице во лице? ... да не се качи горе, него го потегна од доле и почна да бега, па после си го доби .... Има многу убава слика како бега, давен за врат
Многу добро си се познаваат сите што идат на натпревари не обесувај сега ....
А се виде како се справивте со желките на дербито уште малце на кровна конструкција ке се качевте, од тоа што се знаете и се справувате со нив ....

Ајде џабе дробиш слама на овој топик, дроби за тоа “колку сте добри“ на вашиот топик !!!! Изгледа самите не знаете колку сте “добри„ па овде ке попуваш.

Кое школо ти е макаренко:pos2: кај е макаренко шо е незнам:vozbud:?

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
:)

Golden lords- KOBRA kapceto na deckoto od young team e avstrija viena ne znam od kaj vide deka e alfasko izglea si nosel takvo pa se razbiras :). Tatko mu e profesor na fakultetov u idrizovo cel zivo i tn. da ne raskazuvam zivotna storija :). Te molam da ne zboruvame za sorabotkite na vasata grupa so policijata da ne otvoram nevideni temi. Na prvo mesto staj go el komandante i se ke ti bide jasno. Vtora rabota, ne znam po koja logika vikate deka ste bile 2500 luge vo boris koga site dobro znaeme kolku sobira tribinata, kolku karti se podeleni i kolku luge vlegle. Brojkite gore dole bea izednaceni nego samo ke te zaprasam edno prasanje. Dali vie prodadovte 2000 karti za eden den( kako nas) ili gi dadovte bez pari ???? Ako sakas ja ke odgovoram. Za istorijata kolku sto vi bila dobra edno vreme, znaci edno vreme ja posravte miljarda pati do sea i znam deka se soglasuvas so mene barem ti citas pratis navijanje znaes kako idat tie raboti. :) Olabavete malce, ne ste otisle u strumica vas minus e ne mora da napagate posle sekoj minus. Vi kazav i prethodno za rabotite so ne smeete da gi napraite ostajte na nas nie ke gi zavrsime a vie nabljuduvajte

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Pozdrav do moderatorot ULTRA VK da mi go ispusis kurot ti na mene i banuvajme slobodno neam namera da bidam del povekje od ovaa vasha forumska zurka! PRIJATNO ;)
abrt ZELDI WERPO KONZA

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Pozdrav do moderatorot ULTRA VK da mi go ispusis kurot ti na mene i banuvajme slobodno neam namera da bidam del povekje od ovaa vasha forumska zurka! PRIJATNO ;)
abrt ZELDI WERPO KONZA

па тоа е тоа кобра остана уште клип со ТБ да напраиш дека сте ортодокс ;)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ne si igrajte so Aerdormcitve , glavni junaci na kniga stanale ahahahah .. Na sto treva bil aftorot ziti majka ?? Dali on stvarno misli deka nekoj saka da cita kniga za iskompleksirani klosarcinja cijasto glavna preokupacija u zivotot e kako da najdat gene

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
abrt ZELDI WERPO KONZA
Добро, ќе имаш еден таб помалце на прозорчето од пребарувачот па ќе можеш да го искористиш да му се посветиш на она што најмногу го знаеш, а тоа е стискањето лајкови.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23

ХЕХЕХЕХ КАКО СИ ПОМИНА ГО УБИВТЕ НЕЛИ ДА ОН ПРОБАЛ ПЕДЕРСКИ ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ СО ВАС НЕ Е КАКО ВАС ДА КРАДЕТЕ ВО НИЕДНО ВРЕМЕ КОГА НЕМА НИКОЈ ПО САЛА.
НЕМА ШТО АКО ГО КАЧЕВТЕ ГОРЕ ЛОМ КЕ БЕШЕ ПА ЦЕЛО ВРЕМЕ БЕШЕ МЕЃУ ВАС РЕТАРДИРАН ЕДЕН БИДЕЈКИ НЕ СЕ ЗНАЕТЕ ОД РАЗЛИЧНИ КРАЕВИ СТЕ НА ГРАДОТ.
ДА СВЕ ШТО ПРОБАВМЕ ЗА НИКАДЕ БЕШЕ НЕЛИ ВИЕ СТЕ БРУКА И СРАМ ЗА МКД НАВИВАЧКАТА СЦЕНА САМО ПЕСНАТА ФАМИЛИ И ТОЛКУ ТАКА ВИ Е КОГА ВЕ ВОДИ НИСКОКВАЛИФИКУВАНА БАГРА ОД ЃОРЧЕ КОЈА ВО МНОГУ ГРУПИ НЕ ПОМИНА ПА КАЈ ВАС НАЈДЕ МЕСТО И СЕ ЗДОМИ ч))
НИЕ НЕ ЛАЖЕМЕ РЕТАРОДОС ИМАШ КЛИП ГЛЕДАЈ И УЖИВАЈ БИДЕЈКИ ТАКВО НЕШТО НЕМА ДА ВИДИШ КАЈ ТВОЈАТА ГРУПА И ГЛЕДАМ НА КЛИПОВИВЕ ИМА ГОЛЕТМА ПОСЕТА КАЈ НАС И ВАШИ ЧЛЕНОВИ СИ ПРИЗНАВААТ И ГЛЕДААТ.
И УБАВО КЕ ВИДИШ КАКО СЕ СПРАВУВАМЕ СО ЖЕЛКИТЕ,А НЕ ВИЕ 300 СПАРТАНЦИ ПИСКАТЕ КАКО МАЛИ ДЕЦА КОГА НЕ СЕ ЗНАЕТЕ МЕЃУ ВАС И КОГА НИКОЈ ЗА НИКОГО НЕ Е КАЈ НАС СИТЕ СЕ СЛОЖНИ И НЕМА ПРОМАШАЈ Е ТОА Е ДРУЖЕ ШТО НЕ НАС ОДРЖУВА.

ПА ДРУЖЕ ДА ТИ КАЖАМ НЕ МОРАШ ДА ВЛЕГУВАШ НА УТАКМИЦА ЗА ДА НЕ ЧЕКАШ АКО САКАШ ИЛИ МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ ПОРАНО И ДА ТИ КАЖАМ НЕКОГАШ БРОЈКАТА НЕ ИГРА УЛОГА ИГРА СРЦЕТО НЕ СЕ ЧЕЛИЧИ 5000 КЕ НЕ ЧЕКАТЕ БИДЕЈКИ ВИШЕ НЕМА ДА САКАМ ДА ИДАМ НА УТАКМИЦИ ОД СТРАВ.
ПОМИНАВМЕ МНОГУ ТЕШКИ И ПООПАСНИ ГОСТОВАЊА ЗА КОИ ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СОНУВАТЕ ЗНАЕШ ВИЕ СТЕ СИТНА БОРАНИЈА НА КОЈА НИ ДЕТЕ МАЛО ОД 13 ГОДИНИ НЕ И СЕ ПЛАШИ.
Значи како можеш да кажеш вакво нешто!? Во секоја голема навивачка група неможе да се знаат сите мегу себе, посебно не на дерби каде во ист кош се ставаат многу луѓе кои се симпатизери на клубот и не одат со навивачката група на секој натпревар! Немој да ми кажеш дека кај вас немало такви зашто пола клас од кај мене беше отиден со вас, а дел од нив ниеднаш пред тоа не биле на натпревар!
Значи пак ќе речам, понекад сварно неможам да ви најдам НЗС на сите!
Ако више водите вакви глупи препукувачки дискусии бар гледајте шо пишувате а не само колку да вратите нешо!
И уште еднаш би ве запрашал сите овде- На кого докажувате нешто бе луѓе! Разберете веќе еднаш, на никого, никогаш нема да можеш да му докажеш дека твојата навивачка група е подобра од неговата, исто како што на секоја мајка своето чедо и е најубаво!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
... neam namera da bidam del povekje od ovaa vasha forumska zurka! PRIJATNO.....abrt ZELDI WERPO KONZA
...i taka se razdelivme od mladicot so prekar koj bese sinonim za slava i popularnost na svetski poznatite silvester stalone,darko pancev i moze uste nekoj...
...steta za talentot na ova mlado momce so sredno ime JOHNNY.....a bese tolku blisku i hrabro cekorese pa patot na uspehot...
dali so ovoj svoj poteg (ke)go razocara svojot pretpostaven? koj sega ovde ke gi brani stavovite na negovata grupa?...dali prebrzo izgubenite nervi go oddalecija od konstruktivniot muabet na forumov?koj sega ke postira sliki i klipovi...prasanja na koi za zal mozebi nikogas nema da dobieme odgovor...ili mozebi toj povtorno eden den ke se vrati..."COBRA II":violent1:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Значи како можеш да кажеш вакво нешто!? Во секоја голема навивачка група неможе да се знаат сите мегу себе, посебно не на дерби каде во ист кош се ставаат многу луѓе кои се симпатизери на клубот и не одат со навивачката група на секој натпревар! Немој да ми кажеш дека кај вас немало такви зашто пола клас од кај мене беше отиден со вас, а дел од нив ниеднаш пред тоа не биле на натпревар!
Значи пак ќе речам, понекад сварно неможам да ви најдам НЗС на сите!
Ако више водите вакви глупи препукувачки дискусии бар гледајте шо пишувате а не само колку да вратите нешо!
И уште еднаш би ве запрашал сите овде- На кого докажувате нешто бе луѓе! Разберете веќе еднаш, на никого, никогаш нема да можеш да му докажеш дека твојата навивачка група е подобра од неговата, исто како што на секоја мајка своето чедо и е најубаво!

А ти цпб ги сметаш за голема навивачка група ???

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Хаџибулиќ назад во Работнички

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
...i taka se razdelivme od mladicot so prekar koj bese sinonim za slava i popularnost na svetski poznatite silvester stalone,darko pancev i moze uste nekoj...
...steta za talentot na ova mlado momce so sredno ime JOHNNY.....a bese tolku blisku i hrabro cekorese pa patot na uspehot...
dali so ovoj svoj poteg (ke)go razocara svojot pretpostaven? koj sega ovde ke gi brani stavovite na negovata grupa?...dali prebrzo izgubenite nervi go oddalecija od konstruktivniot muabet na forumov?koj sega ke postira sliki i klipovi...prasanja na koi za zal mozebi nikogas nema da dobieme odgovor...ili mozebi toj povtorno eden den ke se vrati..."COBRA II":violent1:
ej nemoj be tebe u malo stiven spilberg da ne te vikaa so si volku talentiran za kreiranje filmcinja izglea vaka u selodrom ve ucat site na 50 se reziseri a pod 49.2 godini se glumci a tie so se pad 40 ne ni se racunaat poso se mnogu malce !!!

--- надополнето ---

abrt ZELDI WERPO KONZA
so za dzabe se zamaras na stoka mozes li da i objasnis neso nemozes kao so znaeme na stokata edini razlod u zivoto za koj ona zivee e ganeto i cel zivot i e na toa

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ti si debilen sociopat ... hahahahahah hahahahah hahahahaha u made my day ,,,, najlud si :D:D:D hahahahah hah ah ah ah ah ahha

Kajgana Shop

На врв Bottom