Фан клуб: Работнички

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
КК РАБОТНИЧКИ - кк торус
Сподели · Јавен настан

355 Присуствуваат

Vlatko Cpb Dzakovic
Ajde be samo 350 li ?
пред 21 часа · Ми се допаѓа

Господарите на градот ke raste ama na tribina ;)
пред 18 часа · Ми се допаѓа · 5 лица

останува да видиме колку ке порасне.

МЗТ Скопје - Фени Индустри
Ти присуствуваш · Сподели · Јавен настан
911 Присуствуваат

ТОЕ Е РЕАЛНА БРОЈКА НИШТО НЕ КОМЕНТИРАМ САМО НЕ ЗНАМ КАЈ ИМ СЕ НА СПАРТАНЦИВЕ 2400 ОД ДЕРБИ БИДЕЈКИ ТОЛКУ БИЛЕ ч)))))))

ako vi e facebook merilo ... ondak dzabe se objasnuame :))))))))))))))))))

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
kako da gledam film so chuch norris ili stiven segal. Daj be prekinete so vakvi detski raboti ko 15 godisni deca ste, a moze i tolkavi ste....(ova za site se odnesuva, posebno za onoj che gevara)
Мислиш дека се измислици, распрашај се помеѓу твоите .... А веруј многу одамна 15 годишните филмови ги имам поминато, додека ги гледав Ренџерот и Нико, тебе летечки мечиња ти се вртеа у глава !!!!!

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
Мислиш дека се измислици, распрашај се помеѓу твоите .... А веруј многу одамна 15 годишните филмови ги имам поминато, додека ги гледав Ренџерот и Нико, тебе летечки мечиња ти се вртеа у глава !!!!!
hahahahahaa mu kaza na mladicot ne se zamaraj se znae kako stojat rabotite !!!!! i na domasen i na gosti picki si se oni picki aerodromski

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Ti glup si ili da???? Na koi moi be smotan??? Ne sum od aerodrom a ne ni navivam za mzt.....
Kakvi deca ejjjj, se jacaat po forumi....

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
da vidimi vecerva face meriloto sto izmerilo :)))!!!!

City Park Boys ‎82-55! Нема потреба од информации, резултатот зборува за атмосферата во Градски Парк! ЖУРКАААА!
пред 4 часа
На 35 луѓе им се допаѓа ова.

se gleda realno na kolku lugje im se dopagja rezultatot :))

MZT SKOPJE МЗТ Скопје 104 - 102 Фени Индустри !!! Вака се сака клуб !!! Вака се игра за клуб !!!
пред 4 часа · Не ми се допаѓа · Коментирај · Види коментари (424)

merilovo moze da zgresi za nekolku brojki ali za vakvi golemi razliki no coment

no ima uste nesto pointeresno sto i vie istoto go mislite ama ne sakate da go priznaete a toa e :)))))))
interesen komentar od vas clen

Мартин Мато Петковски inache ja navivam za rab i od karposh sum ali mora da im se chestita na momcite:)
пред 4 часа · Ми се допаѓа

pozdrav sve najubavo vo zivotot ke ima sporedba i na klip i fotki ili dosta vi e :)))

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Знаеш колку фанови има фк Вардар на фејсбук ? Преку 14 000 ...
Просекот на трибини сите знаеме каков е, е толку твоиве фејсбук бројки се релевантни, толку е '' точно '' твоево мерило, срамота е за вакви дискусии ко што ги водите тука за релевантен фактор да се зема фејсбук ...
Ја немам сретнато здрава навивачка група да се пува со фејсбук лајкови, дури и смешно делува, за греота.

Си имаш бе слики, тв пренос, јутуб и слично, видовме што и како, немој вака кал да фрлаш на групата на која очигледно и ти си член, на крај краева не заслужуваат и тие дечки таму да бидат ставани у ваков муабет кога веќе ете, се прават споредби, паралели и слично. :wink:

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Те молам ко гопод поштеди не веќе од твоиве стручни мислења!!!!!
скоро на цела нација фејсбук им стана буквално дел од живот,преку фејсбук прават се!!! и ти ке ни попуваш дека неможеме да го земеме фејсбук како релевантен фактор???
да те земеме тебе за стручно жири,ај молим те олади и искулирај

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Те молам ко гопод поштеди не веќе од твоиве стручни мислења!!!!!
скоро на цела нација фејсбук им стана буквално дел од живот,преку фејсбук прават се!!! и ти ке ни попуваш дека неможеме да го земеме фејсбук како релевантен фактор???
да те земеме тебе за стручно жири,ај молим те олади и искулирај
Абе Шиљо, знаеме ти кој си и што си, знаеме колку не можеш да живееш од форумов а наводно гајле ти беше за истиот, ова ти е трет јузер, ти си едно гомце кое плута на површина од шоља и умара, трола вакви работи и самиот на себе си фрла тон кал.
КАЖИ МИ ЕДНА ГРУПА, ЕДНА СЕРИОЗНА НАВИВАЧКА ГРУПА ШТО КО АРГУМЕНТИ ВО ВАКВИ ПРЕПИСКИ КОРИСТИ ФЕЈСБУК ЛАЈКОВИ, ПОВТОРУВАМ ФЕЈСБУК ЛАЈКОВИ !?
Не ви навлагам во муабетот за споредби, се имам уште по дербито изјаснето на таа тема, ама тоа што ти и другарчињава од погоре твои не сваќаат е дека самите фрлате кал на Фамилијата, да ве знае некој од '' горе '' каков аргумент користите во вакви дискусии и индиректно се ругате самите себе си, односно, да бидам попрезицен, се РЕЗИЛИТЕ, има на шамари да ве рашутираат низ Аеродром. ( познавам здрави фаци од таму на кои преку к*р им е што децава по форуми удираат на дебилизам, имаше и такви од темава што уште незнаеа кога Ф.А. беа формирани а тераа на експертизи ).

Уште еднаш, кажи една сериозна навивачка група која се пали на фејсбук лајкови па тогаш ке го правиме муабетов, посочив и погоре за Вардар, 14000 фанови имаат на ФЕЈСБУК а не може ни 500 да се соберат асално на стадион a ти капак на Се ова ми го збориш
Немој не се резили, немој ( прочитај уште еднаш колку е глупа реченциата што ја цитирав пак ), истерај го ова ко совет зашто всушност совет и е, доволно е што си мултијузер тука и со секој нареден удираш на ваков резил, па уште посочувањево за ФЕЈСБУК ЛАЈКОВИ за тебе е мое СТРУЧНО мислење, абе реков, пола неврон да имаш у глава ке сватиш дека е тоа ругање на сопствената навивачка група, али ај, еден ден ке укапираш ваљда на што си се потпирал кога си споредувал две навивачки групи.
Убаво тргнавте, клипови, слики, и 300 други релевантни елементи за овој муабет, ова со фејсбуков НЕ ВИ ТРЕБА(ше).

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Ако неможеш да го земеш фејсбук во денешницава како релевантен фактор.....зашто тогаш го зимаш форумов како нешто релевантно па фрламе кал на сопствената група!!!!!
фејсбук за форумов е каде каде.....
значи не ме влечи за јазик да ме банираат пак да не пливаш како гомце у вардар,ти се колнам у сестра дека ако продужиш да сереш нема да си поминеш како што треба,не ме провоцирај!!!!
убаво те замолив да не поштедиш од стручните твои мислења!!!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Ако неможеш да го земеш фејсбук во денешницава како релевантен фактор.....зашто тогаш го зимаш форумов како нешто релевантно па фрламе кал на сопствената група!!!!!
фејсбук за форумов е каде каде.....
значи не ме влечи за јазик да ме банираат пак да не пливаш како гомце у вардар,ти се колнам у сестра дека ако продужиш да сереш нема да си поминеш како што треба,не ме провоцирај!!!!
убаво те замолив да не поштедиш од стручните твои мислења!!!
Ок, дали укапира дека од глуп кон поглуп муабет целиш ...
Дали укапира дека не можеш да сватиш прости реченици кои за тебе биле '' стручни '' коментари.
Дали укапира колку ти е смотана паралелава фејсбук - форум ? Треба да ти нацртам зашто ? Треба ли да те потсетам дека тука поминуваат слики, клипови и ред други работи окарактеризирани како ФАКТИ ? Треба ли да ти исцртам колку е тоа различно од ФЕЈСБУК ЛАЈК ...
Ја гледаш ли ти овде разликата ? Ја уочуваш ли ? Или за тебе исто е се на се 2 клика на маус, 1 за да станеш фан на некоја страна и другиот да ставиш лајк, и форум каде може да се води до некаде и конструктивен муабет со мал милион податоци кои се окарактеризирано како точни бидејќи истите знаат да се потпираат на здрави факти.

И поштеди си ја сестричката жити све, плутај си на површината од клозетот, умарај си слободно со ваков мутав муабет, али поштеди си ја фамилијата ( овој пат својата ) од вакви коментари, те изгледале таков каков што си, не ги мешај, поготово не сестра ти, не заслужила. Знаеме дека си силен уз твојата тастатура и маус, а и да те банираат, гајле ти е, ке отвориш нов јузер, навикнат си, аман. :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Абе паметен....што ти е со тој лајк.....ти кажувам дека фејсбук како целина,значи све што има и што може да има таму е порелевантен 1000 пати од форумов.....таму нема слики и клипови окарактеризирани како факти....сликите таму на фотошоп ги прават а клиповите на мувимејкер....
добро искусен форумџија нека биде по твое,фејсбук не е релевантен фактор во животот на секој поединец!!!
И нигде не реков дека фејсбук е мерило за нешто,муабетот ми беше дека ДЕНЕС,ако не на фејсбук,тогаш нигде на нет неможеш да најдеш окарактеризирани факти,кои за тебе ке бидат порелевантни!!!!
бидејќи не сум паметен како тебе а и немам намера да ти покажувам на тебе култура...да ти ебам се што имаш и што немаш....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Бар до 25 постови да издржеше, знам сакаш да си дел од форумов со оглед на твоите 100 јузери, ок, за тој фрагмент друг ке се грижи, ке ти го изигнорирам овој пат ...
Нејсе тоа, не ми терај сеа на слики и клипови на фејс, погледни го погоре муабетот на што алудирам, не се прај на 3 ипол сеа за да ми поистоветуваш такви работи со фејсбук лајковине од погоре, ти реков, читај малце зашто очигледно или пропушташ одредени пасуси или некои зборови се прекомплицирани за тебе па тераш на фрустрации од импотентноста која ја имаш па на форум '' ебеш '', ништо чудно и така да си ја изгубил невиноста, на форум.

Свесен сум што денес претставува фејсот, у секој случај не ми е толку патетичен животов па истиот да биде здрав дел од мојов ко што ти посочи погоре дека е во твојот, али еве, пак цртање, муабетот стриктно беше за бројот на лајкови, ТОЛКУ, одма посочив на друг пример со Вардар, поедноставно да ти ги скратам работите од ова НЕМА. Слики и клипови од таму никој не спомна у муабетов ...

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
zdravo prijatelce!!!

Бар до 25 постови да издржеше, знам сакаш да си дел од форумов со оглед на твоите 100 јузери, ок, за тој фрагмент друг ке се грижи, ке ти го изигнорирам овој пат ...
Нејсе тоа, не ми терај сеа на слики и клипови на фејс, погледни го погоре муабетот на што алудирам, не се прај на 3 ипол сеа за да ми поистоветуваш такви работи со фејсбук лајковине од погоре, ти реков, читај малце зашто очигледно или пропушташ одредени пасуси или некои зборови се прекомплицирани за тебе па тераш на фрустрации од импотентноста која ја имаш па на форум '' ебеш '', ништо чудно и така да си ја изгубил невиноста, на форум.

Свесен сум што денес претставува фејсот, у секој случај не ми е толку патетичен животов па истиот да биде здрав дел од мојов ко што ти посочи погоре дека е во твојот, али еве, пак цртање, муабетот стриктно беше за бројот на лајкови, ТОЛКУ, одма посочив на друг пример со Вардар, поедноставно да ти ги скратам работите од ова НЕМА. Слики и клипови од таму никој не спомна у муабетов ...
od tolku najpametni spartanci se najde ti crnata ovca megju niv i da dades komentar.
za da dades komentar treba prvo da proucis za sto pisuvame a ne da pravis ne spomnati sporedbi.
vardar nikoj ne go spomna tuku spomnavme za vcersanite natprevari vo kosarka.
drugo ne e ubavo familii da spomnuvas na deteto c13 znaci i toa ne e temata ako face ne e merilo sto si togas priklucen na net idi iskluci se i ne surfaj vise.

ke ti kazam iskreno imase edna pogovorka koja se vrtese negde 90 godini i glasese VIDI NAPOLI I UMRI a denes ima edna druga pogovorka klik youtube VIDI FAMILY I UZIVAJ mnogo vo posledno vreme clenovi na cpb realno gi sogleduvaat rabotite i pocituvat navivacka kultura i priznavaat za nekoi raboti taka da moze i ti slednata ke bides vo sala i ke gledas toj fantasticen spektakl sto se pravi vo salata jane sandanski pozdrav do togas.

so vakvi komentari ili vo zlaten sremec ili makarenko si zavrsil 3 skolo nema za tebe

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
^ И ти дечко си 1 од оние кои читаат али не Се, него само она што им одговара ( во ситуацијава чуден е моментот што всушност твојов став се поклопува со мојот ), за да не ти реплицирам со подолг одговор, би ти посочил да ги прочиташ СИТЕ мои постови, што е најтрагично, повторувам, ГО КАЖУВАШ ИСТОТО ШТО И ЈАС ГО РЕКОВ за јутуб клиповите, што значи, аналогно на твојов муабет, и ти или во златен сремец или во макаренко си завршил. :)
Едноставно е, ЧИТАЈ ...

А за фамилиите, ја никаде не спомнав фамилија, другарчето твое спомна, али пак, повторувам, ЧИТАЈ.

Kajgana Shop

На врв Bottom