- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 6
sram i aram da ti e ! pichko seljachka !Од целиов твој паметен и исполнувачки пост само болдираното останува за тебе!!!!
следната утакмица пак ќутек да јадете....кој ве ебе
sram i aram da ti e ! pichko seljachka !Од целиов твој паметен и исполнувачки пост само болдираното останува за тебе!!!!
следната утакмица пак ќутек да јадете....кој ве ебе
since 2004 постари се нашиве лордовиаааа почнавме да се вреѓаме значи.
ок тогаш,ај чао GOLDEN![]()
![]()
аааа почнавме да се вреѓаме значи.
ок тогаш,ај чао GOLDEN![]()
![]()
ни на вас не ви беше срам,затоа не ми е ни на мене!!!!sram i aram da ti e ! pichko seljachka !
13 godishni deca na gostavanje nema nikogash i nikogash nema ni da ima ... na domashnite natrevari ... bidejki istite se igraat bez gostinski navivaci slobodno mozat da doagaat bidejki nie postarite navivaci se grizime za niv na istite da ne im se sluci nesto loso ...Dobro vecer na site forumdzii , a najmnoogu na Vas pocituvani verni navivaci.....Edno prasanje sakam da postavam do Vas site polnoletni clenovi na navivacki grupi..Koj od vas odlucuva kolku godisni moze da se primat aktivno vo vasite navivacki grupi?Dali 13god deca e vo red da gi primite i nosite so vas?Dali kako postari netreba da im kazete deka ako ja sakaat kosarkata ke treba seuste da odat da gi posetuvaat utakmicite so svoite roditeli , a ne pokraj toa sto gi primate so vas nego i redovno gi izvestuvate za site vasi aktivnosti?!Jas sum samo zagrizen roditel cie sto dete spored mene na nekoj nacin go zbudalevte , toj ima samo 13g a vie go primivte vo navivacka grupa CPB i go nosite so vas i mu obezbeduvate karti...Kako roditel ovde samo javno vi kazuvam sto ke prevzemam vo idnina a toa e deka ke moram da prijavam ako treba i vo policija zatoa sto imam i privatni poraki na fb upateni so povik do nego za na utakmica , snimeni tel razgovori so nego kako i sms poraki.Ve zamoluvam ne primajte barem pomali od 16g , kazete im deka se mali i nemoze da bidat so vas zatoa sto i navistina se mali , ve molam ako nekoj od :vodzite: ova go procita neka razmisli ova ne e vo red......Veke nezz sto da vi pisam se nadevam me razbravte sto sakam da kazam .Pozdrav do site
:pop:Dobro vecer na site forumdzii , a najmnoogu na Vas pocituvani verni navivaci.....Edno prasanje sakam da postavam do Vas site polnoletni clenovi na navivacki grupi..Koj od vas odlucuva kolku godisni moze da se primat aktivno vo vasite navivacki grupi?Dali 13god deca e vo red da gi primite i nosite so vas?Dali kako postari netreba da im kazete deka ako ja sakaat kosarkata ke treba seuste da odat da gi posetuvaat utakmicite so svoite roditeli , a ne pokraj toa sto gi primate so vas nego i redovno gi izvestuvate za site vasi aktivnosti?!Jas sum samo zagrizen roditel cie sto dete spored mene na nekoj nacin go zbudalevte , toj ima samo 13g a vie go primivte vo navivacka grupa CPB i go nosite so vas i mu obezbeduvate karti...Kako roditel ovde samo javno vi kazuvam sto ke prevzemam vo idnina a toa e deka ke moram da prijavam ako treba i vo policija zatoa sto imam i privatni poraki na fb upateni so povik do nego za na utakmica , snimeni tel razgovori so nego kako i sms poraki.Ve zamoluvam ne primajte barem pomali od 16g , kazete im deka se mali i nemoze da bidat so vas zatoa sto i navistina se mali , ve molam ako nekoj od :vodzite: ova go procita neka razmisli ova ne e vo red......Veke nezz sto da vi pisam se nadevam me razbravte sto sakam da kazam .Pozdrav do site
и зашто го стави ова сега ??? малоумен си???:pop:
ne on e od skopjeи зашто го стави ова сега ??? малоумен си???
добро и јас сум од скопјеne on e od skopje
mozes da go narekuvas narkoman pijanica huligan kreten (a posebno toa poslednoto) ali koga ke te naceka glavata ke ti ja iskrsi!