Фан клуб: Работнички

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Rekov posleden post ama me isprovocira....Ako taa BUDALA e sin mi i odi ednas god veruvaj ne e takva Budala pogolema e odi na SEKOJA utakmica , a jas sum uste pogolema sto ovde mislev deka ke najdam razbiranje pomegu postarite navivaci i ke uspeeme da najdeme razbiranje.mlado dete navistina te zalam so vakvite razmisluvanja
Ако таа будала е син ти, тогаш да си го пратиш во Бардовци или во некоја друга институција.

Член од
24 ноември 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ако таа будала е син ти, тогаш да си го пратиш во Бардовци или во некоја друга институција.
Ke ti odbijam na godinite , sepak kako roditel te razbiram ne ti e lesno za vakov komentar da dades i tebe ti mavaat hormonite vo glava ........

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ke ti odbijam na godinite , sepak kako roditel te razbiram ne ti e lesno za vakov komentar da dades i tebe ti mavaat hormonite vo glava ........
И тебе како на родител не ти е лесно,зошто читаш само она што сакаш да го прочиташ. Ај прочитај ги сите мои постови одново и пополека, сепак сте постара од мене личност и можеби раководењето со компјутер ви е малце потешко. Толку од мене, не се замарам со некој на кој му е испиен мозокот од телевизиите и комшиите.

--- надополнето ---

kaj be procita deka on ti zabranuva da odis na utakmica? ali 13 godini e mnogu mal
pod 16 ne treba da se bide na tribina
prvo ne lice
a vtoro moze da nastrada toj tip
аман бе друже, одиш на утакмица, си се сместуваш на својот дел од трибинита (сигурно ако имаш 13 нема да бидеш во првите редови,ни во 2,3 или 4) навиваш и од срце го бодриш својот клуб, завршува утакмица аплауз за играчите,налево круг и правец дома. Ако има фрка имаш излез(истиот пат по кој си дошол) има слободен дел од трибината каде што ќе се повлечиш. Никој 13-годишник не би се осудил да му опцуе во лице на АСАВ па камоли да направи нешто. Остајте вие сите шо се креват вака ќе биди така ќе биди...Ајде да не бидам пак грешно сфатен или хормоните да не ми проработат,толку беше од мене.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.414
Поени од реакции
8.541
:eek:ftopic:

roditel-ти ако не можеш да исконторлираш дете од 13 години не заслужуваш да бидеш родител еј бе 13 има како бајче да ми пеј песни бе ало дете се учи од мало и се клава ред и дисциплина а не сега ти текнало да не му се случело нешто па може да фати и полошо друштво пример наркомани и тогаш што ќе правиш ?
еднаш ќе се боцне и готово пиши крст туку ти реков со време се прави работата а не сег акога дошло јацето на газот почнало да оди на утакмици чудо големо па не е само то а дете што оди на утакмици ккао сите така и тоа иако не опарвдувам да одаи на гостовање за тоа грешка на групата но се разбира и на полицијата ако му се случи нешто тие се за ред и мир а не да тепаат деца :salut:

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Mene dosegasniov "razgovor" mi lici na klasicno ebenje u slepoocnica. Na nekoj mu e ocigledno dosadno.

PS:

Vo otsustvo na komentar, kje prasam samo: ima li kraj bezdnata?
:salut:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
pa nisto be mladicu,samo RACUNAJ i NA NAS,ke dojdeme na promocijata na ovaa pesna,samo kazi na koja utakmica ke bide? :3:
ма требаше да има промоција у кавадарци ... али тешко идеше : ))
сабота 19:00 ке биде "промоцијата"
ritamot e predobar ... negledam shto ima losho vo prerabotka ?

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
ма требаше да има промоција у кавадарци ... али тешко идеше : ))
сабота 19:00
so :costumed3 , nemate gajle,za nekoe vreme cigani i grobari ke idat na obuka po peenje kaj vas. e sega tesko bilo,tesko,nisto strasno :sport1:...ke ja naucite! ama ne ste fer ako ovaa pesna ne zazzivee na vasa tribina!!!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
so :costumed3 , nemate gajle,za nekoe vreme cigani i grobari ke idat na obuka po peenje kaj vas. e sega tesko bilo,tesko,nisto strasno :sport1:...ke ja naucite! ama ne ste fer ako ovaa pesna ne zazzivee na vasa tribina!!!
ne te razbiram stvarno .. 99 % od makedonskite navivachi pozajmuvaat ritam od komshiite ... ako koga ke pozajmime nie .. togas na glava se kacuvaat
eve ti primer
taka da , dosta vishe napinjas :D

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
... ako koga ke pozajmime nie ..
...eeeeeee koga ke pozajmite vie nekoja vakva kako ovaa poslednava,nemozam da docekam da ja cujam u gradski park !
aj ziti se za so prilepcanive izvezbajte ja,pa neka puka u sala...vezbajte ja celo poluvreme,i u vtoro poluvreme ke grmi u sala ti garantiram!!!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
...eeeeeee koga ke pozajmite vie nekoja vakva kako ovaa poslednava,nemozam da docekam da ja cujam u gradski park !
aj ziti se za so prilepcanive izvezbajte ja,pa neka puka u sala...vezbajte ja celo poluvreme,i u vtoro poluvreme ke grmi u sala ti garantiram!!!
dzabe go praime moabetov ochigledno : ) pusa majstore se gleame u gradski park u sabota

Kajgana Shop

На врв Bottom