Фан клуб: Работнички

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Не можам да верувам, која е таа обична публика која седи позади знаме лозари? Очигледно не си бил на утакмицата иначе ќе видеше кое знаме е на таа трибина со "жени, деца и старци", очигледно тие се идентификувале со знаме на навивачката група, така да не зборете веќе глупости, како Албанците сте, се само невини деца и жени се тепаат, преку кур веќе само дезинформации на секој чекор
abe decko decko tie go zemale znameto kako nesto oti navijaat od tamu nekolku dusi tie postarite edni gi znaes ubavo
se provociravte celo vreme so niv
nemaat vrska so lozari porano bile lozari
ne znam kolku e ko Albancite
samo se pravdate i zalite
odite sea kaj razbudi se ajdeeee :tv:

--- надополнето ---

По телевизииве скоро ич не се крева фама за настанов.Да беше меѓу две фрупи од различни националности имаше да верглаат цел месец.Ја искрено што се дешава со џандариве не ми е јасно.Што постигнале коа ги тепале?Опомени ги еднаш,два пати,три пати ако е човек ќе сфати ако не мрш назад у Скопје и казна.Друг пат ќе видам дали ќе направи.А забранувања за гостување е глупост.Мислам ако 200 души не може да ги контролираат тогаш се кретени.Па што праат у другине земји каде по 3 до 4 пати поише идат на гостување.Со гостински навивачи секад е поинтересна утакмицата.Тогаш атмосферата е на најголемо ниво.
Ја со ЦПБ не знам што се случило дали провоцирале,фрлале петарди и триста глупости и заоа не кажувам.Али дефинитивно многу големи пропусти прават полицајците во последно време.
oni druze sakaa da gi kontroliraat ali napravija glupost golema!
napravija stampedo
a ubavo ke bese da gi natepaat malce posebno tie so pravea najmnogu belji
a da go prasam deckoto sto go tepale dali e vistina deka ste udrile boks na zelka i togas pocnalo se?
jas taka slusnav i mi kazaa poveke so videle

--- надополнето ---

najiskrajno ... mislam deka i bez provokacija ... ke udrea na nas ... nekako kako da bea nakrveni uste koga vlagavme u sala ... se nadevam deka ova e posleden pat vaka debilno i brutalno da reagiiraaat ... sakaaat polni sala ... a koga salite se polni tie neznaat kako da reagiraat ,..
ne veruvam deka ke udrea ne preteruvaj i ti
ova go naprai kako da ode makedonska navijacka grupa u grcija
a zelkite bea od skopje site :wink:

--- надополнето ---

Алоо не не замарајте со инцидентот само НИЕ знаеме што како се случи а вие стока провинциска не пишувајте во овој фан клуб бркајте работа во вашиот!
Се курчите позади желки и што сакате да не сакате аплауз да ви дадеме, мававме со се и сешто и пак ке дојдеме и пак ке маваме ке бидеме се повише и се појаки само за инат ваш следниот пат нема трибината да ви се сруши него цела сала ке ви ја срушиме у уста ве гаѓам! Желките не тепале па преку долниов им наплативме за сите повредени во малата сала, они знаат најдобро колку ќутек јадеа во малата сала,колку шлемови,панцири,пендраци и мегафони им фалат!
Ние ке продолжиме и понатака јасно сме кажале и докажале дека за РАБОТНИЧКИ секаде ке бидеме и во секаква ситуација ке се справиме!
Сватете едно НИЕ СМЕ НАВИВАЧИ, не ПИ*КИ!
И ако сакате викајте не хулигани,наркомани,пијаници,багабонти па не бегаме од реалносто само ке патите од нас на сите салите ке ви ги срушиме и во секое село и град ке дојдеме и ке ви се измочаме, затоа што ние сме од СКОПЈЕ, според уставот главен град на МАКЕДОНИЈА!

пс. Фени треба да гостува во Скопје па ваљда тогаш ке сватите колку им наштетивте на играчите кои ке треба да играат во ГРАДСКИ ПАРК!

АКО ОДМАЗДАТА Е ГРЕВ, СИТИ ПАРК БОЈС КЕ ГОРАТ ВО ПЕКОЛ!
dete be ne se sili :pos2::pos2::pos2:

za cel post :pos2::pos2::pos2::pos2: znaci smeskiii hahahha abe dzoni dzoni

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Тој што носи знаме има и одговорност да го брани и целата група ќе го јаде поради нив ако се деси некоја глупост, како на пример оваа последнава, ако немаат врска со лозари како што кажуваш нека отидат 10 души од кај вас пакување знамето и крај приче и незнам што толку неќете да прифатите нешто што е реално и пробувате да се извадите

ЦПБ подршка, побрзо опоравување на повредените, одлично гостување, само јако А.Ц.А.Б.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ае искулирајте малце, ако ви се пцуе и јача имате ПП.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.160
Колега, дај тргај го овој Курвасудов од темава перманентно, кога и да влезам му начекувам бљувотина од пост на кој ке се нажнеат милион други постови кои никаква допирна точка ке немаат со главната тематика на овој подфорум.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Колега, дај тргај го овој Курвасудов од темава перманентно, кога и да влезам му начекувам бљувотина од пост на кој ке се нажнеат милион други постови кои никаква допирна точка ке немаат со главната тематика на овој подфорум.
Од целиов твој паметен и исполнувачки пост само болдираното останува за тебе!!!!
следната утакмица пак ќутек да јадете....кој ве ебе

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.160
Од целиов твој паметен и исполнувачки пост само болдираното останува за тебе!!!!
следната утакмица пак ќутек да јадете....кој ве ебе
Aбе момак, посочив на смрдената реа што ја шириш на форумов, нели гледаш дека никој не те перцепира од што делуваш грдо тука ?
Иди разгледај ги правилата кои треба да важат по темиве за да укапираш дека со секој твој пост овде ги газиш, до сега 100 пати требаше да бидеш тргнат од тука бидејќи со ништо не придонесуваш за дискусиите на оваа тема.
Уживаш во моментот компјутер и пристап до интернет и ми тераш на вакви муабети, делуваш ко тип што победил на специјална олимпијада, горд е што е прв а на крајот пак останува всушност ретардиран.
И у принцип и ја не требаше вака да ти реплицирам ама со оглед на слободата што тука ја уживаш скоро месец дена јебига, морав да се спуштам на твоето малоумно ниво каде признавам, ме јадеш на искуство, за да ти укажам дека си една ирелевантна мравка што секој ден ја газиме по улиците.

Ае !

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
абе си газите.....грмиш не се трпиш,паметен до немај каде,твоите дискусии се на ниво
ке ви го оставам курот за да ви допринесам во дискусиите со околните сељачана.....и извини што не пишувам добри постови,што не сум искусен форумџија и што ме боли КУРОТ дали ти или некое друго администраторче ке ме банира или незнам ти што
ова е место каде секој си има слобода да си каже што сака,нема ни ти ни било кој друг да ме подучува што да пишувам....ако не ви се свиѓа бришете ( тие што можете) или пак најлесно банирајте.....ми чуе
а да за малце ке заборавев пак да ве поздравам и се надевам селдната пак ке го јадете ако заслужите

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.160
^ Знаеме сите Шиљо колку тебе ти чуе зашто ова е твој втор јузер(ваљда втор), очигледно не те болело импотентното доле со оглед на фактот дека си отворил втор јузер на форумов, единственото место каде ке можеш да си ги лечиш фрустрациите и каде бегаш од твојата искривена реалност. :wink:
Знам каква јадна личност си, нели укапира ? Ти посочив само да не ја шириш стандард смрдеата која доаѓа уз секој твој пост тука, имаш искуство од форумов со оглед дека мењаш јузери ( а ми тврдиш дека те заболело за истиот ебате јадникот контрадикотрен ) па ваљда знаеш дека овие твои муабети аналогни на ретардирана особа не се толерираат тука, секој има слобода да напише нешто али истото да е во склоп на правилата, а не да наликува на септичка јама ко секој втор твој пост на темава ебате клозетот.

А и незнам зашто ми се обраќаш ко да сум дел од цпб или некои трети, сериозно, преиспитај си го исфрустрираното мало мозоче, нели гледаш за што ти посочувам, ебате интернет-фраерот, за жалење си.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
втор ми е дека на претходниот го заборавив пасвордот,немора тебе да ти објаснувам
не бегам од ништо и никого!!!!
те посочив како дел од цпб дека се исфура за постот што ми беше за нив
гледам убаво си се распрашал за мене кај некој големоумник како тебе
тапа муабет ми е сега кога ме предизвикуваш од форум да ти докажувам дали сум интернет фраер или не,премногу сериозно си го сваќате форумов
најди некој повеќе погрдни зборови за да ме опишеш,со овие не допираш до мене
и дај кажи ми што не ти се свиѓаше во последниот пост пред да ме прозиваш!!!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.160
Постот ти е тргнат од модератор кој навива за МЗТ, па сеа постави си еден прашалник дали бил или не бил соодветен на темава, такви постови од тебе тука има 1 тон, капиш ? Смачено ни е да те читаме од проста причина што нема што да ти се одговори на некој од твоите апла дебилни муабети, т.е. не, се има одговор и за истите али тоа нема никаква допирна точка со темава или подфорумов и џабе ке се мучат луѓево да те исперцепираат кога пак, ке дојде модераторот и ке ги тргне постовите.

Затоа, во иднина или среди се или боље не ја отварај темава, всушност, и не гледам причина нонстоп да киснеш тука со оглед на фактот дека си фан на МЗТ ...

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
абе ја сум свесен дека имаше провокација во постот....тоа и намерно го напишав
а тоа дека немало никаква допирна точка со темава не верувам
и уште ми е несватливо како тоа тука сите сте јаки и сте против полиција...а коа ке го изгасите компјутерот заборавате на се!!!
пола и више тука оставаат подебилни муабети од мене,али нејсе нема врска
мое е да си пишувам а ваше е дали ке читате,дали ке одговорите(прашате),дали ке бришете

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.160
Проблемот твој е што генерализираш и ставаш Се у пакет, еве ти мој пост за тоа што вие го јадевте од полицијата

Шо ретардоси, ко џукели у Вардариште беа тепани аеродромциве, видовте и на телевизија, и ако добро разбрав, поради пеење на песни ( кај го има ова ?! ) ...
Ебате државата, инвалидизирана, со вакви исфрустрирани желки што живеат тажен живот, со распаднати фамилии и искривени деца, па лечат фрустрација на ваков начин, и онаа со брковине кога ке излезе на телевизија и ке ми збори за европскиот стандард кој е карактеристика на полицијава уште толку ја шири смрдената реа околу нив, зашто во пракса, истата е саката, а не европска.
Неспособни да организираат еден кошаркарски натпревар, а и со нивното ретардирано однесување, уште толку придонесоа за напнатоста на атмосферата.
Надвор пред сала чекаш 10 саати да влезеш, ни кај Обама пред канцеларија толку не се чека, а и ке си речеш прават невиден претрес, а што сакаше можеш да внесеш внатре.
И пак ке ти кажам, не ме ставај у групата на цпб, не сум дел од таа навивачка група и не сакам да ме поистоветуваш со дечките, навивам за Работнички и тоа е тоа, што не значи дека не треба да гледам објективно на нештата.
Ти се ситиш што нечије дете беше газено од џандари на тв, само поради фактот што е член на цпб, епа не иде ...

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Абе ок ти бил постот тогаш....и тој бил од тебе и дали уште 5ца од државава го мислеле истото.....додека ривалите,што е и нивна темата аплаудираа на агресивноста на нашата ни мила полиција,јас тука кога пишав нигде не те посочив тебе туку цела таа група.....
јасни ми се навивачките кодекси(уствари кој ги ебе навивачките кодекси) се работи за човечки суштества,и кога би размислил подобро ми паѓа жал не викам не,ама кога ке ми текне на неколку дешавки кога ние сме јаделе ќутек а тие таму од кај тебе се смееле и пееле удри по педерите,да ти кажам искрено не ни сакам да размислувам и ме боли цеф....
затоа и гледано генерално ако не си дел од цпб нема зашто да ти смета таков пост,тоа си е мое лично мислење,сваќам дека е нечовечки ама па ни они не размислувале коа се сителе и кога им се исполнувале срцата како гледаат дека полицијата го прави тоа што они никогаш неможат

Kajgana Shop

На врв Bottom