- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 6
feni ke go pushi od nashiot rabotnichki !:pusk:

feni ke go pushi od nashiot rabotnichki !:pusk:
abe decko decko tie go zemale znameto kako nesto oti navijaat od tamu nekolku dusi tie postarite edni gi znaes ubavoНе можам да верувам, која е таа обична публика која седи позади знаме лозари? Очигледно не си бил на утакмицата иначе ќе видеше кое знаме е на таа трибина со "жени, деца и старци", очигледно тие се идентификувале со знаме на навивачката група, така да не зборете веќе глупости, како Албанците сте, се само невини деца и жени се тепаат, преку кур веќе само дезинформации на секој чекор
oni druze sakaa da gi kontroliraat ali napravija glupost golema!По телевизииве скоро ич не се крева фама за настанов.Да беше меѓу две фрупи од различни националности имаше да верглаат цел месец.Ја искрено што се дешава со џандариве не ми е јасно.Што постигнале коа ги тепале?Опомени ги еднаш,два пати,три пати ако е човек ќе сфати ако не мрш назад у Скопје и казна.Друг пат ќе видам дали ќе направи.А забранувања за гостување е глупост.Мислам ако 200 души не може да ги контролираат тогаш се кретени.Па што праат у другине земји каде по 3 до 4 пати поише идат на гостување.Со гостински навивачи секад е поинтересна утакмицата.Тогаш атмосферата е на најголемо ниво.
Ја со ЦПБ не знам што се случило дали провоцирале,фрлале петарди и триста глупости и заоа не кажувам.Али дефинитивно многу големи пропусти прават полицајците во последно време.
ne veruvam deka ke udrea ne preteruvaj i tinajiskrajno ... mislam deka i bez provokacija ... ke udrea na nas ... nekako kako da bea nakrveni uste koga vlagavme u sala ... se nadevam deka ova e posleden pat vaka debilno i brutalno da reagiiraaat ... sakaaat polni sala ... a koga salite se polni tie neznaat kako da reagiraat ,..
dete be ne se sili :pos2::pos2::pos2:Алоо не не замарајте со инцидентот само НИЕ знаеме што како се случи а вие стока провинциска не пишувајте во овој фан клуб бркајте работа во вашиот!
Се курчите позади желки и што сакате да не сакате аплауз да ви дадеме, мававме со се и сешто и пак ке дојдеме и пак ке маваме ке бидеме се повише и се појаки само за инат ваш следниот пат нема трибината да ви се сруши него цела сала ке ви ја срушиме у уста ве гаѓам! Желките не тепале па преку долниов им наплативме за сите повредени во малата сала, они знаат најдобро колку ќутек јадеа во малата сала,колку шлемови,панцири,пендраци и мегафони им фалат!
Ние ке продолжиме и понатака јасно сме кажале и докажале дека за РАБОТНИЧКИ секаде ке бидеме и во секаква ситуација ке се справиме!
Сватете едно НИЕ СМЕ НАВИВАЧИ, не ПИ*КИ!
И ако сакате викајте не хулигани,наркомани,пијаници,багабонти па не бегаме од реалносто само ке патите од нас на сите салите ке ви ги срушиме и во секое село и град ке дојдеме и ке ви се измочаме, затоа што ние сме од СКОПЈЕ, според уставот главен град на МАКЕДОНИЈА!
пс. Фени треба да гостува во Скопје па ваљда тогаш ке сватите колку им наштетивте на играчите кои ке треба да играат во ГРАДСКИ ПАРК!
АКО ОДМАЗДАТА Е ГРЕВ, СИТИ ПАРК БОЈС КЕ ГОРАТ ВО ПЕКОЛ!
Од целиов твој паметен и исполнувачки пост само болдираното останува за тебе!!!!Колега, дај тргај го овој Курвасудов од темава перманентно, кога и да влезам му начекувам бљувотина од пост на кој ке се нажнеат милион други постови кои никаква допирна точка ке немаат со главната тематика на овој подфорум.
Aбе момак, посочив на смрдената реа што ја шириш на форумов, нели гледаш дека никој не те перцепира од што делуваш грдо тука ?Од целиов твој паметен и исполнувачки пост само болдираното останува за тебе!!!!
следната утакмица пак ќутек да јадете....кој ве ебе
И пак ке ти кажам, не ме ставај у групата на цпб, не сум дел од таа навивачка група и не сакам да ме поистоветуваш со дечките, навивам за Работнички и тоа е тоа, што не значи дека не треба да гледам објективно на нештата.Шо ретардоси, ко џукели у Вардариште беа тепани аеродромциве, видовте и на телевизија, и ако добро разбрав, поради пеење на песни ( кај го има ова ?! ) ...
Ебате државата, инвалидизирана, со вакви исфрустрирани желки што живеат тажен живот, со распаднати фамилии и искривени деца, па лечат фрустрација на ваков начин, и онаа со брковине кога ке излезе на телевизија и ке ми збори за европскиот стандард кој е карактеристика на полицијава уште толку ја шири смрдената реа околу нив, зашто во пракса, истата е саката, а не европска.
Неспособни да организираат еден кошаркарски натпревар, а и со нивното ретардирано однесување, уште толку придонесоа за напнатоста на атмосферата.
Надвор пред сала чекаш 10 саати да влезеш, ни кај Обама пред канцеларија толку не се чека, а и ке си речеш прават невиден претрес, а што сакаше можеш да внесеш внатре.