Ме насмеа со аватаротСе надеваме ама рилски се многу јак тим плус тоа ке играат на домашен терен па ваљда ке го извадат максимумот
Ме насмеа со аватаротСе надеваме ама рилски се многу јак тим плус тоа ке играат на домашен терен па ваљда ке го извадат максимумот
Ѕвер е димче..лано го замразив зашо така на педерски начин ни избега ама полека ми се враќаат симпатиите :wink:Тасовски Димче 15 поени,најефикасен на натпреварот:back:
2/4 за 2,3/3 за 3
Центар бојс постојат уште пред 3 години неарен се глеа кој копира у овој случај а к1 бојс уште пред да навиваш за мзт
Те молам дозволи ни да уживаме во овој успех.:bip:Ја кога почнав да идам на МЗТ, твојот сакан воџа имаше 265 кила.....
Честито за победата, вака и во финале :smir::smir:
Се потсеќам на времево, а вие??Навивачи на Работнички не дошле во Аеродром веке 3-4 години а и сум убеден дека нема да дојдат на 31, зашто тогаш ако му треба на Мзт победата толку многу + роденденот на Family и навивачите на Панатинакос нема жива глава да извлечат од Јане Сандански а не City Park Boys
утре во 5 саат по наше време почнува финалето и идеме со надеж за победаcestitki za pobedata ama ne mi e jasno kako ste gi pobedile so tolku golema razlika ipak toa e rabotnicki pozzz i utre li koga e finaleto da pobedite SO SREKA!!!