Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Токму така.......сеа 31
лелееееееееј финале алооооооооо
јуууухуууууууууу
ама чудно ми е бе нема смисла 31 разлика да губат фени

Токму така.......сеа 31
лелееееееееј финале алооооооооо
јуууухуууууууууу
ама чудно ми е бе нема смисла 31 разлика да губат фени

Со среќа во финале...Да го освоите БИБЛ утре.Искрени честитки

дечки честита победа:smir: ке навиваме за вас у финале.....
ова нашево е резил.тоа е шо да правиме....

Фала фала на сите па сеа дај боже македонски клуб да земе искрено и да тепаше фени за фени ке навивавме
нели македонци сме македонски клуб да земе :smir:

Честито победа, според резултатот се гледа дека е заслужена, така да ногу поплаки и жалби ќе нема :pos:

Да ги здробите татарчињата у финалето.

ГАЗЕЊЕ:vozbud::vozbud::vozbud:
Браво,ајде утре овие рилциве да се згазат.

bravo za momcite ostavile srce na teren....ideme na titula utre....

Не очекувајте многу од оваа утакмица, не за друго, да не паднете у депресија:smir:.
Друг пат не ми требаат волку иронични постови:pos::pos::pos:.

Тоа е дечки, толку ни се и нас можностите, се знаеше дека ќе тепате, како прво кај нас не играат Мираковски, Бошњак и Прекович, како второ имате многу повеќе високи играчи, како трето шо ќе кажите за првите две , а?:3:

Уверен сум дека ќе ја земите БИБЛ лигата, само напред!:oeoeoe:

Тоа е дечки, толку ни се и нас можностите, се знаеше дека ќе тепате, како прво кај нас не играат Мираковски, Бошњак и Прекович, како второ имате многу повеќе високи играчи, како трето шо ќе кажите за првите две , а?:3:

Се надеваме ама рилски се многу јак тим плус тоа ке играат на домашен терен па ваљда ке го извадат максимумот

Се убаво и јас очекував победа на Работнички ама со 10-15 разлика,најмногу до 20.Ама на моменти да губиш 40 разлика срамоте е,сепак ова е фајнал фор и таму се четирите најдобри екипи во ова натпреварување и во полуфинале да губиш 40 разлика:uvo::nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom