- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 5
времето ке покаже ,што,како ке биде со струмица
Пошто Мите ти си еден од луѓето што ги сметам за ок на форумов, мислам дека заслужуваш да знаеш до што имам јас дојдено како информација. Можете после да ме пцуете колку сакате и пак да серете дека јас ви се мешам во клу или такви работи, али ме заболе...Сите спонзори што се, ке прекинат да го спонзорираат тимот, поради некоја огромна караница што настанала и како спонзори ке останат само на Грне дедо му (незнам име, незнам фирма) и општината.Се знае дека гркот не може да биде вечно спонзор на Струмица сега дали ке си оди за две недели или за две години ке видиме инаку мнозинството пари за клубот не ги обезбедува тој има луге кои ке го покријат неговиот дел
А од кај ти е изворот?Пошто Мите ти си еден од луѓето што ги сметам за ок на форумов, мислам дека заслужуваш да знаеш до што имам јас дојдено како информација. Можете после да ме пцуете колку сакате и пак да серете дека јас ви се мешам во клу или такви работи, али ме заболе...Сите спонзори што се, ке прекинат да го спонзорираат тимот, поради некоја огромна караница што настанала и како спонзори ке останат само на Грне дедо му (незнам име, незнам фирма) и општината.
Напоменувам, нема потреба да ми верувате, стрпете се да заврши првиов дел, ке се уверите. Не е ова 100000000% сигурно, ама има сериозни најави.
Се е можно нема што да се расправаме можно е да дошло до кавга и да си оди гркот но верувај дека дедо му на Грне е еден од најбогатите луге во државата а исто што велиш општината тоа е фамилијата на градоначалникот Заев исто многу богати луге имат фабрика и неколку други фирми да се надеваме ако го напушти Гркот клубот ке успеат да ја задржат екипатаПошто Мите ти си еден од луѓето што ги сметам за ок на форумов, мислам дека заслужуваш да знаеш до што имам јас дојдено како информација. Можете после да ме пцуете колку сакате и пак да серете дека јас ви се мешам во клу или такви работи, али ме заболе...Сите спонзори што се, ке прекинат да го спонзорираат тимот, поради некоја огромна караница што настанала и како спонзори ке останат само на Грне дедо му (незнам име, незнам фирма) и општината.
Напоменувам, нема потреба да ми верувате, стрпете се да заврши првиов дел, ке се уверите. Не е ова 100000000% сигурно, ама има сериозни најави.
Изворот неможам во никој случај да го кажам, ама човекот е долгогодишен кошаркарски работник и прилично упатен во работите, посебно во последниве две години близок до СтрумицаА од кај ти е изворот?
a sto pravime grne ako doje vo mzt ???????Се е можно нема што да се расправаме можно е да дошло до кавга и да си оди гркот но верувај дека дедо му на Грне е еден од најбогатите луге во државата а исто што велиш општината тоа е фамилијата на градоначалникот Заев исто многу богати луге имат фабрика и неколку други фирми да се надеваме ако го напушти Гркот клубот ке успеат да ја задржат екипата
Прееска почнува утакмица и како и стално кога игра против нас, му викам „Ајде Грне за Мзт„ крева глава и се смее. Грне го сака Мзт повеке од жена му 100%. Прееска кога беше на клупа кога збеснавме му доаѓаше да напушти клупа и да скокне во трибина да ни се придружи. Ама и да дојде Грне кај нас, дедо му ке продолжи да ја спонзорира Струмица, како што разбрав бил одлучен во тоа, ама колку ке извојува пари, немам поима, ама едно знам, дека следната финансиска конструкција на Струмица, ке биде далеку од оваа што беше сезонаваa sto pravime grne ako doje vo mzt ???????
Од Пелистер не, ама од Струмица да .:helou:Што направија Фершпед изгубија ли од Пелистер?