pa normalno deka nema labavo.edna institucija kako rabotnicki nesmee da si dozvoli kriza koja ke trae dolgo.taka e nema labavo :pos2::pos2::pos2:
pa normalno deka nema labavo.edna institucija kako rabotnicki nesmee da si dozvoli kriza koja ke trae dolgo.taka e nema labavo :pos2::pos2::pos2:
zemete si go deckoto potpisal so vas uste pred utakmicata so rabotnicki i po se igleda ja sitnal !!! ke bide veselo !!!! inace ne trenira so mzt vekeлелелел немој да дојде тоа копиле караколев све живо да му е*ам.не ни треба таков играч ко него.
караколев не фала:nenene: :nenene: :nenene:
a sega ne SIMIK cel zivot ke go jade nema labavo so nego, cim ja go imam negovoto UVO naslikicka uste ke go jade ne sum go zaboravilaСеа ќе можеме Симич да го оладиме малку и Караколев го имаме за пеење.![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: na simik da ja e*am zena mu ,zena mu, zena mu :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: grmrse pesnava PRIZNAJ SEGA :baeh:на тоа копиле караколев правете му што сакате,пејте му,тепајте го,ама баш сто сакте..многу го мрзам:nenene: .тешко копито
а симо да не ми го рчкате.:kajg:
lele cirko pa ne pravime za toa muabet :kesa:да да еве признавам го здививте ептен,ама ве поздрави кога даде после тројка:pos2: :pos2:![]()
![]()