Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
a tie sto te udrile pogresile togas da ti kazam se ispotepavme megu sebe ......... eden drugar tepase eden decko od family a nadive mislea obratno pa na nego mu se pustija
 

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
ne ne ne ti kazav so da pisuvas tuku ti kazuvam deka jas ne planiram da me baniraat ako pravis muabet prai kako covek ponasaj se kako sto treba so ke postignes ako pcues?
Што да правам муабет бе? За што? За тоа што машки сте истепале девојче, само затоа што носела Фемили блузон? Многу многу храбро било тоа. Се каам што не дојде со нас, па заедно да идевме натака, да видев кое е тоа храбро дете што мава на девојчиња. Највеќе што сум презирал е удирање на девојчиња, а девојчето удрено ми е едно од најомилените личности на целиот свет и дури сега разбрав дека и вие сте ја удриле. Кажи ми како да ми биде одговорот? БРАВО МАЈСТОРИ да ви речам?????????????????????????
 

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
nema veze se desi sto se desi pokazevte do kaj ste so mozocite fala bobu mene ne mi e nisto ali ako pak se desi pak isto ke izreagiram
 
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
So kamenja pocnaa prvi da mavaat tie sto bea vo skoloto , a za toa sto ja mavale aerodromka ne zabelezav ja brkav eden okolu zgradite :vozbud: , i po pat me udrija so kompir od terasa nekoja :pos2:
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.497
Поени од реакции
47.611
kade sre be C.P.B. javete se se izgubivte alooooo sam sum tuka
Не си сам бе тука ти е и Романтичниот двајца сте тоа иде пропорционално како ситуацијата во стварниот живот ''малку малку сте ''sd
 

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ne sme malku u dovolen broj sme cesna navivacka grupa, lojalni navivaci... so drugo treba ? a romanticarot go nema na forumov 2 nedeli

AJ BE NEKA DOJDE 3 TO KOLO DA SE SMEAM MALCE RABOTNICKI-MAVROVO VO PARK MOJA PROGNOZA 60-70 RAZLIKA
 
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
BUGARSKIOT TONI KUKOC NA PAT KON ,GRADKSKI PARK"

Постојат сериозни шанси Димитар Ангелов (28 год., 202 см), долгогодишниот кошаркарски репрезентативец на Бугарија, во следниот период да го засили составот на 13-кратниот шампион на Македонија, Фершпед Работнички, дознава „Време“. Станува збор за исклучително квалитетен кошаркар, со речиси десетгодишен репрезентативен статус, кој успешно игра на двете крилни позиции.
Евентуалното ангажирање на бугарскиот Тони Кукоч, прекарот што одамна го има во кошаркарските кругови кај нашиот источен сосед, би дошло по инсистирање на тренерот на „шпедитерите“ Марин Докузовски, кој одлично ги познава квалитетите на Ангелов од времето кога работеше како тренер на Лукоил Академик. Поборник за остварување на оваа идеја е и лидерот на новиот Работнички, плејмејкерот Димитар Мираковски, кој е одличен пријател со Ангелов, со кого лани беше соиграч во дресот на софиска ЦСКА.
Дека постоеле првични разговори на неофицијално ниво потврдуваат и од управата на тимот од „Градски парк“.
- Ангелов е едно од имињата што фигурираат како можни странски засилувања на Работнички за сезонава. Сепак, официјален контакт за негово доведување немало. Желбите се едно, а реалноста на нивното остварување е сосема друга работа. Сакаме да видиме како ќе функционира тимот во сегашниот состав, а по одреден период ќе решиме дали Ангелов ќе ни биде потребен. Тренерот Докузовски одлично го познава, сигурно е дека би сакал да го има на располагање во екипата, но дали до тоа ќе дојде останува да покаже времето - вели Горан Костовски, спортскиот директор на Работнички.
Ангелов во моментов е член на бугарскиот прволигаш Јамбол, но со отворена можност за заминување во странство во секој момент. Зад него е релативно успешна интернационална кариера, преку настапите во грчкиот прволигаш Арис и во украинскиот тим Киев. Во Бугарија, покрај во сегашниот клуб Јамбол, кој е негов матичен тим, три сезони има играно и за ЦСКА Софија.
Бугарскиот кошаркар вчера не беше достапен за коментар. „Време“ разговараше со неговиот менаџер, кој потврди дека се уште немало официјални разговори за евентуален премин во Работнички, но дека тоа не значи дека опцијата во скоро време нема да се реализира.
- Мојот клиент има отворена можност да го напушти Јамбол во секое време и не гледам причина зошто тој не би можел да го засили македонскиот тим, секако ако биде најден заеднички јазик во преговорите - вели Јоргос Патапатиу, дел од менаџерскиот тим на агенцијата „Интерперформанс“, која ги застапува правата на Ангелов.
Со евентуалното доведување на Ангелов, заедно со Мираковски, Ненад Зивчевиќ, Тони Симиќ и Србинот Владимир Филиповиќ, Работнички би формирал исклучително силна петорка и преку ноќ би станал прв фаворит за шампионската титула во македонското првенство.

Цената можна пречка за трансфер

Една од можните причини овој трансфер да не се оствари е цената што Ангелов би ја барал за играње во Работнички. Неофицијално, тој е скап играч, кој во Арис и во Киев играл за 700.000 долари по сезона.
- Ангелов е скап играч, и тоа не само за Работнички. Ако скопскиот тим реши да даде пари колку што мислиме дека Ангелов вреди, нема да има никаков проблем да го реализираме трансферот - објаснува менаџерот Патапатиу.
Lele uste ovoj da go zememe i strumica ke gi pratime po cuski :pos2: . sala na strana kolku sto znam deckovo e stravoten igrac ( pa se postavuva prasanjeot dali RABOTNICKi se spremaat za jadranska liga(so vakva ekipa dobro bi se pretstavile i tamu )) Inaku se nadevam deka poleka poleka ke pocne da se vraka publikata vo salata vo gradski park ( da ne bideme samo nie navivacite kako zadnji budali :) )

Report to moderator
Logged
 

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Леле поголеми глупости не бев читал 700 000 долари Тони Кукоч кој го пишал ова да не се 70 000 или 7 000 тој на последните кфалификации не ни играше за Бугарија па замисли за каков играч станува збор игра за Јамбол кој губи од сите со по 50 разлика браво за ова засилување сите сега треба да се тресат Томче Соклов е за овој Данкан
Кој се пишува за кошарка по весниците
 

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
700.000 по сезона?!!?!?!? Како може вакви глупости да се пишуваат еееееееј. Дијамантидис зема 1.000.000 а овој 700.000 ке си го прашам Стојко
 
П

Паспарту

Гостин
:pos2::pos2::pos2:

а 700 000 долари не овој ангелов, туку врба, ристе и гечевски ќе ги донесе работнички и кусур ќе им остане за најдобрите играчи кои играат во нашава лига. па зарем јамболгаз го плаќа толку!? тие вода немаат во очи, а не па 700 000 долари, а работнички да даде толку пари за еден веќе издуван играч... :pos2:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom