Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Абе се слушнав со играчи сабајле велат немат

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Добро е.лесна победа..
Малку ми беше страв од ова гостување...
Сега можиме мирно да се насочиме кон КПК...
Има уште 10ина дена до патувањето...па да се проба да се спреми екипата....

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
.inaku samo neznam toa Danielo Bozinovski so vi e po eden duel na eden nas igrac so mite karaivanov tokmu toa detiste vleta vo teren i ke deli pravda mislam smesno bese :D......na forumot na rk ovce pole xaxaxaxaxxxxaxaxaxa

Член од
21 септември 2011
Мислења
361
Поени од реакции
642
abe aman kako ne go znat -komesaro za mladinci i kordinatoro za megunarodni kontakti-

a jas morav da gi znam sedumte sekretari na SKOJ

Член од
15 ноември 2011
Мислења
30
Поени од реакции
17
ВО КЛУБОТ Е ВАКА ОТИ СЕКОЈ СИ СЕ ПИКА СО ВРСКИ..НАДВОР ИМА ПОТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА ОД НЕКОИ ШО ИГРАТ ВО МЛАДИНЦИ И ВО ПРВАТА ЕКИПА, НО НЕ ИГРААТ ПОШТО НЕМА КОЈ ДА ПЛАЌА!! ВАКА КЕ БИДИ ДУРИ НЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОА!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ВО КЛУБОТ Е ВАКА ОТИ СЕКОЈ СИ СЕ ПИКА СО ВРСКИ..НАДВОР ИМА ПОТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА ОД НЕКОИ ШО ИГРАТ ВО МЛАДИНЦИ И ВО ПРВАТА ЕКИПА, НО НЕ ИГРААТ ПОШТО НЕМА КОЈ ДА ПЛАЌА!! ВАКА КЕ БИДИ ДУРИ НЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОА!
ти дури сега знајш за то?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
30
Поени од реакции
17
Сите знајме а си ќутиме.....Зато се ќе оди надолу....

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
Веке се знат сите термини и полека треба да се спремаме за најголемиот настан, КПК!
Е сега како е шо е, нема алтернатива, навивање и борба до крај а после отом потом!

Еве вака првиот натпревар ке се игра во Брест на 26.11.2011 година 17 часот
Судиите се од Чешка, делегатот од Полска. :unsure:
Малку ме плаши оваа комбинација на соседски држави ке видиме....Сепак ако ние сме ТОП!!! (а во овој момент не изгледа така:(), не треба да се плашиме,. сепак....o_O
РЕВАНШОТ ВО НАШИОТ ПЕКОЛ:D (колку ке гори ке видиме иако ми мириса на 100% катаклизма:pos: оти умревме за ракомет)
значи СПОРТСКА САЛА МЛАДОСТ БИТОЛА на 03.12.2011 година 18 часот
Судиите се Романци, дали ке ни поможат или ке не докусурат, ретко кој досега бил наклонет према нас, ке видиме(n)
Делегатот е наш брат од Хрватска(y)
(ИЗВОР - ЕХФ)
ПА НЕКА Е СО СРЕКА И АКО СЕ ПЛАСИРАМЕ ПОТАМУ СО ДОБРА КОНСОЛИДАЦИЈА!!! од напролет СЕ Е МОЖНО!!!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Во Дневник пишеше дека за утакмицата со Брест ќе се реактивираат Старите Волци Заре и Битолски Рамбо:cuc:
Во овај момент најуба одлука....
Со оглед дека нема слободни играчи на пазарот...
А такви профили на пикер и крило како Заре и Злате нема да најдиме никако....
Ако можат да го вратат Зујовиќ ќе биди супер....

Член од
28 септември 2011
Мислења
751
Поени од реакции
1.100
јас мислам дека ќе падни салата битола посебно ако таму биди тесно до кај 4-5 разлика и нормално одиме понатаму а од на зима со новиот закон за акоционерски друштва се појаки и појаки ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
јас мислам дека ќе падни салата битола посебно ако таму биди тесно до кај 4-5 разлика и нормално одиме понатаму а од на зима со новиот закон за акоционерски друштва се појаки и појаки ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ
Може малку да ми објасниш за новиов закон, и ако има нешо линк ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom