- Член од
- 19 август 2011
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 56
koja laga be dosta i jas znam za to deka mu ponudil cile pari i dosta kirka ne bidi piunce na evto i kompanija
Абе ти ке ми кажваш шо се дешава во клуботkoja laga be dosta i jas znam za to deka mu ponudil cile pari i dosta kirka ne bidi piunce na evto i kompanija
едно е да си сигурен друго е да знајш што е и како е.Абе ти ке ми кажваш шо се дешава во клубот
Па 25 000 евра
И да знајте дека ЕФТО ИЧ НЕ Е КРИВ ЗА ОВА СИТУАЦИЈА ДЕКА НЕМА ПАРИ И ТН
100% сум сигурен
А за да бранам некој не бранам, се лажиш
efto ne e kriv koj e kriv be koj e prestedatel na klubot so ne izvaj od dzepot da mu daj plata ili za so parite na drugite site znajme ama duri e vaka nikogas nema sport umre vremeto na socijalizmot ko davaja firmite pari i so tie pari gazdi se praeja site..sea ako si gazda izvaj od dzep pari a ne samo za kurcene igracite si zaminaja toj vika deka ne se zaminati vo vesnik...vcera na trening misovski i mende golmanot igraja krila oti nemase igraci za na dva gola i plus dve deca od mladinci...i posle ne e evto kriv koj e kriv cackoАбе ти ке ми кажваш шо се дешава во клубот
Па 25 000 евра
100% сум сигурен
Кире дека нема пари во клубот е тоа е точно, но тука е прашањето зошто нема пари во клубот? Или кој треба да обезбеди пари во клубот?Абе ти ке ми кажваш шо се дешава во клубот
Па 25 000 евра
100% сум сигурен
НЕМАТ ДОБИЕНО ПЛАТА!!!Ништо од засилувањата најверојатно ако има такви ке бидат после мечот со Брест ! И тогаш ке се знае дали Циле е навистина влезен и се што се случува. Инаку денес ракометарите добија 1 плата !
ИМАТ !НЕМАТ ДОБИЕНО ПЛАТА!!!