Фан клуб: РК Пелистер

Член од
6 ноември 2024
Мислења
66
Поени од реакции
278
Јас одговорно тврдам дека се полни за Пелистер. Не знам дали заприметивте дури и натпреварот со Радовиш беше солидно посетен иако беше неатрактивен термин и објавен 5 до 12. Ќе видиме сега за викендот со Бутел како ќе биди посетено.

Член од
3 јули 2014
Мислења
21
Поени од реакции
46
Јас одговорно тврдам дека се полни за Пелистер. Не знам дали заприметивте дури и натпреварот со Радовиш беше солидно посетен иако беше неатрактивен термин и објавен 5 до 12. Ќе видиме сега за викендот со Бутел како ќе биди посетено.
Кога би доаѓале барем тие што имаат само сезонска, би имало по 1000 публика и на такви 'обични' натпревари, а башка и тие другите, како јас што си купувам карта за тие натпревари. Тешко е да се промени еден менталитет... Ние балканците воглавно сме 'дерби навивачи', ако погледните некни со Фуксе, цела сала беше полна, иако играа со послаб тим...Или Барса/Реал/Ливерпул кога играат со слаби противници - полни се стадионите. И мене ме фрустира сето ова, баш поради таквите што кога ќе дојди дерби, не можиш навреме да купиш карта од таквите 'фенси-инстаграм' навивачи!

Член од
11 мај 2024
Мислења
96
Поени од реакции
240
Јас памтам пред 15 години и со Преспа, Прилеп, Куманово се полнеше салата барем 60-70%, а за 200-300 души имаше секој ден на тренинг. Низа на некои настани си придонесоа да се смени сето тоа последните години, ама ајде сега да не отвараме теми.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
8.749
Aj prasajte kaj smajhelot so ke kazi kakva e povredata na fitiljot drugoto se e nevazno od denes protiv PSZ

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
815
Поени од реакции
1.521
Член од
23 април 2012
Мислења
442
Поени од реакции
667
Што се однесува до мојата кариера, имаше интерес за мене од тимот на Слован, каде работи селекторот Урош Зорман, но клубот не ме пушти затоа што имам важечки договор со Еурофарм Пелистер и за следната сезона. Засега, останувам во Битола“, изјави словенечкиот репрезентативец(Тајник).

Член од
17 јули 2024
Мислења
124
Поени од реакции
169
Spored mene sosema e ocekuvano negovoto zaminuvanje
Mislam deka i Borzas ke bega
Za Bogdan ne znam ako ne ostani Batakot super e da go zadrzime
Za ostanatite stranci mislam deka site bi ostanale
Богдан спомнато ми е дека бега во Партизан заедно со Борзаш

vasicot

Soli contra omnes
Член од
2 септември 2016
Мислења
927
Поени од реакции
2.169
Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.169
Поени од реакции
1.958
cehte mozi e megju poslednite za retcenje moe mislenje..
Заедно со Пешевски најблагодарните играчи според мене но да видиме која ќе биде замената.
Реално очекувано беше дека Слован ќе замине но потајно се надевав дека ќе остане тој пред Хосни иако е послаб играч од него. Хосни е тешка дилајла може буквално се да се очекува од него, од најпозитивно до најлошо и константност од него не може да се очекува затоа потајно навивав за Цехте иако и Хосни не е сигурен дека ќе остане.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
387
Поени од реакции
955
Заедно со Пешевски најблагодарните играчи според мене но да видиме која ќе биде замената.
Реално очекувано беше дека Слован ќе замине но потајно се надевав дека ќе остане тој пред Хосни иако е послаб играч од него. Хосни е тешка дилајла може буквално се да се очекува од него, од најпозитивно до најлошо и константност од него не може да се очекува затоа потајно навивав за Цехте иако и Хосни не е сигурен дека ќе остане.
Ako ostani Hosni ke bidi bobar za vtora pocija,sigurno ke se nosi jak desen bek so ke go odberi Raul

Kajgana Shop

На врв Bottom