Фан клуб: РК Пелистер

Член од
6 ноември 2024
Мислења
60
Поени од реакции
243
Јас одговорно тврдам дека се полни за Пелистер. Не знам дали заприметивте дури и натпреварот со Радовиш беше солидно посетен иако беше неатрактивен термин и објавен 5 до 12. Ќе видиме сега за викендот со Бутел како ќе биди посетено.

Член од
3 јули 2014
Мислења
17
Поени од реакции
34
Јас одговорно тврдам дека се полни за Пелистер. Не знам дали заприметивте дури и натпреварот со Радовиш беше солидно посетен иако беше неатрактивен термин и објавен 5 до 12. Ќе видиме сега за викендот со Бутел како ќе биди посетено.
Кога би доаѓале барем тие што имаат само сезонска, би имало по 1000 публика и на такви 'обични' натпревари, а башка и тие другите, како јас што си купувам карта за тие натпревари. Тешко е да се промени еден менталитет... Ние балканците воглавно сме 'дерби навивачи', ако погледните некни со Фуксе, цела сала беше полна, иако играа со послаб тим...Или Барса/Реал/Ливерпул кога играат со слаби противници - полни се стадионите. И мене ме фрустира сето ова, баш поради таквите што кога ќе дојди дерби, не можиш навреме да купиш карта од таквите 'фенси-инстаграм' навивачи!

Член од
11 мај 2024
Мислења
89
Поени од реакции
229
Јас памтам пред 15 години и со Преспа, Прилеп, Куманово се полнеше салата барем 60-70%, а за 200-300 души имаше секој ден на тренинг. Низа на некои настани си придонесоа да се смени сето тоа последните години, ама ајде сега да не отвараме теми.

Kajgana Shop

На врв Bottom