- Член од
- 24 јуни 2016
- Мислења
- 1.202
- Поени од реакции
- 2.389
Seedno koj ke idi v sala i okolu sala so prst se nema mrdnato dzabe e se drugo
Абе не ми се верува дека е повеке од 50К оштетата ако споредиш со платата која би ја зема ќе дојде некаде околу 12К по сезона за таков калибар на играч. шо и реално е многу но од кај да знаеш ако го обврзиш на 3 години тие 12 ке бидат 10К и има шанса да добиеш квалитетен бомбардер од кој ако има и активен договор уште со нас и ние да искористиме некоја оштета. Вреди да се коцка со такви играчи но тоа е само ако го обврзиме на 3 години. Овничек исто од Нант нема никаков договор продочжено, дали чекаа до крај на година да се види кој оди во EHFCL па за да продолжат договор со Нант незнам но ако има и минимална шанса за таков играч оти да не го одврзат кесето и да му лупнат 15к плата, ќе вреди за секој ебан денар потрошено за него.Jа тупи Адемар Леон секако....А и со толку пари за оштета ако се во игра ќе земат 2 играчи место еден или ќе ги искористат за друго...
Абе не ми се верува дека е повеке од 50К оштетата ако споредиш со платата која би ја зема ќе дојде некаде околу 12К по сезона за таков калибар на играч. шо и реално е многу но од кај да знаеш ако го обврзиш на 3 години тие 12 ке бидат 10К и има шанса да добиеш квалитетен бомбардер од кој ако има и активен договор уште со нас и ние да искористиме некоја оштета. Вреди да се коцка со такви играчи но тоа е само ако го обврзиме на 3 години. Овничек исто од Нант нема никаков договор продочжено, дали чекаа до крај на година да се види кој оди во EHFCL па за да продолжат
договор со Нант незнам но ако има и минимална шанса за таков играч оти да не го одврзат кесето и да му лупнат 15к плата, ќе вреди за секој ебан денар потрошено за него.
Нека е аирлија и вака да се работи шо побрзо на новиот ракометен Храм!
Kolku piva e nagradata?Ајде кој ќе кажи кој е хрватот за утре шо ќе го најават?
Гајба со кило уштипци.Kolku piva e nagradata?
Немам никакво инфо, ама ми личи дека Пелистер би можел да загризе за некој како Лука Шебетиќ или Шиме Ивиќ. Ако не грешам и двата се на излезна врата од бундеслигата која тукушто заврши...Ајде кој ќе кажи кој е хрватот за утре шо ќе го најават?
VtoriotНемам никакво инфо, ама ми личи дека Пелистер би можел да загризе за некој како Лука Шебетиќ или Шиме Ивиќ. Ако не грешам и двата се на излезна врата од бундеслигата која тукушто заврши...