Фан клуб: РК Пелистер

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.898
Jа тупи Адемар Леон секако....А и со толку пари за оштета ако се во игра ќе земат 2 играчи место еден или ќе ги искористат за друго...
Абе не ми се верува дека е повеке од 50К оштетата ако споредиш со платата која би ја зема ќе дојде некаде околу 12К по сезона за таков калибар на играч. шо и реално е многу но од кај да знаеш ако го обврзиш на 3 години тие 12 ке бидат 10К и има шанса да добиеш квалитетен бомбардер од кој ако има и активен договор уште со нас и ние да искористиме некоја оштета. Вреди да се коцка со такви играчи но тоа е само ако го обврзиме на 3 години. Овничек исто од Нант нема никаков договор продочжено, дали чекаа до крај на година да се види кој оди во EHFCL па за да продолжат договор со Нант незнам но ако има и минимална шанса за таков играч оти да не го одврзат кесето и да му лупнат 15к плата, ќе вреди за секој ебан денар потрошено за него.

Член од
27 јуни 2018
Мислења
133
Поени од реакции
272
Абе не ми се верува дека е повеке од 50К оштетата ако споредиш со платата која би ја зема ќе дојде некаде околу 12К по сезона за таков калибар на играч. шо и реално е многу но од кај да знаеш ако го обврзиш на 3 години тие 12 ке бидат 10К и има шанса да добиеш квалитетен бомбардер од кој ако има и активен договор уште со нас и ние да искористиме некоја оштета. Вреди да се коцка со такви играчи но тоа е само ако го обврзиме на 3 години. Овничек исто од Нант нема никаков договор продочжено, дали чекаа до крај на година да се види кој оди во EHFCL па за да продолжат
договор со Нант незнам но ако има и минимална шанса за таков играч оти да не го одврзат кесето и да му лупнат 15к плата, ќе вреди за секој ебан денар потрошено за него.

Attachments

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.898
Ne e verodostojno, moze sekoj da vnesuva tamu sho saka i gi razbira kako odat kodovite

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Може да внесува, и не е веродостојно, ама често има вистина во тие списоци таму. Претпоставувам дека може и агенти ги манипулираат, да кренат фама. Ама, тешко ми е да поверувам во ваков трансфер. Но, кој знае.

Ми текнува, на времето, ми кажуваше еден ракометар, од Битола, кој играше во Скопје, дека од неговата екипа, играчи знаеле да се јавуваат на новинари и да ги лажат, или да ги молат да пишат во Македонски Спорт, дека ги бараат од некоја друга екипа, за да си ја кренат цената. Така што, се има :)

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
786
Поени од реакции
1.442

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
786
Поени од реакции
1.442
Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.898
Ајде кој ќе кажи кој е хрватот за утре шо ќе го најават?

Член од
5 април 2013
Мислења
3.375
Поени од реакции
6.910
Ајде кој ќе кажи кој е хрватот за утре шо ќе го најават?
Немам никакво инфо, ама ми личи дека Пелистер би можел да загризе за некој како Лука Шебетиќ или Шиме Ивиќ. Ако не грешам и двата се на излезна врата од бундеслигата која тукушто заврши...

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.202
Поени од реакции
2.389
Немам никакво инфо, ама ми личи дека Пелистер би можел да загризе за некој како Лука Шебетиќ или Шиме Ивиќ. Ако не грешам и двата се на излезна врата од бундеслигата која тукушто заврши...
Vtoriot :D

Kajgana Shop

На врв Bottom