bitolcanec_1
ветеран од златното време
- Член од
- 6 јуни 2011
- Мислења
- 807
- Поени од реакции
- 1.493
Не, последно во Лајпциг во Бундеслигата.
Можни се уште 2 ракометари лев бек и среден бек и се надевам дека ќе бидат ЛШ квалитет.Паметни потези до сега, очекувам некоја бомба на крајА можи уште еден бран заминувања да има еве Мирко го поврзуваат со враќање во ЦГ, не ме чуди и Пешевски да јади метла, имаме два играчи сега за два правци, а тој игра само напад, ќе видиме, ќе покажи времето.
Pokraj Mirko i Dejvis ne me cudi i Stevanovic da go oslobodat ako planirat uste eden lev bek da nosat a sreden mora da se donesi so Kisum i Mario vo LS ne ke znajme na koj gol napagjameМожни се уште 2 ракометари лев бек и среден бек и се надевам дека ќе бидат ЛШ квалитет.
Најискрено Мирко не е калибар за големи натпревари игра со срце да но џабе ке се држи место во тимот, нека си го донесат Белистојаноски ќе биде идеален за во македонско првенство Ненад Костески видовме дека има капацитет за 60 минути да кини можеби да губи концетрација на моменти но допрва ќе излегува играчиште незаменливо на таа попзиција. Добитна комбинација ни е Мирко зема скоро 4к плата вака ќе се олесни буџетот Бели не би добивал појќе од 1-1.5к.
Голманите ни се супер мислам дека нема потреба да гибаат на таа позиција и да оптоваруваат со плус играчи единствено за во 2ката ако земат еден два таму има потреба Ивановски мислам дека е слободен но дали ќе сака да се врати во 2ката.
Не очекувајте премногу од Јохан Нилсен да детето ќе сака да се докаже но не очекувајте премногу од него, има брзи нозе за пикер типично дански поткован за во одбрана но ќе му треба мн време за да се прилагоди.
Бранот заминувања според мене ќе се затвори со Дајвис и Мирко.
П.С Само да не се залетат за она курвата Јотич.
Goran се си оди реципрочно.
Сега општината ко ја почна работата треба ербапи да се газдите да дат и тие дупло пари за реновирање на салата шо треба таму семафор и други глупости и така нели 25% е општината а другото е на еурофарм оти салата ќе остани а играчите за година дена две ќе си одат !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Да не си ланглаш да не дава 250к плус салата и се друго ,јас колку шо знам се префрлаат пари од општина плус 420к од ваучерот со молење да ги има на дресот тие фирмите шо го раситнуваатGoran се си оди реципрочно.
Општината дава 300000€ во инвестиција шо не е само за РК. Овие го зголемуваат буџетот за играчите.
Жива пара општината не вложува само како логистички партнер е со давањето на салата за користење и др слични работи.
Муабето ми беше за годинешните вонредни вложувања, вложуваат 300к во паркингот и внатрешно уредување на салата плус тие 250к редовни.Да не си ланглаш да не дава 250к плус салата и се друго ,јас колку шо знам се префрлаат пари од општина плус 420к од ваучерот со молење да ги има на дресот тие фирмите шо го раситнуваат
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Opstinata dava 250 000 evra + gi pokriva trosocite okolu salata(struja, tremini za treninzi....) to e jasno zapisano vo dogovorot. 300 000 evra se oddvoeni za parkingot ama tie sredstva bea planirani uste od porano, nema vrska so LS, inace ke trebase da se vadat dokumenti, tendeti, dozvoli u so uste ne so znaci po godina i pol ke pocnea so renovirane na parkingot, ednostavno se poklopja rabotite so renoviraneto na vnatresnosta na salata i parkingot.Муабето ми беше за годинешните вонредни вложувања, вложуваат 300к во паркингот и внатрешно уредување на салата плус тие 250к редовни.
А Стерјови го зголемиа буџетот за плати. Во тој контекст ми е муабетот.
Ќе ги биди ако не декес утре...До кај е објавата со засилувањето(ањата)?
19+12=?
![]()