Точно така, не треба многу да се крева пред време прашина, екипите видовме дека сезонава се 50-50.
Видовме на толкава еуфорија и очекувања како ни се удри од глава со Нексе, а пред време се гледавме во 1/4 финале, тогаш видовме дека нашите не знааат, ама ич не знаат да играат под притисок, се губиме тоталка....
И поарно шо заминаја во Струга во карантин, така се прај, паметен потег
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Овде секој еден на пат ги застанва, неможат до продавница да одат, секој еден ги застанва и притисок му прај за утакмицата, до wc да одат, ќе ги сретни некој, еј да победите недела, еј само победа и ништо друго....
Во ред е си ја знаат работата, ама претерано има притисок кон играчите, си ја знаат работата самите дека цел град, навивачите и цел тим сакаат титула особено после толку долг период.
Треба да е цел тим фит кај нас, се надевам оспособен за игра е Табоада и тоа како ќе ни е потребен во двата правци, ќе мора еден да испадни од странците, според мене би требало да е Радовиќ, колку и да игра со срце, страст, емоција и еуфорија шо има кон публиката да ја крени на нозе, друг освен него не гледам кој би го изоставил, останатите 8 се сите битни, ќе останиме само со Мараш на десен бек така, ама па Мараш на претходните две изигра топ против Вардар, да се надеваме и сега дека ќе е така....
Кај нив ќе видиме дали има толку повредени или матат нешто пред јавноста....
п.с. На претходните 2 утакмици, два пати лошо прогнозирав, прво Битола мислев победа, се извадија последни секунди, па таму мислев висок пораз, па победивме, каква интуиција имам
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
се обратно....
Се надевам на 3та среќа сега, дека конечно ќе погодам, мислам ако дојдат со комплетен тим пак ќе е тесна и ќе ја решаваат голманите, а ако му се повредени тие шо се набројани, мислам не му бега висок пораз, имам надеж дека ако дојдат без 4-5 играчи овде, не му бега 6-7 разлика пораз
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Нема кај да бегаат сега
![Кезец :kezec: :kezec:](/styles/default/xenforo/emot/baeh.gif)
п.п.с. Вистина, ако земиме титула, на драчевчанецот треба маица од групата да си добие, баш претходните две утакмици, беше еден од најдобрите против нив, го избркаја од таму и сега е мотивиран 1000 против нив, се пали на секоја одбранета топка
![Je :jeeee: :jeeee:](/styles/default/xenforo/emot/je.gif)