Тоа ќе биде најголема грешка, слично како што правеше Вардар во најдобри години. Тие агенции не знаат ништо за спортот и прават промоции од кои на спортските љубители, најчесто ги фаќа серка.За вгодина мора да си активираат деца од струка на маркетинг околу продажба, карти, дресој и слично, исто и за по професионално водење на страната.
Jas se nafakam za bez pari od ljubov kon klubot da go pram to nesto imam i iskustvo vo ta oblastТоа ќе биде најголема грешка, слично како што правеше Вардар во најдобри години. Тие агенции не знаат ништо за спортот и прават промоции од кои на спортските љубители, најчесто ги фаќа серка.
Тие може да рекламираат производи и слично, ама немаат поим што привлекува навивачи да купат реквизити и слично. Дизајните пресмешни, очобол им беа цели кампањи.
Страната задолжително мора да ја води некој фан на клубот, а во маркетинг идеи да даваат навивачите.
Нормално, тука side effect e што некој ќе се напика на цицка на клубот и ќе заборави дека бил навивач, па нема да работи ништо![]()
Епа одиш во канцеларијата на клубот му кажуваш дека ќе волонтираш и земаш пасворди исто важи и за кошарката и фудбалот не можи од форумот да те викни некојJas se nafakam za bez pari od ljubov kon klubot da go pram to nesto imam i iskustvo vo ta oblast![]()
Нема да престигаш ти. Доста ти е катастарот и координатор на школа.Jas se nafakam za bez pari od ljubov kon klubot da go pram to nesto imam i iskustvo vo ta oblast![]()
Реално ич нема да се жалиме да се вратиме 96', тогаш салата бери 3000 пушти внатре 5000 и ту со карта, тие без не ги броиме.Читам ова со картите и незнам дали сме 1996 година или 2022 -ра.
Зеле карти немало да се продават онлајн него требало некој да дреми пред тобака еден сат за да купи - па дали сте бре нормални.
Гледам некои пишат старите не знаеле на нет да купват карти , па ако не знаат тие ќе најдат некој близок ќе му купи или неможат да искоренат навиките наместо да земат пензија од банкомат од 06:00 сабајле да дремат пред банки да земат пензијата од шалтер.
За онлајн барем е лесно да се ограничи на усер по 2 карти и решен проблем . ОК нека има и физичка продажба 10% другото све требаше онлајн да оди , а вака шо напраја , т.е. демек нешто напраја , а ништо не напраја освен што ќе измалтретират народ.
Како и да е врти сучи , на Битола со јак РК му треба нормално сала со нумерирани седишта за 7-8000 седишта , се друго е welcome back to 1996.