DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.983
малце да не претеруваат
Еве три мали причиниА зашто не би дошол?
И мене ми звучи неверојатно Вори да дојде во Скопје, но се е можно нели, кога се има пари се се може
Прво, мислам дека Лазаров и Вори се планираат за наредната сезона.Еве три мали причини
1. Со Хамбург секое коло игра квалитетни натпревари против најдобрите ракометари со светот.
2. Хамбург има квалитетен тим кој атакува на освојување на Лигата на Шампионите (еден од ретките трофеи кои Вори ги нема освоено), додека со Металург мислам дека нема да ја има таа привелегија).
3. Мислам дека финансиски нема да добие подобар договор од оној кој го има со Хамбург, можеби ист, но повисок не сум баш сигурен.
Да се разбереме јас не сум против ова, баш напротив дај боже да ги донесат Кире и Вори, но сепак реално гледано тоа ќе биде тешко остварливо, особено кога е во прашање Вори.
Морав на ова да реагирам...Главниот капитал на Минчо е настрана од Македонија.Тоа што за Минчо е макстил тоа занас е гардеробата за Нова Година што ќе си ја купиме.Човекот е проценет на околу 800 000 000 евра.Од тоа што читам во весниците како се движат цените со 10 мил евра се прави бомба тим за ЕвропаНезнам од каде олку паре Минчо со оглед на тоа дека Макстил се распаѓа ка што гледам.Ако го направи ова(ги ангажира Кире и Вори)нека му служи на чест.Мислим дека ако веќе купува некој добар играч да купи лев бек место пикер,на таа позиција веќе има докажани 3 квалитетни играчи:helou: