- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.531
- Поени од реакции
- 29.067
трпение...Слики / видео од комити од Металург - Вардар ???
--- надополнето ---
трпение...Слики / видео од комити од Металург - Вардар ???
Слаткарот е лудница со платенцето (сакмето) од кај му е ?трпение...
--- надополнето ---
И ја се убив од смеење коа оној како ви се вика пискач што пискал гол на работнички-мзт у градски парк на тој дожд без мајца и со скинати панталониСлаткарот е лудница со платенцето (сакмето) од кај му е ?
инаку кога го видов на тв на преносот слечен не знам немам зборови сум се убил од :pos2: звер е :nesvest:
ps.Clint Eastvood јави се !
ај ако сакаш по пп да ми објасниш за случката :smir:И ја се убив од смеење коа оној како ви се вика пискач што пискал гол на работнички-мзт у градски парк на тој дожд без мајца и со скинати панталони
Значи тоа беше другарче на кошарка работнички-Пелистер а не со мзт (пред три сезони) и краја краве што си барал ти на таа утакмица ?Член на цпб си?и нема ништо смешно во тоа што врнело надвор па голи сите беа инаку за пантолоните не знамКомита Ултрас напиша:Комита Ултрас - денес
се сеќавам..Иначе никој не ми кажал бев на таа утакмица бевме 20 комити одма до вас и ви пеевме тогаш врнеше надвор па имаше некоја фрка со џандарите и пискачот влезе со воџите на цпб се качија горе со уште 4 џандари правеа некој муабет па се врати и влеговте сите...мислам се играше лани...
Моја грешка со работнички...И тебе шо ти е смешно со тоа сакмето?Првпат гледаш?Не знае што да одговори па ај ке провоцира за сакмето..Обрни внимание на песната!А тебе ич к*р да не те боли што сум барал на таа утакмица!ај ако сакаш по пп да ми објасниш за случката :smir:
инаку како еден кур да ги има правено та овај и тој (физичка градба) и bwe и така си пијат кафина заедно во ск (пази сега ск а не бт)само што вашиот е по фeшeн тв модел со сакмето стварно не можам се иназсмејав да ти дај господ здравје за видеото
Значи тоа беше другарче на кошарка работнички-Пелистер а не со мзт (пред три сезони) и краја краве што си барал ти на таа утакмица ?Член на цпб си?и нема ништо смешно во тоа што врнело надвор па голи сите беа инаку за пантолоните не знам
Искрено се надевам дека ќе се разиграат сите , не само тој и дека на наредна утакмица ќе видиме убава игра од ВардарМногу јак играч е Надовеза, само не му беше денот вчера. Го глеав на турнирот во Добој и остави одличен впечаток. И во досегашниот дел од сезоната, тој е најефикасен поединец на скоро секоја утакмица. Најслаба алка во екипата убедливо е Марко Симовиќ. Не знам што бара тој во Вардар!?
Моја грешка со работнички...И тебе шо ти е смешно со тоа сакмето?Првпат гледаш?Не знае што да одговори па ај ке провоцира за сакмето..Обрни внимание на песната!А тебе ич к*р да не те боли што сум барал на таа утакмица!
Нејќам да ја тупам темата....да не спамираме...ама сепак колку за информација...И ја се убив од смеење коа оној како ви се вика пискач што пискал гол на работнички-мзт у градски парк на тој дожд без мајца и со скинати панталони
Кежуалец е СлаткоСлаткарот е лудница со платенцето (сакмето) од кај му е ?
инаку кога го видов на тв на преносот слечен не знам немам зборови сум се убил од :pos2: звер е :nesvest:
ps.Clint Eastvood јави се !
Се фатија сите за сакмето не коментираат за тоа како сме се покажале денес пошто срам им е да кажат дека бевме многу подобри од нив на утакмицата со Дуделанж...И да покажавте какви идиоти сте!Знаме независна битола со македонски симбол(сонцето):nesvest:
Za Reznicek 100% znam deka ne bil,a za Arapovic nemozam da garantiram..Сите биле?? Од овие професионалците Арапович и Резничек не вервам да беа:pos2: