Фан клуб - РК Вардар

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
трпение...

--- надополнето ---

Слаткарот е лудница со платенцето (сакмето) од кај му е ? :pos::pos::pos:
инаку кога го видов на тв на преносот слечен не знам немам зборови сум се убил од :pos2: звер е :nesvest:

ps.Clint Eastvood јави се ! :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.075
инаку кога го видов на тв на преносот слечен не знам немам зборови сум се убил од :pos2: звер е :nesvest:

И ја се убив од смеење коа оној како ви се вика пискач што пискал гол на работнички-мзт у градски парк на тој дожд без мајца и со скинати панталони:toe:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
И ја се убив од смеење коа оној како ви се вика пискач што пискал гол на работнички-мзт у градски парк на тој дожд без мајца и со скинати панталони:toe:
ај ако сакаш по пп да ми објасниш за случката :smir:
инаку како еден кур да ги има правено та овај и тој (физичка градба) и bwe и така си пијат кафина заедно во ск (пази сега ск а не бт)само што вашиот е по фeшeн тв модел со сакмето :pos::pos::pos: стварно не можам се иназсмејав да ти дај господ здравје за видеото :vozbud:

Комита Ултрас напиша:
Комита Ултрас - денес
се сеќавам..Иначе никој не ми кажал бев на таа утакмица бевме 20 комити одма до вас и ви пеевме тогаш врнеше надвор па имаше некоја фрка со џандарите и пискачот влезе со воџите на цпб се качија горе со уште 4 џандари правеа некој муабет па се врати и влеговте сите...мислам се играше лани...
Значи тоа беше другарче на кошарка работнички-Пелистер а не со мзт (пред три сезони) и краја краве што си барал ти на таа утакмица ?Член на цпб си?и нема ништо смешно во тоа што врнело надвор па голи сите беа инаку за пантолоните не знам

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.075
ај ако сакаш по пп да ми објасниш за случката :smir:
инаку како еден кур да ги има правено та овај и тој (физичка градба) и bwe и така си пијат кафина заедно во ск (пази сега ск а не бт)само што вашиот е по фeшeн тв модел со сакмето :pos::pos::pos: стварно не можам се иназсмејав да ти дај господ здравје за видеото :vozbud:

Значи тоа беше другарче на кошарка работнички-Пелистер а не со мзт (пред три сезони) и краја краве што си барал ти на таа утакмица ?Член на цпб си?и нема ништо смешно во тоа што врнело надвор па голи сите беа инаку за пантолоните не знам
Моја грешка со работнички...И тебе шо ти е смешно со тоа сакмето?Првпат гледаш?Не знае што да одговори па ај ке провоцира за сакмето..Обрни внимание на песната!А тебе ич к*р да не те боли што сум барал на таа утакмица!

Член од
15 октомври 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
Многу јак играч е Надовеза, само не му беше денот вчера. Го глеав на турнирот во Добој и остави одличен впечаток. И во досегашниот дел од сезоната, тој е најефикасен поединец на скоро секоја утакмица. Најслаба алка во екипата убедливо е Марко Симовиќ. Не знам што бара тој во Вардар!?
Искрено се надевам дека ќе се разиграат сите , не само тој и дека на наредна утакмица ќе видиме убава игра од Вардар

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Моја грешка со работнички...И тебе шо ти е смешно со тоа сакмето?Првпат гледаш?Не знае што да одговори па ај ке провоцира за сакмето..Обрни внимание на песната!А тебе ич к*р да не те боли што сум барал на таа утакмица!

Полека без нервози смири ги коњите ова глувците од автарот :smir:
1.Тоа веторвчето не да ми е смешно се топанав од чименто ама ај нема врска
2.Не бе втор пат гледам прв пат на шутка ко пазарев и сега втор пат и ременот ист беше на тој што продаваше во шутка
3.на што да одоговрам ?Ти постави прашење нешто ?!
4.Песната е добра (текстот)но некако салабо ми ја пеете како да сте гладни или тоа оти михалјо не дава повеќе пиво и сендвичи за на утакмици
5.Б-коплекс

ps.Поздрав и секое добро и се надевам дека ќе дојдите во Битола не за друго оти е редно заслужваат надобрите во државата да не удостојат еднаш со нивно гостовање
Само немој да ми кажваш дека не ве пуштаат од кај на сод клубот оти ете како што можеше михајло да издејствува карти за со металург така и според сите правила ќе може да ви даде карти и за кај нас но се разбира само 10% е до душа тоа е многу малку за во нашата сала оти ќе се загубите ама тоа па за тоа еден добронамерен совет дојдете (или пак само ти дојди како член на некоја ск група)на кошарка оти кај нас никој ама баш никој не оди на кошарка па ќе има за што да се фалите и ќе ја освоите празната сала во Битола :salut:

p.p.s Немој да пишиш нешто од кога ќе се исклучам пиши си дури сум уклучен не комитски од твоја страна :pipi:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Нејќам да ја тупам темата....да не спамираме...ама сепак колку за информација...
На утакмицита КК Работнички-КК Пелистер-мај 2009....,бев на ова гостување,1 автобус бевме одприлика....врнеше ИСТУРАШЕ,небото се отвори громови,ветар...а пази Управата на Работнички не држи Надвор пред врата на дожд 30 минути....зошто ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ СМЕ НЕМАЛЕ ВЛЕЗНИЦИ:pos:...
Па кај го има ова бе?

И после шо се случи-наместо домаќинот како организатор да даде карти-го натераа Пискачот да оди сам до канцеларија и да земи карти..таму имало обид да го нападнат некои редари ли биле,дали CPB.... не знам....срамота е....да ги натераш противничките навивачи сами да одат да си земат карти од канцеларија..па после да се фалат со тоа?:kesa:
Кога веќе го спомнавте Слатко...и тој беше присутен на таа утакмица,седеа со еден куп Комити....сликаа..викаа...повеќето беа дечиња од 15 години...а Слаткарот се поздрави и се гушна со Пискачот и тоа на трибина...:shok:..
Лично немам против да си бидат пријатели-и старите водачи на Чкембари и Комити-посебно Жути има одлично лично пријателство со старата екипа на Чкембари-Катанга..Јапан.....
Ама не го ЛИЧИ бе...на трибина....да се поздравуваат водачи на најривалски групи-и после ќе ги тераат децата да викаат....:pos:
Не ја БИВА работата,се знае шо значи воџа,и воџата треба да биди пример како треба да се однесува навивачот...
Ама кај нас важат други правила.....:kesa:
П.С.За дрес кодот..нема толку врска..ама сепак треба да се внимава,доколку грото на групата тера некој таков стил тогаш ОК,ама сега да ти бидиш заедно со само неколку души да бидите како манекени а другите со дресови Вардар..не ја бива и вака работата...
Како викаше Clin Eastvud...носел наочари Ibiza Beach Club:pos:...
Не личи мислам...гледам и Пискачо тера некој таков стил...само не е толку модерен како Слатко...:pipi:
Не е Македонија Италија во никој случај...:nenene::smir:

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33

Кежуалец е Слатко :pos::pos::pos:
Бог да чува и да брани :icon_mrgr

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.075
Се фатија сите за сакмето не коментираат за тоа како сме се покажале денес пошто срам им е да кажат дека бевме многу подобри од нив на утакмицата со Дуделанж...И да покажавте какви идиоти сте!Знаме независна битола со македонски симбол(сонцето):nesvest:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Се фатија сите за сакмето не коментираат за тоа како сме се покажале денес пошто срам им е да кажат дека бевме многу подобри од нив на утакмицата со Дуделанж...И да покажавте какви идиоти сте!Знаме независна битола со македонски симбол(сонцето):nesvest:

Шо сте покажале повеќе на утакмицата со Металург од Чкембари???
Овај краток клип од Комити шо го постира погоре не значи дека сте грмеле на цела утакмица...
И од каде знаеш ти какво беше навивањето со Дуделанж?
Да не беше случајно на утакмица?:pipi:
Ај кажи во шо сте подобри?Баш сакам образложение....
Имаше пренос на А1 од вашата утакмица...се виде јасно....
Освен неколку пати кога добро се слушнавте,претежно во првиот дел...скоро цел меч глас не ви слушнав...:smir:...
Не дека го фалам којзнае колку навивањето на Чкембари со Дуделанж,беше просечно....ама да сте биле подобри во дуелот со Металург-многу тешко....:nenene:...
И шо има врска сонцето на знамето Независна Битола....?
Чкембари никогаш не рекле дека не се патриоти,и дека не ја почитуваат Македонија...значењето на скандирањето НЕЗАВИСНА БИТОЛА има сосема друга конотација,...:smir:нема врска со предавство на татковината....да не ја тупиме и натаму темата во подлабоки анализи....
Дај не зафркавај молим те...шо значат тогаш вашите кореографии за Скопје 2014...демек вие сте глас и слика на владејачката партија и ќе се фалиме зошто на Грујо му дошла луда идеја да прави кичерајски споменици за чија изградба е против цела Македонија...јас сум сигурен дека и грото стари Скопјани се срамат од овој потег...а вие правите кореографии за тоа..и за шо?:kesa:
Демек ќе не понижите нас...зошто Грујо ви гради лавови и воини....:nenene:
Вакви работи немаат врска со навивањето- и вистинските навивачи го знаат ова...:kesa:

jan

Член од
7 октомври 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Дали некој знае каде може да се види играта денес на интернет

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вардарци сметаат дека на мечот не можеле да се борат против се', грубата игра, провокациите и ненормалните услови за игра, откако пред самиот меч се расипа семафорот, а во салата имаше повеќе гледачи од места, па се појави кондензација на паркетот и имаше многу лизгање и можност за повреди. Овој пат Металург не дозволи да се повтори епизодата од ланската сезона кога на последниот дуел во Автокоманда, Вардар победи.

- Ист пречек ќе има и Металург во СРЦ „Кале“. Ви гарантирам дека ваков и полош пречек ќе има во Кале. Бев тука три години, семафорот работи перфектно, не знам зошто сега не работи. Да мислам дека има нешто заткулисно, но на тоа наведуваат работите. Може да се бараат виновниците за поразот, но ние сме најголеми виновници што загубивме. Далеку од готово е во првенството - изјави Борко Ристовски, голманот на „црвено-црните“ кој по одличното прво полувреме со девет одбрани, во второто имаше само три успешни интервенции.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=0A17E524A77DF84E8D919C65272AB222

Kajgana Shop

На врв Bottom