Фан клуб - РК Вардар

Член од
4 март 2017
Мислења
2.233
Поени од реакции
6.370
Ако се како бомбиве што ги најавувавме во ФК Вардар, очекувам дека во РК ќе потпишат Њокас, Обрадовиќ и Коражија :D
Кевињ Њокас (леворакиот) можда и засилување да искочи земајќи во предвид каква ни е ситуацијата на таа позиција. :D

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.485
Поени од реакции
1.854
Член од
12 март 2023
Мислења
78
Поени од реакции
289
Не сум стручен да знам што вреди, а што не, но добро се сеќавам кога пред 10-11 години кога другар-новинар ми рече дека Сергеј нашол нов тренер (после Зоки и Доне) - некој си Раул Гонзалес Гутиерез. Никад чуо ни видио.
Сите знаеме што бидна со него.

Се надевам не е. Анонимус е реално овој

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Не ми се верува дека ќе има некое подобрување со овој тренер, но ајде да не судиме пред време.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.829
Поени од реакции
7.200
Потписот на тренеров е од типот на трансферите во фудбалскиот клуб летово, тотален анонимус, треба да се мачиш основни податоци да најдеш за него.

Ни еден клуб до сега нема водено, цел живот во Аргентинска репрезентација работи, најверојатно сам се понудил, пратил CV и го потпишале да го пробаат, демек странец тренер.

И не може никако да се спореди овој со Раул кога дојде, Раул беше осум сезони асистент на Талант во Сиудад Реал и заедно имаа освоено три пати Лига на шампиони, четири пати Асобал лига(во време кога Асобал била убедливо најјака лига во светот) и скоро 20 шпански купови.

Трансфери од ваков тип се погодуваат 1 од 10, а ние ако сериозно имаме амбиции за титула треба да заборавиме на вакви експерименти.

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.321
@kano и овој да не го договорил Миленко во пакет со аргентинските кондициони тренери во ФК Вардар? :D
Па ако овој е нов тренер, не мора ни да ја доигруваме сезонава. Се надевам е само шпекулација.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.365
Поени од реакции
6.858
Се надевам не е. Анонимус е реално овој
Не е до толку анонимус, селектор на Аргентина е, ученик на Каденас. Истата Аргентина, што не исплеска 10 разлика пред 2 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom