Фан клуб - РК Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Link nekoj od utakmicata da ne ima izlezeno?? Da ne znae nekoj? Kao sto go imaat postirano finaleto na Seha na youtube..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Луѓе што им е на овие од Металург? Од што не знаат колку пари имаат и сакаат по секоја цена да го ослабат на Вардар, сега сакаат и "овчарот" да го земат за да можат "овците" да се растурат.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Не знаат овие од Металург дека до помошникот тренер е работата :pos:
Тој не губи титули :pos:
Не знам колку е точен текстот, ама мислам дека Вујо во моментов може многу повеќе со ракометарите на Металург, отколку Червар. Изгледа му се ближи последниот ден од рокот за употреба.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Вујо на почеток на сезона изјави дека он никад не би отишол у Автокоманда, ако си ги погази зборовите ќе биде и тоа како линчуван од Комити....

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вујо на почеток на сезона изјави дека он никад не би отишол у Автокоманда, ако си ги погази зборовите ќе биде и тоа како линчуван од Комити....

Се слагам со тебе, али види ли кои пари се во прашање. Прочита Додер колку зима месечно? А Вујовиќ ако отиде во металург повеќе плата од Червар ќе барал, а хрватот зима 15.000 евра месечна плата. Ако некој може да одолее на овој предизвик, зашто човечкото око е ненаситно, тогаш навистина респект кон него и верноста кон вардар.

А можеби се само пуштени шпекулации од страна на Металург, мада во текстот пишува српски медиуми дознале. Ќе видиме на крај на сезона што ќе биде.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Денес цел автобус Комити тргна од кај мене од населба кон Центар за прославата. Дајте слики да видиме ако ви се наоѓаат.:)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Денес цел автобус Комити тргна од кај мене од населба кон Центар за прославата. Дајте слики да видиме ако ви се наоѓаат.:)
Мене ми кидна автобусот :pos:
Па морав со градските да идам до Ѓорче.
Иначе најако беше кога дојдоа ракометарите на школка, и Столе ќе го цитирам : Дојдете у недела да не подржите, заедно да ги ебеме сељаците !!!
И тука ерупција невидена настана на школка. Легенда е типот ! :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој ако е со сите :icon_lol:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мене ми кидна автобусот :pos:
Па морав со градските да идам до Ѓорче.
Иначе најако беше кога дојдоа ракометарите на школка, и Столе ќе го цитирам : Дојдете у недела да не подржите, заедно да ги ебеме сељаците !!!
И тука ерупција невидена настана на школка. Легенда е типот ! :cuc:
Гледам прееска автобус од ЈСП застанат пред кладилница, а пред него џган. Прво немав поим што е работата, ама кога им ги видов знамињата ми текна дека Сајбер спомна нешто за прослава. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еден дрес од него за крај на сезона да ми резервираш, што сакаш те частам. :D
Oд Вардар или од Македонија? :)знам дека од Вардар сакаш ама да си прашам :Р Ќе се потрудам највише шо можам :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Oд Вардар или од Македонија? :)знам дека од Вардар сакаш ама да си прашам :Р Ќе се потрудам највише шо можам :D
Ај и за мене пробај :P ја не прибирам,каков најдеш таков :D

Kajgana Shop

На врв Bottom