Вујо на почеток на сезона изјави дека он никад не би отишол у Автокоманда, ако си ги погази зборовите ќе биде и тоа како линчуван од Комити....
Тоа срцињаааааааааааааhttp://ekipa.mk/News.aspx?newsId=8491
Дербито поместено за у недела од 20ч.
Добро е и да сум втора смена ќе можам да стигнам на полувреме бар.
Мене ми кидна автобусотДенес цел автобус Комити тргна од кај мене од населба кон Центар за прославата. Дајте слики да видиме ако ви се наоѓаат.
Гледам прееска автобус од ЈСП застанат пред кладилница, а пред него џган. Прво немав поим што е работата, ама кога им ги видов знамињата ми текна дека Сајбер спомна нешто за прослава.Мене ми кидна автобусот
Па морав со градските да идам до Ѓорче.
Иначе најако беше кога дојдоа ракометарите на школка, и Столе ќе го цитирам : Дојдете у недела да не подржите, заедно да ги ебеме сељаците !!!
И тука ерупција невидена настана на школка. Легенда е типот !
Еден дрес од него за крај на сезона да ми резервираш, што сакаш те частам.Овој ако е со сите
Oд Вардар или од Македонија? знам дека од Вардар сакаш ама да си прашам :Р Ќе се потрудам највише шо можамЕден дрес од него за крај на сезона да ми резервираш, што сакаш те частам.
Ај и за мене пробај ја не прибирам,каков најдеш таковOд Вардар или од Македонија? знам дека од Вардар сакаш ама да си прашам :Р Ќе се потрудам највише шо можам
од хрватска еден дрес ја ќе ти поклонам од Вори, не се мешај у муабетовАј и за мене пробај ја не прибирам,каков најдеш таков