Фан клуб: Пелистер!

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.895
Пораз на рангот РК Пелистер да изгуби од РК Куманово. Со 100.000€ буџет Шкупи да те добие на домашен терен е резил на векот. Тие беа плус без еден странец, а главни мкд играчи му се Борјан кој тука не играше ни 1 минута и Виктор Златевски кој во Гостивар играше по 10-15 минути.

А и од Кожув беа готови да губат, чиста среќа Стеванович шо промаши отворена 3ка на крајот.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Ми смрдеше работата уште Петровиќ ко го кладоја, ваљда почеток пред крајот е со кошарката....
Амааааа некој се убедваја како бил јак, битолчанец плус (профитер прва рака да ви кажам), можам 6-7 тренери да ви кажам кој можат подот со се Петровиќ да го избришат....

Циркуз медрано :pipi::popce:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Не е битно дали е Шкупи или МЗТ, не смеј да ти дојди екипа на гости со 5 играчи и да те тепа. 4ца играа 40 минути и 5тиот 34. Резил, дури ни никој од нив не беше ни блиску до 5 лични. А и кај да бидат, најпичкарската екипа досега е оваа шо ја имаме видено.

Она Мишковиќ ни сам не знај шо бара во кошарката, еј Борјан да ти чува а 15 сантими е понизок од него и завршва утакмица со 4 поени.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.311
Поени од реакции
8.302
Kolku sme losi na skok I pod kos ne ubija gjupcite vo defanziva isto I ofnaziva da se cudi coek kako imame do sega tolku pobedi oba e najslabiot Pelister poslednite godini I plus vcera igrase Bojic tezok poraz od skupi ama nikoj muva ne go lazi

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
9 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
127
Ми смрдеше работата уште Петровиќ ко го кладоја, ваљда почеток пред крајот е со кошарката....
Амааааа некој се убедваја како бил јак, битолчанец плус (профитер прва рака да ви кажам), можам 6-7 тренери да ви кажам кој можат подот со се Петровиќ да го избришат....

Циркуз медрано :pipi::popce:
Се сложвам можи и профитер и се ама ај те молам наброј 7 тренери шо ке го избришат подот со Петровиќ?

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.895
Се сложвам можи и профитер и се ама ај те молам наброј 7 тренери шо ке го избришат подот со Петровиќ?
Нема ниту еден, а не па 7. Малинков, Атанасов, Боро, Денис, Јованчев никој од нив нема успех напраено како Петрович. Доволно кажва то шо ко беше во МЗТ не го зеде Крстајич туку Ајви ко се распадна ФМП и едниот сега има топ кариера, а другиот кој знај дали игра кошарка уште. Нема тој чоек промашено странец и со слаби екипи играше за топ 3-4 во лигата со Куманово и ФМП. Кај нас се такви играчите со тежок карактер домашните и ќе му ја скројат можи капата дека му се понаша неубо. Исто ко Зока шо беше првата година, тој најмногу од сите разбираше ама не му одговараше на играчите и намерно го избркаја играја против него.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Дај бе не се зафркавајте, тогаш МЗТ и без тренер ќе беше шампион, класа над сите тој период, играчки пред сите, синкир до Петровиќ беше.
Нека изгубат уште некоја па ќе се свестат можи.
@Cehte - Малинков, Марин, Радуле, Кочов, Емил :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom