Фан клуб: Пелистер!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.271
Поени од реакции
6.934
bravo,sekoja cest za pobedata. jove ti bese li na utakmica?
 

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Хаха, ги нема пациентите поштено и спортски да честитаат победа. Тролуваат и провоцираат само пред натпревари и после со главата во земја и 7 дена не се уклучуваат на форум.
Честито победа...и не почнивај одма ...се глеа кој провоцира..иако нас ништо не ни значи овој пораз битна ни е утакмицата у кавадарци...и ке те молам поправи се
 
Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
s0o bilo denes nekoj frka so ovcari ili gresno sum razbral ?
 
Z

ziko bt

Гостин
prv pat slusam za ova kolku so znam ovcari ne dojdoja a inaku za utakmicata ocekuvana pobeda 88-71
 
Z

ziko bt

Гостин
ako odobrat avtobusi od uprvata sigurno ke ima ckembari i nekoj veke pocnaja da se rasprasvat dali ke imalo avtobusi za ova utakmica:salut:
 
Z

ziko bt

Гостин
Докузовски: Битолчани се незгоден противник


Вечерва, во салата во Градскиот парк (19 ч), тимот на Ф. Работнички го пречекува С. Пелистер ,а в џеп има еден поен во серијата подобар од три


Одморот за двете најуспешни екипи во регуларниот дел на сезоната заврши. Денеска Ф.Работнички (сала во Градскиот парк, 19 ч), а утре Фени Индустри (засилен со Бошко Јововиќ) ќе ги одиграат првите средби од полуфиналната серија за титулата (за пласман во финалето потребни се 3 поени). И двете екипи во дуелите со С.Пелистер, односно МЗТ Скопје ќе стартуваат со по еден освоен поен, благодарејќи на поуспешниот, меѓусебен, скор во регуларниот дел на сезоната.
- Се покажа дека С.Пелистер е незгоден противник за нас. Во полуфиналето од Купот, во Охрид, доживеавме убедлив пораз (82:67), а еднаш загубивме и во регуларниот дел на сезоната. Значи ќе мораме да се погрижиме да ги отстраниме сите сомневања околу нашиот пласман во финалето од разигрувањето за титулата, што во моментов е приоритетна цел. За другото ќе зборуваме подоцна. Имавме мали потешкотии, бидејќи Тасовски беше болен, а Пачун после проблемите со коленото и деталните прегледи во Турција се врати во Скопје и се стави на располагање на екипата, вели тренерот на Ф.Работнички, Марин Докузовски.

Во релаксирана атмосфера битолчани го пречекуваат денешното гостување во Скопје, бидејќи со пласманот во полуфиналето од разигрувањето за титулата и финалето во Купот на Македонија за преодниот пехар на Вечер, ја постигнаа целта.
- Скопјани имаат повеќе играчи во ротацијата, а ние нешто со кое треба да се обидеме да го изненадиме противникот, независно што ќе играме во Скопје. Ф.Работнички води со 1-0 и е пред голем психолошки притисок. Што се однесува до здравствениот билтен тој е непроменет. Караџовски се жали на препоните и неизвесен е неговиот настап, а проблеми има и Апцев со лигаментите, вели тренерот на С.Пелистер, Младен Микиќ.
 
Z

ziko bt

Гостин
da nema da se idi stignalo soopstenie od mvr deka se zabranvalo oti ke imase incident a znajte deka polesno e da se ima incident v sala otkolku na stadion:toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom